Makaron ..... 48 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Gramy Edytowano 6 godzin temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano 6 godzin temu Grubo jedziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano 6 godzin temu Uwielbiam Kamilę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano 6 godzin temu Najpierw 🖋🗒 wszystkie bliki na papierze muszo byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2316 Napisano 6 godzin temu Trzeba znaleźć świadków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 23 Napisano 6 godzin temu Możecie trochę dyskretniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 153 Napisano 6 godzin temu Wyrzygal bym się w prezencie ale dobry obiad jadłem dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BożaBabcia napisał: Najpierw 🖋🗒 wszystkie bliki na papierze muszo byc Ja w gotowce, włożę do kartki, nic nie dam i sie nie podpisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 23 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Trzeba znaleźć świadków Iskra i elka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 48 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, AndroGjenia napisał: Grubo jedziesz Wiem Krejzi, ale to czas radości i miłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 23 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Wyrzygal bym się w prezencie ale dobry obiad jadłem dzisiaj Widzę że sam się wprosiłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 23 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Wiem Krejzi, ale to czas radości i miłości Chcę już noc poślubną 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: Widzę że sam się wprosiłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 48 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Be quiet! napisał: Możecie trochę dyskretniej Pardą chciałem hucznie zacząć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mаstermind 0 Napisano 6 godzin temu Mi się marzy wesele w gotyckich klimatach, bo tak to działa, a milczenie jest zawsze złotem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2316 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: Iskra i elka Dobry wybór. Będą tańczyć pierwszy taniec przy muzyce z filmu massimo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 34 Napisano 6 godzin temu 🥳 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano 6 godzin temu Lezak przyniesie puste płyty cd jako prezent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1040 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Be quiet! napisał: Iskra i elka Ale jeden chyba świadek powinien być facetem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, mаstermind napisał: Mi się marzy wesele w gotyckich klimatach, bo tak to działa, a milczenie jest zawsze złotem. mhrrocznie Krzysztofie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 23 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, mаstermind napisał: Mi się marzy wesele w gotyckich klimatach, bo tak to działa, a milczenie jest zawsze złotem. Co jezyk na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 153 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Be quiet! napisał: Widzę że sam się wprosiłeś Seks jest obrzydliwy mam nadzieję że nie będę musiał was oglądać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 48 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Be quiet! napisał: Chcę już noc poślubną Ustalisz to z żoną Patrycją Edytowano 6 godzin temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 23 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ale jeden chyba świadek powinien być facetem. Ty mi nie gadaj jak powinno być na moim ślubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 23 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Seks jest obrzydliwy mam nadzieję że nie będę musiał was oglądać Podczas seksu? Tez mam taką nadzieję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 153 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, AndroGjenia napisał: Lezak przyniesie puste płyty cd jako prezent Mam jednom tylko pustom projekt nagrywania minimalist płyt ps1 upadł na wizję kosztów przedsięwzięcia zwłaszcza ogarnięcia nowy laser do ps2 fat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 34 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Ale jeden chyba świadek powinien być facetem. Makaron pójdzie za świadka 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 23 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Ustalisz to z żoną Patrycją Patrcyja? Jak moja była kur.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 23 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, KibicowałamNorwegii napisał: Makaron pójdzie za świadka 🩷 Tez jesteś zaproszona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, mаstermind napisał: Mi się marzy wesele w gotyckich klimatach, bo tak to działa, a milczenie jest zawsze złotem. Następni będziecie z papjez. Brajanek będzie wiadro podawal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach