Makaron ..... 14 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Świeci pustkami, a jakiś pajac jeszcze blokuje Edytowano 6 godzin temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 72 Napisano 6 godzin temu Prawdziwy mężczyzna nie boi się różu oraz popija browarki kibicując proszę szanownego Pawła. Kobiety zaś donoszą przekąski. A to paluszki, a to śledziki tudzież inne dewolaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 14 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, sv7 napisał: Prawdziwy mężczyzna nie boi się różu oraz popija browarki kibicując proszę szanownego Pawła. Kobiety zaś donoszą przekąski. A to paluszki, a to śledziki tudzież inne dewolaje. Nie boję się niczego opórcz pająków, a i z nimi sobie radzę jak trzeba Jesli chodzi o Kobiety i przekąski, to nie ma u mnie kelnerki, a mistrzostwa świata śledzę na bukmacherce Sev Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teleports behind you 1 Napisano 6 godzin temu jesteś upośledzonym degeneratem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 14 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, teleports behind you napisał: jesteś upośledzonym degeneratem Wiem prawiczku, że cię dupcia z zazdrości boli, ale co ja poradzę ... szkoda kasy na maść dla Ciebie A i jeszcze jedno... wypjerdalaj Edytowano 6 godzin temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 261 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Wiem prawiczku, że cię dupcia z zazdrości boli, ale co ja poradzę ... szkoda kasy na maść dla Ciebie A może przestań reagować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teleports behind you 1 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Wiem prawiczku, że cię dupcia z zazdrości boli, ale co ja poradzę ... szkoda kasy na maść dla Ciebie jeebie mnie to że jakąś babę z forum zatłukłeś i wrzuciłeś do rzeki, czemu niby ma mnie to boleć xD Edytowano 6 godzin temu przez teleports behind you Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 14 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: A może przestań reagować? Nie zaczepiłem go pierwszy zaczął, więc akcja rodzi reakcje Magda Nóżki masz super, jeśli to twoje w avku Edytowano 6 godzin temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teleports behind you 1 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Nie zaczepiłem go pierwszy zaczął, więc akcja rodzi reakcje Magda Nóżki masz super, jeśli to twoje w avku lizałbyś kopyta salowej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 72 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, Makaron ..... napisał: Nie boję się niczego opórcz pająków, a i z nimi sobie radzę jak trzeba Jesli chodzi o Kobiety i przekąski, to nie ma u mnie kelnerki, a mistrzostwa świata śledzę na bukmacherce Sev Rozumiem. Nie budź grzechotnika to krzywdy ci nie zrobi. O kelnerce pomyślę kogo by ci tu podesłać. Idę właśnie kończyć rozprawiać się z pająkami oraz biedronkami bo mi hurtem wchodzą do domu. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 14 Napisano 6 godzin temu (edytowany) ... Edytowano 6 godzin temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 14 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, teleports behind you napisał: lizałbyś kopyta salowej? Już Ci napisałem wyżej, ale nie rozumiesz, więc powtórzę inaczej... Wypjerdalaj cweluchronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 14 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, sv7 napisał: Rozumiem. Nie budź grzechotnika to krzywdy ci nie zrobi. O kelnerce pomyślę kogo by ci tu podesłać. Idę właśnie kończyć rozprawiać się z pająkami oraz biedronkami bo mi hurtem wchodzą do domu. Pozdrawiam. Coż, węże to spoko zwierzaki, ale trzeba uważać na jad i różowe posty Jak chcesz, bo nie szukam Sev. Współczuje, ale takie uroki lata szczególnie, bo ciepełko poczuły i wchodzą gdzie chcą. Pozdrawiam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 261 Napisano 6 godzin temu 19 minut temu, Makaron ..... napisał: Nie zaczepiłem go pierwszy zaczął, więc akcja rodzi reakcje Magda Nóżki masz super, jeśli to twoje w avku Moje giry mają haluksy Co się tak denerwujesz? Piłeś coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klub Kibica Rekord B-B 14 Napisano 6 godzin temu 23 minuty temu, Makaron ..... napisał: Nóżki masz super, jeśli to twoje w avku makaron zlituj sie przeciez to zdjecie stockowe jej nogi sa jak w moim awatarze mozesz mi zaufac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klub Kibica Rekord B-B 14 Napisano 6 godzin temu masz makaronie istockphoto.com/pl/zdjęcie/stopy-kobiety-siedzą-na-leżaku-przy-plaży-z-kapeluszem-dobra-lokalizacja-nad-gm1486717121-512391229 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tremendous 26 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, tymczasowablokada napisał: Moje giry mają haluksy Co się