Margherite 98 Napisano 4 godziny temu Tak późno po północy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 98 Napisano 4 godziny temu Chciałabym trochę sie pośmiać z głupotek, jak to na kafeterii, ale mi nie dane jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еxit 8 16 Napisano 4 godziny temu Wszystko dobrze Małgosiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 98 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еxit 8 napisał: Wszystko dobrze Małgosiu Kim jesteś? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еxit 8 16 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Kim jesteś? Widmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 98 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Еxit 8 napisał: Widmo Wystarczy że przeczytałam jeden post i mam jednak nosa. To Ty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 98 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Еxit 8 napisał: Wszystko dobrze Małgosiu Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еxit 8 16 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Wystarczy że przeczytałam jeden post i mam jednak nosa. To Ty Ano ja bo gdzie ja pójdę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еxit 8 16 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Nie. Ale chociaż upałów już nie ma . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 98 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еxit 8 napisał: Ano ja bo gdzie ja pójdę Przed siebie.Powinien kazdy iść do przodu jednak nie każdemu się udaje Wierzysz w klatwy, w źle fatum? Bo ja juz zaczynam, co realistaka jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еxit 8 16 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Margherite napisał: Przed siebie.Powinien kazdy iść do przodu jednak nie każdemu się udaje Wierzysz w klatwy, w źle fatum? Bo ja juz zaczynam, co realistaka jestem Wierzę bo babcia mi tym zryła głowę i chronie się przed złym okiem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еxit 8 16 Napisano 3 godziny temu Ale chociaż się zaśmiałaś, to przed snem ważne . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 98 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еxit 8 napisał: Ale chociaż się zaśmiałaś, to przed snem ważne . Tak, powinnam tu wpadać częściej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 5 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Еxit 8 napisał: Ale chociaż upałów już nie ma . Łatwiej ochłodzić i łatwiej ogrzać, punkt widzenia zawisa nad punktem siedzenia, jak punkt siedzenia zwisa punktowi widzenia ! A zwierzęta norne zawsze maja luksus, czerpia energie raz Ziemi raz z Słońca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 98 Napisano 3 godziny temu 36 minut temu, TnT napisał: Łatwiej ochłodzić i łatwiej ogrzać, punkt widzenia zawisa nad punktem siedzenia, jak punkt siedzenia zwisa punktowi widzenia ! A zwierzęta norne zawsze maja luksus, czerpia energie raz Ziemi raz z Słońca A jak siedzenie nieprawidłowe jest to co wtedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 98 Napisano 3 godziny temu 45 minut temu, Еxit 8 napisał: Wierzę bo babcia mi tym zryła głowę i chronie się przed złym okiem . Jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еxit 8 16 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Margherite napisał: Jak? Tutaj lepiej nie pisać takich rzeczy , bo później śliwki będą przeżywać latami i wszystko przekręcą na potrzebę hejtów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczyna.ratownika 26 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Еxit 8 napisał: Tutaj lepiej nie pisać takich rzeczy , bo później śliwki będą przeżywać latami i wszystko przekręcą na potrzebę hejtów Kto to jest ta Małgosia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еxit 8 16 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Dziewczyna.ratownika napisał: Kto to jest ta Małgosia? Autorka tematu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczyna.ratownika 26 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еxit 8 napisał: Autorka tematu Udziela się tu jeszcze Przewrotna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еxit 8 16 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dziewczyna.ratownika napisał: Udziela się tu jeszcze Przewrotna? Dzisiaj nawet była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczyna.ratownika 26 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еxit 8 napisał: Dzisiaj nawet była. Jaki login? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tremendous 37 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dziewczyna.ratownika napisał: Jaki login? Baba (chyba to ona) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еxit 8 16 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Tremendous napisał: Baba (chyba to ona) Tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 98 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Dziewczyna.ratownika napisał: Kto to jest ta Małgosia? Nie udaj nie ogarniętego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 98 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Dziewczyna.ratownika napisał: Udziela się tu jeszcze Przewrotna? To Pstrokrotka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach