Makaron ..... 45 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Zagram tutaj Edytowano 4 godziny temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano 3 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pommes 23 Napisano 3 godziny temu Muzyka ai dokąd swiat zmierza xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Pommes napisał: Muzyka ai dokąd swiat zmierza xD Muzę ai i nie tylko tworzą ludzie Policjantko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pommes 23 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Muzę ai i nie tylko tworzą ludzie Policjantko Nie wpadłam na to doprawdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pommes napisał: Nie wpadłam na to doprawdy Więc w czym widzisz ku,rwa problem, że beką jedziesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pommes 23 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Więc w czym widzisz ku,rwa problem, że beką jedziesz ? A czemu jestes abuzywny i do mnie wyklinasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Pommes napisał: A czemu jestes abuzywny i do mnie wyklinasz Nie wyklinam, ale pytam czemu jesteś taka grzeczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pommes 23 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Nie wyklinam, ale pytam czemu jesteś taka grzeczna Wyklinasz i jestes agresywny więc nie będę dyskutowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Pommes napisał: Wyklinasz i jestes agresywny więc nie będę dyskutowac Ok, wrzuciłem k, ale nie nazwałem Cię tak i czy Ty kiedykolwiek chciałaś ze mną pogadać Boni Raczej nie Edytowano 2 godziny temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pommes 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Ok, wrzuciłem k, ale nie nazwałem Cię tak i czy Ty kiedykolwiek chciałaś ze mną pogadać Boni Raczej nie Bez komentarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pommes napisał: Bez komentarza Brak argumentów Więc ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach