Zаwsze przychodzi noc 13 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: kto ci jukon powiedzial ze otulona nie zyje ? az tyle raczej nie pila zeby sie zapic. Wygląda na to że twój znajomy lubi zmyślać jak ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 13 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, dumbusia napisał: A czekaj no siur by chyba nie miał wiedzy o jakichś otulonych alkoholem shatynach Śliwkowy jeszcze zostaje , bo ten to ma dopiero obsesje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 100 Napisano 2 godziny temu 32 minuty temu, Baba napisał: Jestem, żyję, ale co to za życie Dzisiejszy dzień spędziłam w domu i zajrzałam tu z doskoku. Trafiłam na kolejną przepychankę: jestem ładniejsza, młodsza, mam zajebiste życie. Że tak powiem, nie miałam z czym się wstrzelić w rozmowę A ja schudłam, zmarniałam, myślisz że będą zazdrościc ubytku wagi? ;) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 487 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: A ja schudłam, zmarniałam, myślisz że będą zazdrościc ubytku wagi? No jacha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 234 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: A ja schudłam, zmarniałam, myślisz że będą zazdrościc ubytku wagi? Ja zazdroszczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: A ja schudłam, zmarniałam, myślisz że będą zazdrościc ubytku wagi? Lepiej dobrze wyglądać niż choroba ma przyczynić i chudnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 100 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Ja zazdroszczę Ano, jeszcze pieprzna Hania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 100 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, OnlyTime napisał: Lepiej dobrze wyglądać niż choroba ma przyczynić i chudnąć. Przejmowanie się, to jak choroba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 487 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Margherite napisał: Przejmowanie się, to jak choroba Nic nie idzie ku lepszemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 7 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Margherite napisał: Przejmowanie się, to jak choroba Pozdrawiam zdrowia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach