Pejsar 2 Napisano niedziela o 21:38 Mnie wszyscy kochają, tak jak ja kocham Krejzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano niedziela o 21:38 2 minuty temu, G. Sterling napisał: Skąd wiesz, jak jej nie widziałeś? Ty nie masz żadnych hamulców w tych tanich podrywach? Jakich podrywach Gina ? stwiedzam fakty na podstawie tego co sama tutaj wrzucała Podobno jej nie lubisz i ostro ją hejtowałaś, więc coś chyba się zeminiło odkąd Magdy nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano niedziela o 21:39 Jestem skorpionem i potrafię kąsać, więc uważajcie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 30 Napisano niedziela o 21:39 5 minut temu, Onaaaa napisał: Lubią kompoty z wiśni i bawić sie w żołnierzy będąc dowódca Wtorek na Francję , a w środę Argentyna i opcja z dogrywkami wchodzi w obu przypadkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2296 Napisano niedziela o 21:40 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ma zbyt dużo wrogów aby podać trochę znaczący detal więc wątpię , bo i baranem był. A co to za znaczący szczegół jak to nic nie znaczy. Chyba nie myśli że go po znaku zodiaku znajdą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 34 Napisano niedziela o 21:42 2 minuty temu, Makaron ..... napisał: na podstawie tego co sama tutaj wrzucała ty tak tylko piszesz zeby doprowadzic jom do szalu i zeby miala wscieklizne ? pisala ze nic nie wrzucala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2296 Napisano niedziela o 21:42 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Wtorek na Francję , a w środę Argentyna i opcja z dogrywkami wchodzi w obu przypadkach. Zgadzam sie. I co wygrasz to sie podzielisz bo ty więcej wygrasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano niedziela o 21:42 Obstawiam Argentynę u bukmachera z mojej renty chorobowej na łeb 800+. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 30 Napisano niedziela o 21:42 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Widmo jest skorpionem i może libed też tylko nie chciał mieć takiego samego znaku i zmienił na panna Trzy jak nie cztery znaki już podawał więc jest niespójny . A ja się dogaduje najlepiej z koziorożcem, lwem i bykiem , bo są mocno stąpający po ziemi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano niedziela o 21:43 Ukradnę komuś katalizatory z samochodu, żeby mieć na Francję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 30 Napisano niedziela o 21:43 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A co to za znaczący szczegół jak to nic nie znaczy. Chyba nie myśli że go po znaku zodiaku znajdą Tak ale gdyby ktoś go szukał, to może być istotny detal jeden z wielu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano niedziela o 21:45 Dla was jestem jednym z wielu, ale dla Krejzi jestem ten jeden, jedyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 362 Napisano niedziela o 21:45 Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ma zbyt dużo wrogów aby podać trochę znaczący detal więc wątpię , bo i baranem był. Stare czasy... kto by tam pamiętał takie detale : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 30 Napisano niedziela o 21:46 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Zgadzam sie. I co wygrasz to sie podzielisz bo ty więcej wygrasz Zobaczymy ile mi zostanie po zakupach i czy kręcą się przy Tobie jacyś gogusie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 34 Napisano niedziela o 21:46 niektorzy kolekcjonujo screeny i zbieraja haki wiecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 362 Napisano niedziela o 21:47 7 minut temu, Onaaaa napisał: Widmo jest skorpionem i może libed też tylko nie chciał mieć takiego samego znaku i zmienił na panna Panna nie cieszy się tak złą sławą... : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 362 Napisano niedziela o 21:47 Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 30 Napisano niedziela o 21:47 1 minutę temu, yeya napisał: Stare czasy... kto by tam pamiętał takie detale : ) Niektórzy są pamiętliwi i po latach potrafią o sobie przypomnieć, bo świat jest mały tak naprawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onoooo 2 Napisano niedziela o 21:48 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Zobaczymy ile mi zostanie po zakupach i czy kręcą się przy Tobie jacyś gogusie Kręci się przy mnie Alan, zazdrościsz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano niedziela o 21:49 6 minut temu, dumbusia napisał: ty tak tylko piszesz zeby doprowadzic jom do szalu i zeby miala wscieklizne ? pisala ze nic nie wrzucala Dobrze, skoro tak pisała, to sorry i koniec tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 30 Napisano niedziela o 21:50 5 minut temu, Pejsar napisał: Ukradnę komuś katalizatory z samochodu, żeby mieć na Francję. Ty lepiej pilnuj żeby ci namiotu nie ukradli albo nie zniszczyli 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano niedziela o 21:50 (edytowany) 8 minut temu, Wywalony0dbyt napisał: Bo jest podły po prostu albo poyebany Ok, sorry, bo zrobiłaś to dla beki i wrzuciłaś z netu. Miłego wieczoru i nocy Patrycja Edytowano niedziela o 21:51 przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2296 Napisano niedziela o 21:50 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Zobaczymy ile mi zostanie po zakupach i czy kręcą się przy Tobie jacyś gogusie Im więcej gogusi tym więcej kasy czy jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onoooo 2 Napisano niedziela o 21:52 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ty lepiej pilnuj żeby ci namiotu nie ukradli albo nie zniszczyli Zrobiłam dzisiaj namiot Alanowi w spodniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 30 Napisano niedziela o 21:52 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Im więcej gogusi tym więcej kasy czy jak Tym więcej kłopotu do pozbycia się żeby był święty spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2296 Napisano niedziela o 21:52 8 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Trzy jak nie cztery znaki już podawał więc jest niespójny . A ja się dogaduje najlepiej z koziorożcem, lwem i bykiem , bo są mocno stąpający po ziemi A Seven haki ma znak zodiaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onoooo 2 Napisano niedziela o 21:52 Brajanek puścił kleksa w majteczki, jak mu powiedziałam, że wkrótce odwiedzi nas wujek widmo z Kanada Jukon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 34 Napisano niedziela o 21:53 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Dobrze, skoro tak pisała, to sorry i koniec tematu ciezko wyczuc czy serio tak uwazasz o niej czy to tak sobie ze zlosliwosci a moze mylisz ja z kims innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2296 Napisano niedziela o 21:53 4 minuty temu, Onoooo napisał: Kręci się przy mnie Alan, zazdrościsz? On jest z rodziny i sie nie liczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 30 Napisano niedziela o 21:53 Przed chwilą, Onoooo napisał: Zrobiłam dzisiaj namiot Alanowi w spodniach. To już nie lipedziowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach