Pejsar 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Wywalony0dbyt napisał: Renty babki chyba kanalio Dostaję rentę chorobą za autyzm, już 50 lat na tym ciągne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 4 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Pejsar napisał: Z Jeżową się spotkałem nie raz, w końcu odwiedzała mnie w więzieniu A z tobą nikt nie chce bo masz schizofrenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano 1 godzinę temu Kuurwa, już po północy, a ja jutro nie wstanę do pracy, i za co ja obstawię bukmachera i argentynę, jak nie ukradnę sobie katalizatora... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wywalony0dbyt 14 Napisano 1 godzinę temu Nudzicie zgredy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2277 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Każdy toto goni bo schizol jest uciążliwy i pozostała wegetacja w namiocie Zosia była i ślub w grze ale widocznie już jest rozwód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Wywalony0dbyt napisał: Nudzicie zgredy To podżongluj nam stara babo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Zosia była i ślub w grze ale widocznie już jest rozwód. Ale szczęściarz z tego Filipa, ja nigdy nie wezmę z nikim ślubu i się nie rozmnożę, mimo genów samca alfa i tutek jukońskich na koncie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wywalony0dbyt 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Pejsar napisał: To podżongluj nam stara babo Twoimi jajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Wywalony0dbyt napisał: Twoimi jajami Mnie wykastrowali w więzieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Zosia była i ślub w grze ale widocznie już jest rozwód. Kto z takim czubem wytrzyma i po co toto żyje, bo się męczy tylko Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2277 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Kto z takim czubem wytrzyma i po co toto żyje, bo się męczy tylko Dobranoc Miłych snów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2277 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Pejsar napisał: Kuurwa, już po północy, a ja jutro nie wstanę do pracy, i za co ja obstawię bukmachera i argentynę, jak nie ukradnę sobie katalizatora... Więc idz spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano 39 minut temu 25 minut temu, Onaaaa napisał: Więc idz spać. Nie chce mi się, mów tak swojemu brajankowi, ritardzico. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano 39 minut temu 29 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Kto z takim czubem wytrzyma i po co toto żyje, bo się męczy tylko Dobranoc Idź tam już spać, bo jutro kołchoz o 6 rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach