BellaS 34 Napisano 2 godziny temu U mnie makaron proteinowy, indyk pieczony i fasolka szparagowa. 46,5g białka kto da więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 83 Napisano 2 godziny temu Lunch- makaron penne z sosem szpinakowym z suszonymi pomidorami, kurczakiem i serem włoskim. Białko 45,5 g, przegralem. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 6 Napisano 2 godziny temu U mnie również makaronowo- spaghetti. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 148 Napisano 2 godziny temu Kasza gryczana klopsik ogórek i pomidor 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 148 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Śliwka is Back napisał: U mnie również makaronowo- spaghetti. Dzisiaj mi się udało kupić za grosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Dzisiaj mi się udało kupić za grosz Co, makaron? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 148 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, BellaS napisał: U mnie makaron proteinowy, indyk pieczony i fasolka szparagowa. 46,5g białka kto da więcej Pączka zjadlem serowego jagodami miał dużo białka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 148 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, Śliwka is Back napisał: Co, makaron? Sos makarony mam zapasy Edytowano 2 godziny temu przez VenusHorizon4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 83 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, VenusHorizon4 napisał: Dzisiaj mi się udało kupić za grosz Niemożliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 148 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Doktor Hefner napisał: Niemożliwe. Na rachunku miałem 55zl oszczędności huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 6 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: Na rachunku miałem 55zl oszczędności huh Masz jakąś magiczną kartę biedronki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 148 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: Masz jakąś magiczną kartę biedronki? Mam apke hipermarket tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 34 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, Doktor Hefner napisał: Niemożliwe. Czasem jest coś takiego że 6-ty produkt za grosz, znając Leżaka to ma coś takiego na myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaden 1 Napisano 2 godziny temu Naleśniki z truskawami. Rzadko jadam obiady na słodko, ale dziś wyjątkowo się złożyło. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 148 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BellaS napisał: Czasem jest coś takiego że 6-ty produkt za grosz, znając Leżaka to ma coś takiego na myśli Nie jeden wziolem sos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 32 Napisano 1 godzinę temu Mizeria, ziemniaki z koperkiem i rybka 🦧 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 111 Napisano 1 godzinę temu Odsmażane pierogi z mięsem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2289 Napisano 1 godzinę temu Pierogi z jagodami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 234 Napisano 1 godzinę temu Nie było jeszcze nic do hejtu więc będę pierwsza odważna - dzisiaj była mortadela. Do tego pyry, kalarepa gotowana i kompot truskawkowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 32 Napisano 1 godzinę temu Huh nie gotowałam kalarepy po takiej prosto z krzaka dobrze się pjerdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 234 Napisano 1 godzinę temu 38 minut temu, VenusHorizon4 napisał: Na rachunku miałem 55zl oszczędności huh Przebijam. 135,40. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 34 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 godzinę temu, Doktor Hefner napisał: Lunch- makaron penne z sosem szpinakowym z suszonymi pomidorami, kurczakiem i serem włoskim. Białko 45,5 g, przegralem. Lunch a potem obiad i jeszcze kolacja? Na bogato! Czy korpomowa i twój lunch to po prostu obiad? Edytowano 1 godzinę temu przez BellaS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 148 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, dumbusia napisał: Mizeria, ziemniaki z koperkiem i rybka 🦧 Nieźle jak w barze mlecznym szpitalu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 32 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Nieźle jak w barze mlecznym szpitalu W szpitalu dajom śmieci niezbyt smaczne chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 148 Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, dumbusia napisał: W szpitalu dajom śmieci niezbyt smaczne chyba Raz mi mama wzięła na wynos z bar mleczny szpitala i właśnie była kostka rybna ziemniaki koperek i mizeria huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 32 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: Raz mi mama wzięła na wynos z bar mleczny szpitala i właśnie była kostka rybna ziemniaki koperek i mizeria huh Znaczy zdrowie wg Ministerstwo Zdrowia WHO NHS Jedna z bajbardziej przemocowych bab jakie znam to piguła Edytowano 1 godzinę temu przez dumbusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 7 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, BellaS napisał: U mnie makaron proteinowy, indyk pieczony i fasolka szparagowa. 46,5g białka kto da więcej Nigdy nie jadałem makaronu proteinowego z soczewicy? 1 godzinę temu, VenusHorizon4 napisał: Kasza gryczana klopsik ogórek i pomidor Polecam wątróbkę zamiast klopsika, i sos nasz z wątróbki ogórek kiszony. 44 minuty temu, dumbusia napisał: Mizeria, ziemniaki z koperkiem i rybka 🦧 Miałem w Niedzielę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 7 Napisano 1 godzinę temu Ogólnie mam chęć na kapustę młodą na słodko. Albo może być zupa na bazie kapusty młodej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 98 Napisano 1 godzinę temu Naleśniki z serem i śmietaną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Margo. napisał: Naleśniki z serem i śmietaną Jagody pisała ciekawe sezon jest na jagody. Trzeba zbierać i robić pierogi ręcznie. Dość ciekawe ale ile czasu zrobienie to zajęło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach