KnurBoży 52 Napisano 5 godzin temu Bongosy i kabanosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 261 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, zgłoszone na policję napisał: nie badz taka jak on i nie interesuj sie jego fiflakiem lepiej bo to drazliwy temat dla jego osoby tak mysle A tam jest się czym interesować? Bo szczerze wątpię, jak ciągle tu i na Nerwicy siedzi. Błagam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 52 Napisano 5 godzin temu Madzia spiewajonca makaron grajoncy i chórek ritatdzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klub Kibica Rekord B-B 14 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, zgłoszone na policję napisał: Libed kolejny kukold to moze na ero dolaczyc do tematu tam lubia takie uzywane baby hehehe jakbym byl cucoldem to bym jak moon cie wysylal do innych chlopow zebys pytala czy cie chca zobaczyc nago na pewno chcesz isc ta droga dobrze sie zastanow ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 43 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, KnurBoży napisał: I nie zapomnij bisuś dodać że gdybym miała ładna cìpe to też bym wysyłała. To jest clou i wisięka na torcie dyskusji z incelami Gdyby kupa była deserem....bla bla 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 261 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Klub Kibica Rekord B-B napisał: juz ci nie idzie oddawanie ciosow wrogom to z jej wrodzonej wrednosci zaczynazz wyzywac i sojuszniczki tak samo jak zglaszasz jej posty pijackie tak teraz bedziesz z niej beke cisnac ze wymyslila wczasy jak ty Nic nie zgłaszam dziadu. Daj już spokój i idź się umyć. Albo wracaj na Nerwice do "nażeczonej" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klub Kibica Rekord B-B 14 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Malik gondwana napisał: A widzisz libedzik ty też byś mógł pokazać i upokorzyć wieczorną po raz kolejny nie mam w planach ci sie pokazywac grubasku mimo ze wiem ze czesto mnie zaczepiasz homotekstami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 261 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KnurBoży napisał: Madzia spiewajonca makaron grajoncy i chórek ritatdzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka za Spamming 7 Napisano 5 godzin temu Normalnie 3 muppety i każda daje do pieca równie dobrze jak widmok czy maciek b za swoich najlepszych czasów. Dobrej nocy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teleports behind you 1 Napisano 5 godzin temu ja tej ściany botów nie czytam nawet jkbc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 52 Napisano 5 godzin temu I jeszcze to jest kwintesencja mentalu tercet egzotycznego i szynszylom pachnącego. Tańczące pokusje Pawełki i pjotrusie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 261 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Klub Kibica Rekord B-B napisał: nie mam w planach ci sie pokazywac grubasku mimo ze wiem ze czesto mnie zaczepiasz homotekstami Klaudia twierdzi, że jej pokazywałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klub Kibica Rekord B-B 14 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, tymczasowablokada napisał: Dowalając innym ogiera z siebie nie zrobisz. Słaby musisz być w te klocki. He? oczywiscie ze jestem slaby przeciez przeczytalas w moim horoskopie ze balaganiarz i jak balaganiarz to slaby znowu nie pamietasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone na policję 33 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Klub Kibica Rekord B-B napisał: jakbym byl cucoldem to bym jak moon cie wysylal do innych chlopow zebys pytala czy cie chca zobaczyc nago na pewno chcesz isc ta droga dobrze sie zastanow ? hmm nie nalegam ale chyba nie musisz o mnie pisac bo ja np. nie potrzebuje pisac o twoim siusiaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 261 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka za Spamming napisał: Normalnie 3 muppety i każda daje do pieca równie dobrze jak widmok czy maciek b za swoich najlepszych czasów. Dobrej nocy Znowu Widmo Śliwka to musi być miłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klub Kibica Rekord B-B 14 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Śliwka za Spamming napisał: Dlaczego wielka? ona ciagle pisze o sobei tylko uzywa innych nickow te posty o alkoholizmie wielkich babach etc. to jej zycie ja wam mowie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 261 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Klub Kibica Rekord B-B napisał: oczywiscie ze jestem slaby przeciez przeczytalas w moim horoskopie ze balaganiarz i jak balaganiarz to slaby znowu nie pamietasz ? Nudzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka za Spamming 7 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Znowu Widmo Śliwka to musi być miłość Wiedziałam Tam jest też Maciek, mogłam dopisać Odurzoną. Nie moja wina że równasz do największych odklejeńców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 261 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Klub Kibica Rekord B-B napisał: ona ciagle pisze o sobei tylko uzywa innych nickow te posty o alkoholizmie wielkich babach etc. to jej zycie ja wam mowie Literówki. Załóż okulary i sprawdź, czy na Nerwicy narzeczona się podleczyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teleports behind you 1 Napisano 5 godzin temu m jak menda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teleports behind you 1 Napisano 5 godzin temu m jak menelica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 52 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Malik gondwana napisał: Gdyby kupa była deserem....bla bla 🥱 To byłbyś kafe czadem. Ale ze mało jest kopro amatorów to musisz się obejść absmakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klub Kibica Rekord B-B 14 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Klaudia twierdzi, że jej pokazywałeś a krzysztof jarzyna ze szczecina twierdzi ze miedzy nogami masz fujare Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teleports behind you 1 Napisano 5 godzin temu m jak matkojeebca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 52 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, zgłoszone na policję napisał: hmm nie nalegam ale chyba nie musisz o mnie pisac bo ja np. nie potrzebuje pisac o twoim siusiaku Och jaka cnotka niewydymka. Szkoda że o siusiaku chlapcia masz więcej do powiedzenia niż jego własną zona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teleports behind you 1 Napisano 5 godzin temu m jak melepeta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 261 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka za Spamming napisał: Wiedziałam Tam jest też Maciek, mogłam dopisać Odurzoną. Nie moja wina że równasz do największych odklejeńców. Nie znam żadnego Maćka ani odrzonej. I mam w dopie co o mnie myślisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teleports behind you 1 Napisano 5 godzin temu m jak mutant Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 261 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Klub Kibica Rekord B-B napisał: a krzysztof jarzyna ze szczecina twierdzi ze miedzy nogami masz fujare Chcesz ją zobaczyć? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klub Kibica Rekord B-B 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Literówki. Załóż okulary i sprawdź, czy na Nerwicy narzeczona się podleczyła po co mam sprawdzac jak ty dwa fora i kilak fejsbuków monitorujesz to napiszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach