eRCe 25 Napisano 3 godziny temu tu łymbledon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 469 Napisano 3 godziny temu na jaką zgrabną rakietę można popatrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 25 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: na jaką zgrabną rakietę można popatrzeć Ja swoją schowałem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wywalony0dbyt 14 Napisano 3 godziny temu Szynszyla zapachnie śledziem gjeni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2277 Napisano 3 godziny temu Nie lubię oglądać bo zasypiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 39 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Wywalony0dbyt napisał: Szynszyla zapachnie śledziem gjeni Znowu zaczynasz Patrycja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano 3 godziny temu Ja uwielbiam oglądać Krejzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wywalony0dbyt 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Znowu zaczynasz Patrycja ? Zapachniscie cię zwabił aromat słoja rybnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 39 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Wywalony0dbyt napisał: Zapachniscie cię zwabił aromat słoja rybnego Ryba to ja jestem zodiakalna, więc coś Ci się pomyliło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 25 Napisano 3 godziny temu Nie po to Arka Gdynia spadła z Ekstraklasy by śledziami ludzi straszono 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wywalony0dbyt 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Ryba to ja jestem zodiakalna, więc coś Ci się pomyliło To nie masz się z czego cieszyć tak naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 39 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Wywalony0dbyt napisał: To nie masz się z czego cieszyć tak naprawdę Dlaczego nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 12 Napisano 3 godziny temu Ryby som spoko osoby, panny som wkoorwiajace upierdliwce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2277 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Makaron ..... napisał: Dlaczego nie ? No znak zodiaku nie ma żadnego znaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wywalony0dbyt 14 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Makaron ..... napisał: Dlaczego nie ? Skoro to podkreślasz to chyba wiesz dlaczego nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 39 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, dumbusia napisał: Ryby som spoko osoby, panny som wkoorwiajace upierdliwce Panny też lubię może Ty miałaś gorsze doświadczenia z nimi, więc współczuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Panny też lubię może Ty miałaś gorsze doświadczenia z nimi, więc współczuje Liped to panna chyba, ktos z rodziny u mie jest panna i ciagle sie czepia o wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 39 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: No znak zodiaku nie ma żadnego znaczenia. Dla mnie ma, ale staram się nie klasyfikować ludzi w ten sposób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wywalony0dbyt 14 Napisano 3 godziny temu A Szynszyla była kompatybilna? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 39 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Wywalony0dbyt napisał: Skoro to podkreślasz to chyba wiesz dlaczego nie Nie podkreślam, ale chyba wiem co masz na myśli i jeśli intuicja mnie nie myli, to masz racje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 25 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, dumbusia napisał: Liped to panna chyba, ktos z rodziny u mie jest panna i ciagle sie czepia o wszystko A barany jakie są? Prócz upartości... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wywalony0dbyt 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Nie podkreślam, ale chyba wiem co masz na myśli i jeśli intuicja mnie nie myli, to masz racje To z czego się cieszysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2277 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, dumbusia napisał: Liped to panna chyba, ktos z rodziny u mie jest panna i ciagle sie czepia o wszystko Tak libed panna ale i elka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 39 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, dumbusia napisał: Liped to panna chyba, ktos z rodziny u mie jest panna i ciagle sie czepia o wszystko Nie mam nic do Libeda, a Panne znam, ale nie faceta, więc mam dobre wspomnienia Ja się czepia to olej to. Edytowano 3 godziny temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, eRCe napisał: A barany jakie są? Prócz upartości... nie przychodzi mi do glowy jakas osoba z tym znakiem zodiaku ktora by byla irytujaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 12 Napisano 3 godziny temu dla beki sprobowalam to z yayem rytual na zła energia haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 39 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Wywalony0dbyt napisał: To z czego się cieszysz A co mam płakać? wybierałem sobie znak.. nie Nie wiem o co Ci teraz chodzi Patrycja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wywalony0dbyt 14 Napisano 3 godziny temu U ciebie to nawet cała ferma strusi nie wygoni demona psychozy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wywalony0dbyt 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: A co mam płakać? wybierałem sobie znak.. nie Nie wiem o co Ci teraz chodzi Patrycja Dobra nara meczacy jestew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 12 Napisano 3 godziny temu oesu ale ty ludzi nienawidzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach