eRCe 33 Napisano 1 godzinę temu A teraz moja zagadka: Dwie kulki i armatka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 9 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, taka_pokraka napisał: Jest prostsza odpowiedz, ale możesz uważać, że jestem autystką Wiem na podstawie co pisałaś mi kiedyś. Uczyłaś się tego? Tak wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 9 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, eRCe napisał: A teraz moja zagadka: Dwie kulki i armatka. Nożyczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 33 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, OnlyTime napisał: Nożyczki. Nie, ale idziesz dobrym tropem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 33 Napisano 1 godzinę temu Leżak na bank odgadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 150 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, taka_pokraka napisał: Tak naprawdę to leżak dał prawidłową odpowiedź jego spełnia wszystkie przesłanki z zagadki. Bo to lalka z silent hill prawdopodobnie 2 remejk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 9 Napisano 1 godzinę temu Trzecia 3 zagadka. Co ma cztery nogi rano, dwie nogi w południe i trzy nogi wieczorem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach