Pulsaŕ 13 Napisano 8 godzin temu Boży nieudany twor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 4 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pulsaŕ napisał: Boży nieudany twor Robie pranie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgoŕ napisał: Robie pranie Słabe zajęcie dla posiadaczki birkina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 19 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Koralgoŕ napisał: Robie pranie w rzece na tarce? jak iskra to by bylo calkiem mozliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 4 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pulsaŕ napisał: Słabe zajęcie dla posiadaczki birkina Musze dwa nastawic dzis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgoŕ napisał: Musze dwa nastawic dzis Ale patola. Ale tak już musi być ze madka musi prac brudne gacie swojej trzody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 19 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgoŕ napisał: Musze dwa nastawic dzis kopaliscie dziure cala rodzina czy pozar w tartaku byl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 19 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pulsaŕ napisał: Ale patola. Ale tak już musi być ze madka musi prac brudne gacie swojej trzody nic nie robi to niech chociaz pranie zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: nic nie robi to niech chociaz pranie zrobi Dla mnie to patola ale pewnie chlop kazal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 4 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pulsaŕ napisał: Ale patola. Ale tak już musi być ze madka musi prac brudne gacie swojej trzody A potem znowu sprzątanie chociaz dopiero co posprzatalam wszystko. Wiec weszlam tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgoŕ napisał: A potem znowu sprzątanie chociaz dopiero co posprzatalam wszystko. Wiec weszlam tutaj Szukasz przyjaciółki? No mnie nie interesują twoje opowiescu podręcznej tak że się nie dogadamy 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 4 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: kopaliscie dziure cala rodzina czy pozar w tartaku byl ? Robiliśmy bagno jak to cyganie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 4 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Pulsaŕ napisał: Szukasz przyjaciółki? No mnie nie interesują twoje opowiescu podręcznej tak że się nie dogadamy Jednoczesnie robie obiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgoŕ napisał: Jednoczesnie robie obiad I loda staremu. Jesteś idealna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 4 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pulsaŕ napisał: I loda staremu. Jesteś idealna Wyjelam jakas stara kawe ze starbucksa z lodowki. Chyba przezyje jakos ten dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano 8 godzin temu gerałt bicz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 4 Napisano 8 godzin temu Zapomnialam workow na smieci kupic, ale znalazlam 3 opakowania zachomikowane. Chyba jakas promocja w biedronce byla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 21 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Koralgoŕ napisał: Wyjelam jakas stara kawe ze starbucksa z lodowki. Chyba przezyje jakos ten dzien Smacznego ja mam zayebisty sok NFC nie z koncentratu czarny bez malina róża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 4 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, dumbusia napisał: Smacznego ja mam zayebisty sok NFC nie z koncentratu czarny bez malina róża I czuc roza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 21 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgoŕ napisał: I czuc roza? Tak ale głównie to czarny bez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 19 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, Pulsaŕ napisał: Szukasz przyjaciółki? No mnie nie interesują twoje opowiescu podręcznej tak że się nie dogadamy szczesliwe zycie podrecznej tak sie cieszy z tego zycia ze sie bija z inna podreczna o prymate tego ktora ma lepiej 2 minuty temu, dumbusia napisał: Smacznego ja mam zayebisty sok NFC nie z koncentratu czarny bez malina róża z biedry ? tez mam ale granata i imbir z czyms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: szczesliwe zycie podrecznej tak sie cieszy z tego zycia ze sie bija z inna podreczna o prymate tego ktora ma lepiej z biedry ? tez mam ale granata i imbir z czyms Jak nie ma lysej to i guwno wieczorne pachnie ruzami. No nie że mną takie numery przykro mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 4 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, dumbusia napisał: Tak ale głównie to czarny bez Nigdy nie pilam takiego picia. Roza jest zaje/bista. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 4 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: szczesliwe zycie podrecznej tak sie cieszy z tego zycia ze sie bija z inna podreczna o prymate tego ktora ma lepiej z biedry ? tez mam ale granata i imbir z czyms A w biedrze takie sa? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 4 Napisano 8 godzin temu Ale mi sie nie chce sprzatac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 21 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: z biedry ? tez mam ale granata i imbir z czyms Tak, z biedry Bibed. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 4 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Pulsaŕ napisał: Jak nie ma lysej to i guwno wieczorne pachnie ruzami. No nie że mną takie numery przykro mi Zawsze cie zaczepiam niezaleznie czy Magda jest czy nie. Tylko jak mnie obrazasz to udaje ze cie nie widze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 6 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, dumbusia napisał: Tak, z biedry Bibed. Jakiej biedy znalazł za Dino. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Koralgoŕ napisał: Zawsze cie zaczepiam niezaleznie czy Magda jest czy nie. Tylko jak mnie obrazasz to udaje ze cie nie widze Ja teraz udaje ze cie nie widze. Zegnam ozieble. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 19 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Koralgoŕ napisał: A w biedrze takie sa? tak 3 minuty temu, dumbusia napisał: Tak, z biedry Bibed. tak myslalem swoj pozna swego ten z imbirem polecam na zimie fajnie grzeje Edytowano 8 godzin temu przez pełnokrwisty koń beskidzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach