taka_pokraka 292 Napisano czwartek o 06:16 No jak to kto? Romantyczny porzucony kochanek tęskniący za swoją oblubienicą. Ciągle pisze i ciągle tęskni choć ona nigdy mu nie odpisała. A nie jest to najromantyczniejsza historia kafe? Jak zaczęłam pisać tu to on już tęsknił i teskni dalej, kto może się pochwalić taką stałością uczuć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezzębnica 6 Napisano czwartek o 06:31 Ciрka swędzi i szukamy okazji choćby nie wiem jak złudna była? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 101 Napisano czwartek o 10:12 11 godzin temu, OnlyTime napisał: Tak No to se wymyśliłeś nicka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 12 Napisano czwartek o 10:13 2 minuty temu, Margherite napisał: No to se wymyśliłeś nicka Od piosenki Jeszcze reklama była Vandame do tej piosenki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 12 Napisano czwartek o 10:18 5 minut temu, Margherite napisał: No to se wymyśliłeś nicka Bardziej chodziło o skupienie jak tutaj koncentrację 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 12 Napisano czwartek o 10:21 Zainspirowało Czas jest chwilą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 78 Napisano czwartek o 10:28 5 minut temu, OnlyTime napisał: Zainspirowało Czas jest chwilą. Nie słuchałeś Martyniuka? Sto lat temu wyśpiewał, że życie to są tylko chwile tak ulotne jak motyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 78 Napisano czwartek o 10:30 16 minut temu, Margherite napisał: No to se wymyśliłeś nicka Dawno się nie pokazałaś. Więcej dobrych czy mniej, dni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 12 Napisano czwartek o 10:31 1 minutę temu, sv7 napisał: Nie słuchałeś Martyniuka? Sto lat temu wyśpiewał, że życie to są tylko chwile tak ulotne jak motyle. Tak znam, myślę żyjemy dla chwil tych przyszłych jak byłych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 101 Napisano czwartek o 12:01 1 godzinę temu, sv7 napisał: Dawno się nie pokazałaś. Więcej dobrych czy mniej, dni? Mniej dobrych, niestety. Jak u Ciebie czas płynie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 101 Napisano czwartek o 12:04 1 godzinę temu, OnlyTime napisał: Bardziej.. Tak znam, ładne to jest, choć melancholijne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 78 Napisano 18 godzin temu Dnia 16.07.2026 o 13:01, Margherite napisał: Mniej dobrych, niestety. Jak u Ciebie czas płynie? To minie bo wszystko mija lub się zmienia i łagodnieje. Cierpliwości życzę. Płynie bez większych zmian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 44 Napisano 18 godzin temu 9 minut temu, sv7 napisał: To minie bo wszystko mija lub się zmienia i łagodnieje. Cierpliwości życzę. Płynie bez większych zmian. Hello Sewciu, co z naszą kawką online? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 78 Napisano 18 godzin temu 4 minuty temu, BellaS napisał: Hello Sewciu, co z naszą kawką online? Cześć. Chcę powiedzieć, że w każdej chwili. Zawsze kiedy będziesz miała chęć odciągnąć myśli i podyskutować chociażby o pogodzie. Jednak życie posyła mnie na zewnątrz i może uda się później, jutro o świcie? Wszystko gotowe na wakacje? Miłość się rozwija? Potomstwo ujarzmione? Następnym razem naskarżę ci o tym piesku co to mieszka obok i znowu zaczyna fikać. Widmo doradził bym się nie wtrącała więcej ale ty powiesz zupełnie coś innego i jestem wielce zainteresowana co. Tymczasem pozdrowienia z kuchni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, sv7 napisał: Cześć. Chcę powiedzieć, że w każdej chwili. Zawsze kiedy będziesz miała chęć odciągnąć myśli i podyskutować chociażby o pogodzie. Jednak życie posyła mnie na zewnątrz i może uda się później, jutro o świcie? Wszystko gotowe na wakacje? Miłość się rozwija? Potomstwo ujarzmione? Następnym razem naskarżę ci o tym piesku co to mieszka obok i znowu zaczyna fikać. Widmo doradził bym się nie wtrącała więcej ale ty powiesz zupełnie coś innego i jestem wielce zainteresowana co. Tymczasem pozdrowienia z kuchni. Coś unikasz i unikasz tej kawusi z przesympatyczna Quwecią co nie zagai, to widze, ze no akurat musisz spadać. Słynne ‚zdzwonimy sie! -ale nie masz numeru…’. ale zupełnie rozumiem, żeby nie było 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 501 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, AndroGjenia napisał: Coś unikasz i unikasz tej kawusi z przesympatyczna Quwecią co nie zagai, to widze, ze no akurat musisz spadać. Słynne ‚zdzwonimy sie! -ale nie masz numeru…’. ale zupełnie rozumiem, żeby nie było mówiłem, że tygodnia nie wytrzymasz 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 18 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: mówiłem, że tygodnia nie wytrzymasz Zaraz Ci napisze, że innych moze dojezdzac, tylko Magdy nie. To ten typ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 78 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: mówiłem, że tygodnia nie wytrzymasz Czekam na drugą nogę oraz resztę. Se nie myśl, że ci daruję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 501 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, sv7 napisał: Czekam na drugą nogę oraz resztę. Se nie myśl, że ci daruję! u mnie od wczoraj pada to zaraz się namydlę i idę na balkon się umyć to może od razu zrobię parę fotek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: mówiłem, że tygodnia nie wytrzymasz Z czym? Ja kuwecie obiecywałam cos? masz problemy z czytaniem? Dwukrotnie tez nie odpowiedziałeś mi wczoraj na pytanie ze skoro nie pisałam tu pare miesięcy to jak mogę nie wytrzymać tygodnia? Odpowiedz gejzerze logiki obiektywizmu i błyskotliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano 17 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Koralgoŕ napisał: Zaraz Ci napisze, że innych moze dojezdzac, tylko Magdy nie. To ten typ O hej quweta ale tak, dokładnie na tym polegało wyzwanie. Edytowano 17 godzin temu przez AndroGjenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 46 Napisano 17 godzin temu tez czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 78 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: u mnie od wczoraj pada to zaraz się namydlę i idę na balkon się umyć to może od razu zrobię parę fotek Pada? Fajnie. Też się ochłodziło i już nie wróci fala upałów. Cieszy mnie to bo można nareszcie nosić długi rękaw. Może być jedna. Z bliska, wyraźna i kolorowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano 17 godzin temu (edytowany) Fajnie sie wczoraj sprułeś koralgol w żądzy mącenia, szok jak niskie instynkty tobą kierują i ze nie umiesz tu inaczej niz bez hejtu sliwka była w szoku, jak oficjalnie sie podłożyłaś, ze jesteś tu tylko dla hejtu master of puppets czy jak to było. Potęga manipulacji level quweta dosłownie. Edytowano 17 godzin temu przez AndroGjenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 34 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, dumbusia napisał: tez czekam Na co czekasz? Na autobus? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 78 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, dumbusia napisał: tez czekam Gdybym przegapiła to zapisz tym razem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 18 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, AndroGjenia napisał: Z czym? Ja kuwecie obiecywałam cos? masz problemy z czytaniem? Dwukrotnie tez nie odpowiedziałeś mi wczoraj na pytanie ze skoro nie pisałam tu pare miesięcy to jak mogę nie wytrzymać tygodnia? Odpowiedz gejzerze logiki obiektywizmu i błyskotliwości. Nie pisala tu od miesiaca, przy czym nawet Wieczorna pisala, ze wszyscy wiedzieli ze to jej podszywy i to odkrycie miesiaca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 46 Napisano 17 godzin temu dobra tu sobie dorosle kobiety chca peta ogladac a nie rozprawiac o twoich problemach psychicznych emocjonalnych 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 78 Napisano 17 godzin temu Idę bo za godzinę, dwie się pobudzą wszyscy po melanżu i będzie tłok na ulicach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach