VenusHorizon4 150 Napisano wczoraj o 12:55 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 111 Napisano wczoraj o 13:45 A ja już dawno nie byłem. W najgorszym wypadku będę dopiero w sierpniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 33 Napisano wczoraj o 15:40 Ja byłem dziś w Dino... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 74 Napisano wczoraj o 15:49 w Dino nic nie majo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pommes 17 Napisano wczoraj o 17:10 No i? Gdzie haul? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diazepam 3 Napisano wczoraj o 17:13 Ja idę do żabki po chrupki ząbki. Dzisiaj będę wilkołakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pommes 17 Napisano wczoraj o 17:16 Ja mam cala torbę przekonsek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diazepam 3 Napisano wczoraj o 17:21 Ja nie mogę tyle dopy napychać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pommes 17 Napisano wczoraj o 17:22 I tak umrzemy grubi czy chudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pommes 17 Napisano wczoraj o 17:22 A jako starzy już się nie musimy nikomu podobac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diazepam 3 Napisano wczoraj o 17:25 U mnie - 4 kg w dwa tygodnie, a ogólnie to z 7. Chude w oczach 🥺 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pommes 17 Napisano wczoraj o 17:25 Dobra wychodze bo to nie na moje nerwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diazepam 3 Napisano wczoraj o 17:32 Niedługo będę niewidzialny. Ratuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pommes 17 Napisano wczoraj o 17:32 Chciałabym ale wolę przekonski. Zjedz to nie znikniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diazepam 3 Napisano wczoraj o 17:46 Mam bobek i chruperki, a ty co masz dobrego może się wymienimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pommes 17 Napisano wczoraj o 17:57 9 minut temu, Diazepam napisał: Mam bobek i chruperki, a ty co masz dobrego może się wymienimy. Dziś już jadlam boby. Mam lody kole przekonski słone tzw wyroby cukiernicze czego dusza zapragnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pommes 17 Napisano wczoraj o 17:57 A moja pragnie poleżeć na kanapie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 251 Napisano wczoraj o 18:00 Zrobiłam sobie placek drożdżowy z wiśniami i porzeczkami czerwonymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 33 Napisano wczoraj o 18:18 Za 40 minut się zacznie. Oby nie było nudno 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diazepam 3 Napisano wczoraj o 18:21 20 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Zrobiłam sobie placek drożdżowy z wiśniami i porzeczkami czerwonymi. Fajnie, ale do meczu nie pasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diazepam 3 Napisano wczoraj o 18:21 24 minuty temu, Pommes napisał: Dziś już jadlam boby. Mam lody kole przekonski słone tzw wyroby cukiernicze czego dusza zapragnie Chyba wpadnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diazepam 3 Napisano wczoraj o 18:25 Proponuję założyć temat dotyczący meczu i tak będziemy sobie w spokoju kulturalnie komentować i przeżywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pommes 17 Napisano wczoraj o 18:38 16 minut temu, Diazepam napisał: Chyba wpadnę Zapraszam na dere Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pommes 17 Napisano wczoraj o 18:39 38 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Zrobiłam sobie placek drożdżowy z wiśniami i porzeczkami czerwonymi. Masz uczucie parcia na Pęcherz po ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diazepam 3 Napisano wczoraj o 18:39 Przed chwilą, Pommes napisał: Zapraszam na dere Przetłumacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 251 Napisano wczoraj o 18:41 1 minutę temu, Pommes napisał: Masz uczucie parcia na Pęcherz po ciąży? Nieeeee. A co to za pytanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pommes 17 Napisano wczoraj o 18:43 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Nieeeee. A co to za pytanie? Bo się zastanawiam czy po ciąży się robi parcie albo nietrzymanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 251 Napisano wczoraj o 18:49 5 minut temu, Pommes napisał: Bo się zastanawiam czy po ciąży się robi parcie albo nietrzymanie Jak się bebechy opuszczą, to może tak być. Mi się na razie wszystko trzyma kupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pommes 17 Napisano wczoraj o 18:51 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Jak się bebechy opuszczą, to może tak być. Mi się na razie wszystko trzyma kupy. Przerażające to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 111 Napisano wczoraj o 18:52 1 godzinę temu, Pommes napisał: I tak umrzemy grubi czy chudzi Ja i tak wolę być szczupły. Szczupłość mi się kojarzy z młodością, dawnymi czasami i z ludźmi sukcesu (tymi młodymi w garniturach z walizką w ręku). Niektórzy ćwiczą na siłowni, a ja wolę pozostać szczupły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach