Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, Śliwka za Spamming napisał:

Coraz krótsze teksty. Kończy się nam śledzik ewidentnie 😂

Ryby z Jukonu złapane na kanadyjskiej wędce 😄 

2 minuty temu, Śliwka za Spamming napisał:

A takie miały być okrutne mścicielki i slowem karać podłych ludzi i w ogóle się skończyłl eldorado. A tu jakieś teksty od czapy i jeszcze brakuje żeby gienek zacząl soę kiwać i zatkał uszy 🤣

jak juz cytuja widmoka z "sliwkowy zwyrolu" znaczy ze tam sie nie dzieje dobrze w ich glowach tylko egzorcyzmy ks natanka moga im pomoc

Przed chwilą, Malik gondwana napisał:

No Szynszyli, Nimfie, Ani K Ani B Czepkowi Oinks itd w zasadzie każdej która się pokazała i wyglądała lepiej  niż 1 na 10 lol 

Tak. Zazdroszcze wyżej wymienionym że muszą wysyłać cìpy odrażającym osobnikom w necie. I intelektu oinks. Jestem zielona jak hulk. Myślałam że dorośli ludzie już odeszli od retoryki nakazującej im tłumaczyć sobie wszelaka krytykę ich zyebania zazdrością. Ale ze czasy mamy jakie mamy i każdy narcyz łamany na płatek śniegu mysli ze może wszystko to mamy co mamy. A tera idz tłuszcz na palmę wtapiać i skoncz śnić na jawie obleśny incelu rycerzu niepokalanych dziewic z kafeterii 

2 minuty temu, Klub Kibica Rekord B-B napisał:

i to ona najczesciej pisze o kims ze jest prostytutka baba ktora oznajmila calej kafeterii ze dzwonia do niej starsi panowie i nazywaja wnusia oraz rzekomo z ktorej telefonu geje pisali ze nie chce z nimi sexu i to takie zarty byly 😄

A tak na serio po jej tekstach to się nie dziwię, że jej kompani z którymi wychodzi na miasto na koniec wieczoru dają jej oklep. 

• Haha 1

12 minut temu, Makaron ..... napisał:

Masz obsesje na jej punkcie Policjantko, czy ból tyłka ? :classic_cool:

Skończ już kuźwa i spadaj stąd.

Szynszyla, Nimfa i Poka mogłyby wrócić na forum 😈 

4 minuty temu, Malik gondwana napisał:

No Szynszyli, Nimfie, Ani K Ani B Czepkowi Oinks itd w zasadzie każdej która się pokazała i wyglądała lepiej  niż 1 na 10 lol 

wiadomo ze te najpiekniejsze pokazuja cyce przegrywom  a inne im zazdroszcza dlatego poszedles ich sladem i sam wstawiles swoj dorodny biust do ktorego pedzie wala pewnie konia. 

Edytowano przez Klub Kibica Rekord B-B
  • Haha 1

I nie zapomnij bisuś dodać że gdybym miała ładna cìpe to też bym wysyłała. To jest clou i wisięka na torcie dyskusji z incelami 👍

• Haha 1

1 minutę temu, tymczasowablokada napisał:

Ryby z Jukonu złapane na kanadyjskiej wędce 😄 

Nie wiem, ty ostatnio zacięłaś się na widmoku. Może razem połowicie jak go przekonasz żeby cię nie nazywał tak jak cię zawsze nazywa od fryzury i koni.

5 minut temu, Śliwka za Spamming napisał:

Coraz krótsze teksty. Kończy się nam śledzik ewidentnie 😂

A o czym z tobą gadać? Bełkoczesz jedno i to samo. Nie będę ci poświęcać uwagi. 

5 minut temu, KnurBoży napisał:

Doceń to kochana sliwko. Bo to dość niecodzienne ze szczęśliwa kobieta poświęca ci czas pod palmo.

No ba. Ty też masz takie szczęście 😉

Nie wiem, ty ostatnio zacięłaś się na widmoku. Może razem połowicie jak go przekonasz żeby cię nie nazywał tak jak cię zawsze nazywa od fryzury i koni.

Raczej ty wolisz z nim łowić ryby na forum. Nie wiesz naprawdę jak wyglądam nudny zakompleksiony bocie, więc odbij ode mnie i wyglądaj Widusia 😅😁 

6 minut temu, tymczasowablokada napisał:

Raczej ma ból, bo jej nikt nigdy nie wąchał 😅💃 

Raczej wąchał, ale nieodpowiedni facet stąd ten ból 🕺:classic_cool:

3 minuty temu, Śliwka za Spamming napisał:

A tak na serio po jej tekstach to się nie dziwię, że jej kompani z którymi wychodzi na miasto na koniec wieczoru dają jej oklep. 

to akurat bylo bekowe jak opisywala te walki menelic 😄 ja lubie te jej tamty po pijaku jak robi z sibie chojraka i pisze jak sie bila z inna menelica 😄

a po paru godzinach wyzywa innych od pijakow w czym wtóruje jej helmofon po udarze 😄

• Haha 2

Przed chwilą, Tremendous napisał:

A o czym z tobą gadać? Bełkoczesz jedno i to samo. Nie będę ci poświęcać uwagi. 

Jutro będziesz o mnie miała jakoś więcej do powiedzenia jak forum będzie puste, bohaterko 😂

• Thanks 1

4 minuty temu, tymczasowablokada napisał:

bylo nie zglaszac tak czesto ich postów to moze by nadal tu pisaly tłuku podpowiem ci bo na to nie wpadnieszz 😄

Wszyscy wiedzą wionza. Nie dość że hipokrytka to jeszcze klamie złapana za stope ze istocka. Makaron pewnie aż drży z podniecania jaka mu się trafiła wyjontkowa kobietka 😎 i cóż ze zza krzaków 

1 minutę temu, Klub Kibica Rekord B-B napisał:

a ciebie ktos wąchał poza dzikiem jak lezalas zapijaczona pod ambona ?

Nie pije i nie jestem jak twoja krejzi. Sam byś wąchał Szynszylę 😎 Prawda dziadu? Znowu będziesz do rana wszystko tutaj przeżywał. A może pogadajmy, kto ciebie utrzymuje? 

4 minuty temu, tymczasowablokada napisał:

Marne szanse, a jeśli chodzi o Szysznylę to wręcz zerowe ... no szkoda :classic_cool:

1 minutę temu, tymczasowablokada napisał:

Raczej ty wolisz z nim łowić ryby na forum. Nie wiesz naprawdę jak wyglądam nudny zakompleksiony bocie, więc odbij ode mnie i wyglądaj Widusia 😅😁 

No ja nie wiem jak wyglądasz, ale ksysiek twoją fryzurę i zwierzęcość określa od dawna. Pewnie mu się wbiłaś z fotą, ale to już nie do mnie żale.

Wonchajmy na zdrowie poppersy z szynszyli namber fajw. Może nam zwieracze się rozluzniom zaciskane zazdrosciom

5 minut temu, KnurBoży napisał:

I nie zapomnij bisuś dodać że gdybym miała ładna cìpe to też bym wysyłała. To jest clou i wisięka na torcie dyskusji z incelami 👍

wyslala jemu bo jak wyslesz moonowi to jestes ta gruba 😄

Gienka ma dobre ciosy w mortal kombat i zawsze jej kibicuje jak leje babofony bo one sie tego nie spodziewaja i wpadaja w wielki szał jak ona smie w ogole huh

Edytowano przez zgłoszone na policję

Przed chwilą, Klub Kibica Rekord B-B napisał:

bylo nie zglaszac tak czesto ich postów to moze by nadal tu pisaly tłuku podpowiem ci bo na to nie wpadnieszz 😄

Masz omamy pijackie. Nie pij Krejzi  i skończ sadzić literówki 😄😅 I nie moja wina, że cię inni zgłaszali. Ale ten nick też ci poleci ☺️ 

No ja nie wiem jak wyglądasz, ale ksysiek twoją fryzurę i zwierzęcość określa od dawna. Pewnie mu się wbiłaś z fotą, ale to już nie do mnie żale.

A może pogadajmy komu ty się wbiłaś wielka babo? 😁 

2 minuty temu, Makaron ..... napisał:

Marne szanse, a jeśli chodzi o Szysznylę to wręcz zerowe ... no szkoda :classic_cool:

Często o niej pisze, bo pewnie marzy prukwa, by być na jej miejscu 🤣 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się