tak denerwujesz? Piłeś coś? Makaroniarz to chyba kolejny stópkarz forumowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klub Kibica Rekord B-B 14 Napisano 6 godzin temu mzoesz se za 4 dolary te nogi kupic na wlasnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 52 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Klub Kibica Rekord B-B napisał: makaron zlituj sie przeciez to zdjecie stockowe jej nogi sa jak w moim awatarze mozesz mi zaufac Naprawdę wierzysz ze on tego nie wie? To by oznaczało że gosc jest uposledzony umysłowo. Ewentualnie jest w najniższej normie i wierzy ze taki podryw na tanie komplementy podziała na jakiegoś milfa czy inna atencjuszke z hobby umawiania się z randomami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Tremendous napisał: Makaroniarz to chyba kolejny stópkarz forumowy. Nie, pudło Gina, akurat mam inny fetysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 261 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Tremendous napisał: Makaroniarz to chyba kolejny stópkarz forumowy. Jakiś agresywny się zrobił Co te chłopy mają w głowie, że tylko giry z haluksami im w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tremendous 26 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Nie, pudło Gina, akurat mam inny fetysz Nie interesuje mnie to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 261 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Tremendous napisał: Nie interesuje mnie to. Mnie też nie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tremendous 26 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Jakiś agresywny się zrobił Co te chłopy mają w głowie, że tylko giry z haluksami im w głowie Pogubił się, raz do Ciebie skacze, chwilę później zarywa… z daleka od takich chwiejnych ludzi. 🪩 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 14 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, tymczasowablokada napisał: Moje giry mają haluksy Co się tak denerwujesz? Piłeś coś? Jasne, a w tej bajce były smoki Nie, po prostu miałem cięzki dzień w pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Tremendous napisał: Nie interesuje mnie to. Ok, więc nie pisz, że chyba stópkarz jestem skoro nie wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klub Kibica Rekord B-B 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KnurBoży napisał: Naprawdę wierzysz ze on tego nie wie? To by oznaczało że gosc jest uposledzony umysłowo. Ewentualnie jest w najniższej normie i wierzy ze taki podryw na tanie komplementy podziała na jakiegoś milfa czy inna atencjuszke z hobby umawiania się z randomami tak on tego nie wie nie pierwszy raz sie nabral i nie on jeden. ona przeciez po to wkleja zeby sie ktos poslinil chhociaz chwile bo pstatnia raz podrywana to pewnie byla jak zidane strzelal bramki brazyli na mistrzostwach w latach 90tych. trzeba zrozumiec starta zdesperowana babe to stad ta jej nienawisc do innych bab i od kilka lat zglaszanie cala dobe ich i pozbywanie sie systematycznie. chyba tylko dumbo ostatnio oszczedze bo pewnie nie traktuje jej jak konkurencji i ma za uposledzona a ta ja po tylku jeszcze caluje. przeciez ten babon nawet gine zglaszal czasami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janusz z wąsem 28 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KnurBoży napisał: Naprawdę wierzysz ze on tego nie wie? To by oznaczało że gosc jest uposledzony umysłowo. Ewentualnie jest w najniższej normie i wierzy ze taki podryw na tanie komplementy podziała na jakiegoś milfa czy inna atencjuszke z hobby umawiania się z randomami Widać ewidentnie, że lekko jest. Wy durni czy ślepi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 261 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Jasne, a w tej bajce były smoki Nie, po prostu miałem cięzki dzień w pracy Ostatnio coraz częściej masz ciężki dzień. Sam sobie komplikujesz życie i chyba co to mówiłam. Żyj i wiesz co masz robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 52 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Klub Kibica Rekord B-B napisał: tak on tego nie wie nie pierwszy raz sie nabral i nie on jeden. ona przeciez po to wkleja zeby sie ktos poslinil chhociaz chwile bo pstatnia raz podrywana to pewnie byla jak zidane strzelal bramki brazyli na mistrzostwach w latach 90tych. trzeba zrozumiec starta zdesperowana babe to stad ta jej nienawisc do innych bab i od kilka lat zglaszanie cala dobe ich i pozbywanie sie systematycznie. chyba tylko dumbo ostatnio oszczedze bo pewnie nie traktuje jej jak konkurencji i ma za uposledzona a ta ja po tylku jeszcze caluje. przeciez ten babon nawet gine zglaszal czasami Dobra lysa to lysa i nie oczekuje nikt cudow ale jak można się nabierać na syry czy inne bzdety które wstawia? Choroszcz. No wiem że normalny nie jest ale enylej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach