dumbusia 46 Napisano poniedziałek o 16:15 Przed chwilą, OnlyTime napisał: Jakiej biedy znalazł za Dino. To Przemysław umiał we freeganizm trochę lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 18 Napisano poniedziałek o 16:15 2 minuty temu, dumbusia napisał: Tak, z biedry Bibed. To pojde jutro zobaczyc. Moze worki tez kupie. Dzisiaj byly chusteczki dada na promocji i przytargalam zapas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 12 Napisano poniedziałek o 16:16 Przed chwilą, dumbusia napisał: To Przemysław umiał we freeganizm trochę lepiej Bieda jest droga niestety ale biedacy idą kupować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 36 Napisano poniedziałek o 16:17 1 minutę temu, OnlyTime napisał: Bieda jest droga niestety ale biedacy idą kupować. tylko u ciebie bogactwo wez se ogor to okno jakos wykoncz bo wyglada jakby ci ktos okno ukradl i ktos na szybko wstawil inne nie przystoi zeby taki bogol jak ty tak mieszkal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 18 Napisano poniedziałek o 16:17 4 minuty temu, Pulsaŕ napisał: Ja teraz udaje ze cie nie widze. Zegnam ozieble. Przeciez mi odpisujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 36 Napisano poniedziałek o 16:18 Przed chwilą, Koralgoŕ napisał: Przeciez mi odpisujesz to fatamorgana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 46 Napisano poniedziałek o 16:18 3 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: tak tak myslalem swoj pozna swego ten z imbirem polecam na zimie fajnie grzeje Lubię imbir może wezmę bo rzuca się w oczy też ostatnio takie coś z kangurem imbirowe piwo sobie piłam ale przesłodzone było akurat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 18 Napisano poniedziałek o 16:18 Ktos zezera ciagle grzyby shiitake bo za kazdym razem tylko jedna puszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 18 Napisano poniedziałek o 16:19 Pewnie jakas wieczorno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 12 Napisano poniedziałek o 16:19 Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: tylko u ciebie bogactwo wez se ogor to okno jakos wykoncz bo wyglada jakby ci ktos okno ukradl i ktos na szybko wstawil inne nie przystoi zeby taki bogol jak ty tak mieszkal Przyzwyczajenia chodzicie do biedy. Ja chodzę do Lidla i Auchan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 12 Napisano poniedziałek o 16:21 Co zrobić pomniejszone opakowania biedy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 36 Napisano poniedziałek o 16:22 2 minuty temu, OnlyTime napisał: Przyzwyczajenia chodzicie do biedy. Ja chodzę do Lidla i Auchan. przeciez to identyczne dyskonty jeden ma blizej biedre a drugi lidla niczym sie towar i marketing w nich nie rozni tylko w lidlu czysciej niz w biedrze i auchan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 36 Napisano poniedziałek o 16:23 Przed chwilą, OnlyTime napisał: Co zrobić pomniejszone opakowania biedy . w lidlu masz identyczne jeszcze te promki dla id.iotow ze kilogram czegos 2zl a drugi 15zl bo nikt nie doczyta i rzadko kto wyliczy zeby bylo kilogram albo mniej i wlaczac jakies kody kto ma na to czas chyba tylko lezak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 12 Napisano poniedziałek o 16:23 Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: przeciez to identyczne dyskonty jeden ma blizej biedre a drugi lidla niczym sie towar i marketing w nich nie rozni tylko w lidlu czysciej niz w biedrze i auchan Wiem mało wykształceni z matematyki. Nie umieją bieda goni biedę. Patrzą na opakowanie ale nie patrzą składu ani wagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 12 Napisano poniedziałek o 16:25 Biedzie jest bieda, to samo nic innego tam nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 36 Napisano poniedziałek o 16:25 1 minutę temu, OnlyTime napisał: Wiem mało wykształceni z matematyki. Nie umieją bieda goni biedę. Patrzą na opakowanie ale nie patrzą składu ani wagi. no coz nie kazdemu sie tak powodzi jak tobie nie ma co sie wywyzszac. stac cie na laptopa do kafeterii za 160zl inni ludzie moga tylko pomarzyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 18 Napisano poniedziałek o 16:26 Cocolino sie konczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 18 Napisano poniedziałek o 16:26 1 minutę temu, OnlyTime napisał: Biedzie jest bieda, to samo nic innego tam nie ma. Fajne promki na cocolino sa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 12 Napisano poniedziałek o 16:27 Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: no coz nie kazdemu sie tak powodzi jak tobie nie ma co sie wywyzszac. stac cie na laptopa do kafeterii za 160zl inni ludzie moga tylko pomarzyc. Bieda też stan umysłu. Idź gdzie indziej zobacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 153 Napisano poniedziałek o 16:29 6 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: w lidlu masz identyczne jeszcze te promki dla id.iotow ze kilogram czegos 2zl a drugi 15zl bo nikt nie doczyta i rzadko kto wyliczy zeby bylo kilogram albo mniej i wlaczac jakies kody kto ma na to czas chyba tylko lezak. Zazwyczaj staje przed donuty i przegladam kupony 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 12 Napisano poniedziałek o 16:30 (edytowany) 5 minut temu, Koralgoŕ napisał: Fajne promki na cocolino sa Chodzi taniej Lidl. Bieda ma drogo ten sam asortyment biedny mniejsze opakowania. Edytowano poniedziałek o 16:32 przez OnlyTime Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 18 Napisano poniedziałek o 16:31 Przed chwilą, OnlyTime napisał: Chodzi taniej Lidl. Beda ma drogo ten sam asortyment biedny mniejsze opakowania. Ale biedronka brzmi polsko a lidl niemiecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 153 Napisano poniedziałek o 16:31 To optymalizacji wszędzie trzeba bo że zarobisz na płycie kilka tysięcy to nie znaczy że masz je przepuścić na opłaty maklerskie czy hipermarket szajsy bez promocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 36 Napisano poniedziałek o 16:33 3 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: Zazwyczaj staje przed donuty i przegladam kupony w lidlu chyba albo kauflandzie pod koniec dnia tak z 30min przeceniaja chyba pieczywo o polowe to wtedy sobie kup a w sobote wieczorem chyba wedliny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano poniedziałek o 16:34 Chce koli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 153 Napisano poniedziałek o 16:35 Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: w lidlu chyba albo kauflandzie pod koniec dnia tak z 30min przeceniaja chyba pieczywo o polowe to wtedy sobie kup a w sobote wieczorem chyba wedliny Kiedyś chodziłem na takie rzeczy teraz mi się nie chce ale ostatnio kupiłem 12 chlebow po zeta albo 96 lodów po 47groszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano poniedziałek o 16:35 Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Kiedyś chodziłem na takie rzeczy teraz mi się nie chce ale ostatnio kupiłem 12 chlebow po zeta albo 96 lodów po 47groszy Wtf kole pijesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 12 Napisano poniedziałek o 16:36 1 minutę temu, Koralgoŕ napisał: Ale biedronka brzmi polsko a lidl niemiecko Polsko Dino tylko pracownikom dają jak naj mniej warunki jak Polak. Polakowi. Stokrotka jest Polska Bieda Polska nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 18 Napisano poniedziałek o 16:36 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Kiedyś chodziłem na takie rzeczy teraz mi się nie chce ale ostatnio kupiłem 12 chlebow po zeta albo 96 lodów po 47groszy Zjadles je? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 153 Napisano poniedziałek o 16:36 Przed chwilą, Pulsaŕ napisał: Wtf kole pijesz Nie rzuciłem kawę tylko cola za drogo mnie wychodzila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach