Makaron ..... 14 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Muzyka gra Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 260 Napisano 1 godzinę temu M jak morze, bo to była moja pierwsza myśl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tremendous 25 Napisano 50 minut temu 27 minut temu, tymczasowablokada napisał: M jak morze, bo to była moja pierwsza myśl Odpisuje tu, bo tam ktoś się zesrał już i zablokował. W sumie dużo łączy tutkę i zagłębiaka - zajadłość, ciągłe przywalanie się i ten bełkoczący sposób pisania. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 260 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, Tremendous napisał: Odpisuje tu, bo tam ktoś się zesrał już i zablokował. W sumie dużo łączy tutkę i zagłębiaka - zajadłość, ciągłe przywalanie się i ten bełkoczący sposób pisania. Libed to ma chyba orgazm jak mi ciśnie. I bardzo przeżywa to miejsce jak jego 'nazecona ". A może Libed i nazecona to jeden nick i jedna osoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klub Kibica Rekord B-B 8 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Libed to ma chyba orgazm jak mi ciśnie. I bardzo przeżywa to miejsce jak jego 'nazecona ". A może Libed i nazecona to jeden nick i jedna osoba? tak oczywiscie potwierdzam nawet 3 osobami jestem i chodze po wodzie w wolnym czasie ty za to ostatni orgazm mialas jak zidane strzelal 3 bramki brazylii na mistrzostwach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teleports behind you 0 Napisano 47 minut temu m jak menda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 46 Napisano 46 minut temu Łysa mendah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 46 Napisano 45 minut temu 1 minutę temu, Klub Kibica Rekord B-B napisał: tak oczywiscie potwierdzam nawet 3 osobami jestem i chodze po wodzie w wolnym czasie ty za to ostatni orgazm mialas jak zidane strzelal 3 bramki brazylii na mistrzostwach Nawet ja to pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 260 Napisano 45 minut temu Przed chwilą, Klub Kibica Rekord B-B napisał: tak oczywiscie potwierdzam nawet 3 osobami jestem i chodze po wodzie w wolnym czasie ty za to ostatni orgazm mialas jak zidane strzelal 3 bramki brazylii na mistrzostwach Obyś nie był Toszirem i Puchaczem, bo wszędzie ich widzisz. Serio idź do psychiatry, póki jeszcze nie zdążyłeś zwariować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klub Kibica Rekord B-B 8 Napisano 45 minut temu Przed chwilą, KnurBoży napisał: Nawet ja to pamiętam bo wszyscy jestesmy starzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 46 Napisano 44 minuty temu Przed chwilą, Klub Kibica Rekord B-B napisał: bo wszyscy jestesmy starzy Ja to już mam przepracowane. Inni nie co widac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 260 Napisano 44 minuty temu 1 minutę temu, KnurBoży napisał: Łysa mendah Czesc łysa policjantko w czerwonym prześwitującym szlafroku. Co tak za ludźmi chodzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klub Kibica Rekord B-B 8 Napisano 44 minuty temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Obyś nie był Toszirem i Puchaczem, bo wszędzie ich widzisz. Serio idź do psychiatry, póki jeszcze nie zdążyłeś zwariować a ty idz do angiloga bo to moga byc mikroudary skoro nie pamietasz co piszesz i postów ktore zglaszasz bede cie teraz tu i nie tylko tu tyral codziennie tak jak ci obiecalem ze bede robil jak bedziesz mi codziennie posty zglaszac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teleports behind you 0 Napisano 43 minuty temu łysy kurrwiszon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 46 Napisano 43 minuty temu Łoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka za Spamming 2 Napisano 43 minuty temu Pmiętam jak strzelił z bańki włocha. Tak jak mówi bocik, to już nie ta sama Francja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klub Kibica Rekord B-B 8 Napisano 43 minuty temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Czesc łysa policjantko w czerwonym prześwitującym szlafroku. Co tak za ludźmi chodzisz? no i juz zaczepiasz to moze swoj post zglos i napisz elaborat dlaczego zglaszasz jak o tych moich i pozal sie kolezance jacy ludzie zli i jak hejtuja ty babonie wstretny falszywy 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teleports behind you 0 Napisano 42 minuty temu kurrwa po udarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 46 Napisano 42 minuty temu Pewnie obrażał salowom to dostał dyniom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tremendous 25 Napisano 42 minuty temu 6 minut temu, tymczasowablokada napisał: Libed to ma chyba orgazm jak mi ciśnie. I bardzo przeżywa to miejsce jak jego 'nazecona ". A może Libed i nazecona to jeden nick i jedna osoba? Zobacz jak już się zleciały wiesniary i karły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klub Kibica Rekord B-B 8 Napisano 42 minuty temu (edytowany) 1 minutę temu, Śliwka za Spamming napisał: Pmiętam jak strzelił z bańki włocha. Tak jak mówi bocik, to już nie ta sama Francja to bylo z 8 lat pozniej my teraz wspominamy francje z brazylia we francji tak ci cisnie helmofon od starych grubych a ty chyba tu najmlodsza jestes Edytowano 41 minut temu przez Klub Kibica Rekord B-B Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teleports behind you 0 Napisano 42 minuty temu ciekawe jakie dźwięki wydaje upośledzona kurrwa pewnie takie DYYY DYYY DYYYY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 260 Napisano 41 minut temu 6 minut temu, tymczasowablokada napisał: Libed to ma chyba orgazm jak mi ciśnie. I bardzo przeżywa to miejsce jak jego 'nazecona ". A może Libed i nazecona to jeden nick i jedna osoba? Idę obrobić zdjęcia, bo za dużo tu wariatów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 46 Napisano 41 minut temu Przed chwilą, Klub Kibica Rekord B-B napisał: no i juz zaczepiasz to moze swoj post zglos i napisz elaborat dlaczego zglaszasz jak o tych moich i pozal sie kolezance jacy ludzie zli i jak hejtuja ty babonie wstretny falszywy Silisz się na urojone cuda polegające na dotarciu przekazu i zauważeniu logiki przez kobietę która się nadaje jedynie do tarcia chrzanu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teleports behind you 0 Napisano 40 minut temu jak ktoś chce się ruuchać z niepełnosprawną to ma do tego pełne prawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 260 Napisano 39 minut temu 1 minutę temu, Klub Kibica Rekord B-B napisał: no i juz zaczepiasz to moze swoj post zglos i napisz elaborat dlaczego zglaszasz jak o tych moich i pozal sie kolezance jacy ludzie zli i jak hejtuja ty babonie wstretny falszywy Mocne słowa, jak na kogos, kto ciśnie z każdego bekę, w tym miejscu w końcu kogoś poznał i zrobił sobie z kobiecego forum dla wariatów dom. Takie rzeczy tylko w erze. Płyń ułomny człowieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 46 Napisano 39 minut temu Najwiekszy orędownik swietej Magdaleny chyba pojął ze nie ma szans na stupki plażowe swej leciwej oblubienicy i zmył się jak niepyszny. I nie będzie zapachu lasu tym razem. Życie jest brutalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klub Kibica Rekord B-B 8 Napisano 39 minut temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Idę obrobić zdjęcia, bo za dużo tu wariatów. idz obrob moze jakis makaron sie zlapie ze to twoje zdjecia i twoja obrobka te dmuchawce ktore wstawiasz w necie to naprawde widac ze beztalencie jestes powiem ci szczerze tak by the way. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 260 Napisano 37 minut temu Przed chwilą, KnurBoży napisał: Najwiekszy orędownik swietej Magdaleny chyba pojął ze nie ma szans na stupki plażowe swej leciwej oblubienicy i zmył się jak niepyszny. I nie będzie zapachu lasu tym razem. Życie jest brutalne A gdzie twój orędownik Święta Patrycjo? Uciekł. Niemożliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 46 Napisano 37 minut temu Najlepiej naszej Madzi leibovitz wychodzi obrabianie dùpy jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach