VenusHorizon4 153 Napisano 13 Lipiec Przed chwilą, Koralgoŕ napisał: Zjadles je? Jestem w ponad polowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 153 Napisano 13 Lipiec Opłacało się te lody dostałem energii i zarobiłem kilka tysięcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 12 Napisano 13 Lipiec Pomyliłem się Stokrotka Polska nie jest . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 22 Napisano 13 Lipiec 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Jestem w ponad polowie Ziemniaki sa tanie i duzo wartosci odzywczych daja. Jajka duzo daja wartosci odzywczych. Moze takie jedzonko probuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 22 Napisano 13 Lipiec 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Opłacało się te lody dostałem energii i zarobiłem kilka tysięcy Gratulejszyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 12 Napisano 13 Lipiec (edytowany) 4 minuty temu, Koralgoŕ napisał: Ziemniaki sa tanie i duzo wartosci odzywczych daja. Jajka duzo daja wartosci odzywczych. Moze takie jedzonko probuj Ziemniaki to skrobia nie przesadzaj wartością odżywczą. Niech sobie lezak kupi glukozę na to samo wyjdzie. Edytowano 13 Lipiec przez OnlyTime Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 38 Napisano 13 Lipiec 6 minut temu, Pulsaŕ napisał: Chce koli kup pepsi jest lepsze zwlaszcza z cytryna tzn. plasterkiem nie to cytrynowe 6 minut temu, VenusHorizon4 napisał: Kiedyś chodziłem na takie rzeczy teraz mi się nie chce ale ostatnio kupiłem 12 chlebow po zeta albo 96 lodów po 47groszy po co cio 12 chlebow ? konia masz ? mrozony chleb jest niedobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 153 Napisano 13 Lipiec Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: kup pepsi jest lepsze zwlaszcza z cytryna tzn. plasterkiem nie to cytrynowe po co cio 12 chlebow ? konia masz ? mrozony chleb jest niedobry Normalnie zjadłem bez mnożenia w 2tyg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonics 9 Napisano 13 Lipiec 4 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: Jestem w ponad polowie ty masz już to gta6?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 22 Napisano 13 Lipiec 1 minutę temu, OnlyTime napisał: Ziemniaki to skrobia nie przesadzaj wzrością odżywczą. Niech sobie lezak kupi glukozę na to samo wyjdzie. Maja duzo witamin i mineralow. Jak ktos ma malo pieniedzy to wlasnie takie rzeczy powinien jesc typu jajka ziemniaki zeby bilansowac diete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonics 9 Napisano 13 Lipiec 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: kup pepsi jest lepsze zwlaszcza z cytryna tzn. plasterkiem nie to cytrynowe po co cio 12 chlebow ? konia masz ? mrozony chleb jest niedobry zabranie przywilejów i korzysci finansowych nie jest zmuszaniem do niczego, masz problem z logiką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 153 Napisano 13 Lipiec 1 minutę temu, sonics napisał: ty masz już to gta6?? Premiera gry Grand Theft Auto VI odbędzie się 19 listopada 2026 roku Mam przerobione ps5 i nieprzerobione xsx więc jestem przygotowany Ostatnio sobie odpalilem gta4 i 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano 13 Lipiec 3 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: kup pepsi jest lepsze zwlaszcza z cytryna tzn. plasterkiem nie to cytrynowe po co cio 12 chlebow ? konia masz ? mrozony chleb jest niedobry Nie wychodze z piwnicy dzis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 38 Napisano 13 Lipiec 2 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: Normalnie zjadłem bez mnożenia w 2tyg przeciez chleb po 3 dniach sie nie nadaje do jedzenia a po 6 jest splesnialy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano 13 Lipiec Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: przeciez chleb po 3 dniach sie nie nadaje do jedzenia a po 6 jest splesnialy Mrozony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonics 9 Napisano 13 Lipiec 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Premiera gry Grand Theft Auto VI odbędzie się 19 listopada 2026 roku Mam przerobione ps5 i nieprzerobione xsx więc jestem przygotowany Ostatnio sobie odpalilem gta4 i 5 to wiem, pytam czy zarezerwowales z przedsprzedaży bo pamietam jak tu pisaliscie o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 153 Napisano 13 Lipiec Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: przeciez chleb po 3 dniach sie nie nadaje do jedzenia a po 6 jest splesnialy To byl tostowy i nie splesnial dwa razy mi się udało kupić po zera raz 10szt a drugim razem 12szt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 22 Napisano 13 Lipiec W szkocji byl wielki glod bo zaraza dotknela ziemniaki a to byla podstawa diety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 38 Napisano 13 Lipiec 1 minutę temu, sonics napisał: zabranie przywilejów i korzysci finansowych nie jest zmuszaniem do niczego, masz problem z logiką jest wg ciebie te nieporadne osoby chetniej sie beda wiazac 1 minutę temu, Pulsaŕ napisał: Nie wychodze z piwnicy dzis w miescie mieszkasz to ci z pizza przyniosa jakis pakol pewni rozwozi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 12 Napisano 13 Lipiec (edytowany) 5 minut temu, Koralgoŕ napisał: Maja duzo witamin i mineralow. Jak ktos ma malo pieniedzy to wlasnie takie rzeczy powinien jesc typu jajka ziemniaki zeby bilansowac diete Jest sezon warzywa lepiej od ziemniaków. Ziemniaki Polacy i Białoruś i Rosja i Ukry nikt więcej tego nie je. Na 1 miejscu Kasza jest bardziej odżywczą wykorzystują wegetarianie. Edytowano 13 Lipiec przez OnlyTime Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 22 Napisano 13 Lipiec 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: przeciez chleb po 3 dniach sie nie nadaje do jedzenia a po 6 jest splesnialy To zalezy jaki chleb. Taki naturalny ktory ktos sam wypieka to np trzyma dluzej. Tak tak wiem ze lezak nie bedzie sobie piekl chleba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 47 Napisano 13 Lipiec jakby sie tak nauczyc zywic jakimis dzikimi roslinami jadalnymi to juz w ogole oszczednosc huh ale lezak sobie niezle radzi tak mu zlorzeczyli i olaboga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 153 Napisano 13 Lipiec Przed chwilą, sonics napisał: to wiem, pytam czy zarezerwowales z przedsprzedaży bo pamietam jak tu pisaliscie o tym Nie, to będzie czas wejścia w inwestycje po x6-40 i nie wiem czy będę miał czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 38 Napisano 13 Lipiec Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: To byl tostowy i nie splesnial dwa razy mi się udało kupić po zera raz 10szt a drugim razem 12szt no tostowy to moze bo to sama chemia straszy syf 1 minutę temu, Koralgoŕ napisał: W szkocji byl wielki glod bo zaraza dotknela ziemniaki a to byla podstawa diety nie w szkocji tylko irlandii paradoks giffena w ksiazce kotlera przeczytal pewnie ten ktory ci nieudolnie powtorzyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano 13 Lipiec 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: jest wg ciebie te nieporadne osoby chetniej sie beda wiazac w miescie mieszkasz to ci z pizza przyniosa jakis pakol pewni rozwozi Nie chce pitcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 22 Napisano 13 Lipiec 2 minuty temu, OnlyTime napisał: Jest sezon warzywa lepiej od ziemniaków. Ziemniaki Polacy i Białoruś i Rosja i nikt więcej tego nie je. Na 1 miejscu Kasza jest bardziej odżywczą wykorzystują wegetarianie. Ja pisze o takiej bieda diecie jak cie naprawde nie stac na nic to bierzesz ziemniaki jajka i cos tam jeszcze bylo kiedys czytalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonics 9 Napisano 13 Lipiec Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: jest wg ciebie te nieporadne osoby chetniej sie beda wiazac w miescie mieszkasz to ci z pizza przyniosa jakis pakol pewni rozwozi ahaaa czyli baby bez 800 plusów i bez alimentów beda "nieporadne"? xDDDDDDD dobrze wiedzieć że tak o nich myslisz xd jedynie udowadniasz że ojcowie bardziej się nadają do wychowywania wg tego toku myślenia xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 153 Napisano 13 Lipiec Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: no tostowy to moze bo to sama chemia straszy syf nie w szkocji tylko irlandii paradoks giffena w ksiazce kotlera przeczytal pewnie ten ktory ci nieudolnie powtorzyl Teraz mam dwa zwykle i strasznie nie dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 38 Napisano 13 Lipiec 1 minutę temu, Koralgoŕ napisał: To zalezy jaki chleb. Taki naturalny ktory ktos sam wypieka to np trzyma dluzej. Tak tak wiem ze lezak nie bedzie sobie piekl chleba wiedzialem ze jestes z wioski i sama pieczesz chleb droga iskro. taki z opiekacza tez plesnieje taki z pieca chlebowego ktorego nikt nie ma bo na zapadlej wsi tylko maja tak bedzie ponad tydzien. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 47 Napisano 13 Lipiec huh przetrzesz sobie skore roslinko to wysypka tez sie robi jak trujace to jadło:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach