KnurBoży 55 Napisano 2 godziny temu Nie bije uposledzonych oraz chorych psychicznie mogę ją zutylizowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 55 Napisano 2 godziny temu Nie to jest niesamowite jednak jak można być odrealniona kuŕwo xD przylazła i się podnieca że latam za nią xD ahaha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 16 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Z policjantką Z Cyganką, dlatego policjantka się rzuca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 264 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Makaron ..... napisał: Dokadnie, będziesz Ty, Patrycja i wasza walka w błocie, a potem szampanem polejemy Jak masz coś na uspokojenie, to daj wulgarnej i agresywnej babci bez bolca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 16 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Dobrze dziś Dumbo napisała "Wieczorna nie ma dzieci, bo to wulgarna i agresywna sóka" Patrz jak wariatka za mną lata w szlafroku Dumbo fajna jest i inteligentna, tylko czasami ma odpały, ale na kafe kto nie ma My też Lata, bo widzi gwiazdę, ale szkoda, że pije to wyklucza logiczne myślenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka za Spamming 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, KnurBoży napisał: Nie to jest niesamowite jednak jak można być odrealniona kuŕwo xD przylazła i się podnieca że latam za nią xD ahaha. Mam to samo, wytkniesz coś oczywistego to od razu "latasz" za gwiazdą spalonego teatru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 55 Napisano 2 godziny temu Zaraz idę i możecie sobie dalej spijać z odbytow fałszywe komplementy tak że nie sråj zurem lysy szczurze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 55 Napisano 2 godziny temu Ja musze spać bo nie mam psychozy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 16 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Jak masz coś na uspokojenie, to daj wulgarnej i agresywnej babci bez bolca Fajkę mogę jej dać do buźki na uspokojenie, ale nie wiem czy pali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 264 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Makaron ..... napisał: Dumbo fajna jest i inteligentna, tylko czasami ma odpały, ale na kafe kto nie ma My też Lata, bo widzi gwiazdę, ale szkoda, że pije to wyklucza logiczne myślenie Agresywna i strach się bać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 264 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Makaron ..... napisał: Fajkę mogę jej dać do buźki na uspokojenie, ale nie wiem czy pali Dla mnie to wredna i agresywna samotna baba, która z forum zrobiła sobie dom i rodzinę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 16 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Agresywna i strach się bać Offensive/Abuzywna jest nie to co Ty Edytowano 2 godziny temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 16 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Dla mnie to wredna i agresywna samotna baba, która z forum zrobiła sobie dom i rodzinę. To akurat nic złego, ale ta pierwsza opcja o której piszesz, to już inna bajka Jest bardzo agresywana, inteligentna też, bo potrafi normalnie pisać, ale próbuje hejtem coś udowodnić lub odreagować. Edytowano 2 godziny temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 264 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Makaron ..... napisał: To akurat nic złego, ale ta pierwsza opcja o której piszesz, to już inna bajka Jest bardzo agresywana, inteligentna też, bo potrafi normalnie pisać, ale próbuje hejtem coś udowodnić lub odreagować. Inteligentni ludzie nie wyzywają kogoś od kureff, ciągle za nim łażąc po tematach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 55 Napisano 2 godziny temu A lysy szczur dalej przeżywa. Wystarczy że wyjdę i zakończą się małpie popisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 16 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Inteligentni ludzie nie wyzywają kogoś od kureff, ciągle za nim łażąc po tematach To prawda, ale mam na myśli inteligenta kiedy nie obraża, bo za czasów Poki nawet tak było Co do wyzywania Cię od k... nie rozumiem dlaczego tak Cię nieznosi i używa aż takich słów Edytowano 2 godziny temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 55 Napisano 2 godziny temu Piszesz to specjalnie. Nie wiem tylko w jakim celu. I bynajmniej nie wnikam bo nie moja rzecz. Żegnajcie piękni 50 letni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 264 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Makaron ..... napisał: To prawda, ale mam na myśli inteligenta kiedy nie obraża, bo za czasów Poki nawet tak było Co do wyzywania Cię od k... nie rozumiem dlaczego tak Cię nieznosi i używa aż takich słów A kogo ona lubi? Zapytaj, czy ten toksyk lubi samą siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 16 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, KnurBoży napisał: Piszesz to specjalnie. Nie wiem tylko w jakim celu. I bynajmniej nie wnikam bo nie moja rzecz. Żegnajcie piękni 50 letni Nie, taka jest prawda. Ty też w jakim celu obrażasz nie wiem. Nie wnikasz, ale dalej to ciągniesz. Nie mam 50 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 55 Napisano 2 godziny temu To smutne ze jedyne o czym wam wychodzi rozmowa to moja osoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 55 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Nie, taka jest prawda. Ty też w jakim celu obrażasz nie wiem. Nie wnikasz, ale dalej to ciągniesz. Nie mam 50 lat To se żyj z tą prawda. Ja mam to w dupje mój drogi. Tak samo jak Twój wiek i wszystko inne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 16 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, KnurBoży napisał: To se żyj z tą prawda. Ja mam to w dupje mój drogi. Tak samo jak Twój wiek i wszystko inne. Nie masz w dupje, bo cały czas piszesz o tym i wypominasz nam nawet wiek którego nie mamy. Zastanów się nad sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 16 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, tymczasowablokada napisał: A kogo ona lubi? Zapytaj, czy ten toksyk lubi samą siebie Nie wiem Magda, sorry odpadam z tego grajdoła powoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 55 Napisano 2 godziny temu No dùpy ci na dowód nie wypne. To w co kto wierzy to nie moja sprawa. Prawda jak dùpa nie jest niestety dla ciebie i golca lysego zwanego salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 264 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, KnurBoży napisał: To smutne ze jedyne o czym wam wychodzi rozmowa to moja osoba. Czemu wyzywasz od kureff? Żal ci dope ściska, że ktoś jest sympatyczniejszy i fajniejszy od ciebie? Masz jakieś problemy emocjonalne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 264 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KnurBoży napisał: No dùpy ci na dowód nie wypne. To w co kto wierzy to nie moja sprawa. Prawda jak dùpa nie jest niestety dla ciebie i golca lysego zwanego salowa Wszystko ok? Czy znowu pite było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 264 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Nie wiem Magda, sorry odpadam z tego grajdoła powoli Ja idę coś jeszcze zjeść i popatrzeć na mecz. Trzymaj się ciepło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 16 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Ja idę coś jeszcze zjeść i popatrzeć na mecz. Trzymaj się ciepło Jak jesteś głodna pewnie i niech wygrają lepsi. Dzięki Ty również Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 264 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Makaron ..... napisał: Jak jesteś głodna pewnie i niech wygrają lepsi. Dzięki Ty również Ciężko zasnąć będąc głodną Argentyna powinna dziś wygrać i być w finale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 16 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, tymczasowablokada napisał: Ciężko zasnąć będąc głodną Argentyna powinna dziś wygrać i być w finale Dlatego musisz zjeść konkretnie Powinna, ale czy będzie to się okaże.. Gwiazdo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach