Doktor Hefner 114 Napisano 1 godzinę temu Odpowiem jeszcze raz, bo du.ren zablokowal 13 minut temu, eRCe napisał: No właśnie paradoksalnie potwierdziłeś mój wywód z mentalem xD Potwierdziłem. Przeciez napisalem, ze jest jeszcze cos takiego jak wola walki. Ale sama wola walki nie wystarczy. Liczy się technika gry, Francja jest ofensywna, a Anglia, cóż, gra zachowawczo. Dlatego uległa bardziej agresywnej Argentynie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 37 Napisano 1 godzinę temu Znowu Filip blokuje? A tak mu wczoraj życzliwie radziłem jak walczyć z bocianim gniazdem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 114 Napisano 1 godzinę temu Gdyby sam mental wystarczyl dziś oglądalibysmy Norwegię zamiast Anglii. Niestety m in mieli o wiele slabszych rezerwowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 114 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, eRCe napisał: Znowu Filip blokuje? A tak mu wczoraj życzliwie radziłem jak walczyć z bocianim gniazdem. Niekoniecznie on. Tu może blokowac kazdy kto potrafi. Nawet mnie o to oskarżaliscie mimo, ze nie mam o tym pojęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 27 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, eRCe napisał: Znowu Filip blokuje? A tak mu wczoraj życzliwie radziłem jak walczyć z bocianim gniazdem. Moon, Klaudia, Widmo, Bicu, Tirowiec, Fifi, krasnal i to masz blokerów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 37 Napisano 1 godzinę temu Mental to jest pasujący klucz do zamka. Umiejętności to jest przekręcenie tego klucza. Bez mentalu nie ma zwycięstwa, mental w połączeniu z umiejętnościami je potrafi dać. Same umiejętności nie gwarantują wygranej, gdy mentalnie zawodnicy są zablokowani - stąd istnieje szeroki i dochodowy segment psychologii sportowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 37 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Doktor Hefner napisał: Niekoniecznie on. Tu może blokowac kazdy kto potrafi. Nawet mnie o to oskarżaliscie mimo, ze nie mam o tym pojęcia Podejrzewam, że pojęcie masz, ale zostawmy to... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 37 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, KibicowałamNorwegii napisał: Moon, Klaudia, Widmo, Bicu, Tirowiec, Fifi, krasnal i to masz blokerów Cały poczet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 114 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, eRCe napisał: Mental to jest pasujący klucz do zamka. Umiejętności to jest przekręcenie tego klucza. Bez mentalu nie ma zwycięstwa, mental w połączeniu z umiejętnościami je potrafi dać. Same umiejętności nie gwarantują wygranej, gdy mentalnie zawodnicy są zablokowani - stąd istnieje szeroki i dochodowy segment psychologii sportowej. Wciaz uważam, że nie do końca. Wiele słabych zespolow mialo wolę walki, przypomnij sobie np mecz Egipt- Argentyna jak emocjonalne to bylo spotkanie. Ale po części na pewno masz racje przypominam sobie np karierę Adama Małysza, który wspominał, ze dopiero współpraca z psychologiem i psychiczne odblokowanie bariery, która mial w glowie pozwolily mu siegnac po tytul mistrza. Jednak chociaż Anglia ma graczy typu Kane czy Bellingham to jednak Mbappé jest takim Messim. Anglia gra nierówno, ale w ofensywie przewyższa ją Francja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 114 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, eRCe napisał: Podejrzewam, że pojęcie masz, ale zostawmy to... Nie, nie mam. Nie wiem jak sie blokuje. Przykro mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 114 Napisano 1 godzinę temu Dobra, muszę lecieć. A i tak ciągle blokują. Może wpadnę na mecz. Narazie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2313 Napisano 46 minut temu Tutaj kompletnie nie wiadomo kto wygra chociaż chyba Francja prędzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 45 Napisano 45 minut temu za bledy ortograficzne beda karne kootasy od teamu grammar nazi mamy murzynow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 27 Napisano 42 minuty temu 2 minuty temu, dumbusia napisał: za bledy ortograficzne beda karne kootasy od teamu grammar nazi mamy murzynow Grammar Nazi to był Puchacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 45 Napisano 40 minut temu Przed chwilą, KibicowałamNorwegii napisał: Grammar Nazi to był Puchacz to caly zespol nazistow on nie jest jedyny jest nas wielu i dópczymy leszczy w anusa za kazda literowke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 40 Napisano 39 minut temu 2 minuty temu, KibicowałamNorwegii napisał: Grammar Nazi to był Puchacz Hejka, jak sie skonczyla inba wczoraj? Komu sie spruły majty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 27 Napisano 39 minut temu Przed chwilą, dumbusia napisał: to caly zespol nazistow on nie jest jedyny jest nas wielu i dópczymy leszczy w anusa za kazda literowke Co ty tak ciągle o tym seksie? Jakieś potrzeby i niespełnione fantazje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 45 Napisano 38 minut temu Przed chwilą, KibicowałamNorwegii napisał: Co ty tak ciągle o tym seksie? Jakieś potrzeby i niespełnione fantazje? nie ale zmuszam ofiary do uleglosci na ortografie bo nie umiem ich inaczej przekonac do siebie rozumiesz jedrna dópo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 27 Napisano 38 minut temu Przed chwilą, BellaS napisał: Hejka, jak sie skonczyla inba wczoraj? Komu sie spruły majty? Nie wiem, nie pamiętam. Dałam słowo i tydzień będę milczeć albo dłużej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 45 Napisano 37 minut temu Przed chwilą, KibicowałamNorwegii napisał: Nie wiem, nie pamiętam. Dałam słowo i tydzień będę milczeć albo dłużej. no takze wary sklejone nie ma plaskich jprdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 27 Napisano 36 minut temu Przed chwilą, dumbusia napisał: nie ale zmuszam ofiary do uleglosci na ortografie bo nie umiem ich inaczej przekonac do siebie rozumiesz jedrna dópo Po co ta agresja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 45 Napisano 35 minut temu Przed chwilą, KibicowałamNorwegii napisał: Po co ta agresja? to niedopchniecie trzeba wydymac albo wykastrowac wg twojej logiki. a tak po prostu. jak tu inaczej z kórwami gadac. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach