mаstermind 0 Napisano 19 Lipiec Nieprawda, jestem bardzo bardzo niegrzecznym psem, który potrzebuje tresury od swojej pani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 35 Napisano 19 Lipiec Dobra, wypier z tej Choroszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 35 Napisano 19 Lipiec (edytowany) Jestem atencyjna kor.wa.. i dobrze mi z tym. Edytowano 19 Lipiec przez Be quiet! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 35 Napisano 19 Lipiec Zjadłem schabowego z ziemniakami, rosół i kupiłem batoniki. Wróciła mi ochota do życia i nawet was lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 35 Napisano 30 Sierpień temat zloto i trzeba takie odkopywac. cześć ewrybody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 49 Napisano 30 Sierpień 6 minut temu, Be quiet! napisał: temat zloto i trzeba takie odkopywac. cześć ewrybody Dzień dobry Panie od ryb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 35 Napisano 30 Sierpień wyspana>? jak niedziela mija>? leniwie czy aktywnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 49 Napisano 30 Sierpień 8 minut temu, Be quiet! napisał: wyspana>? jak niedziela mija>? leniwie czy aktywnie? Zakończyłam sezon wakacyjny garnkiem lecza Podlałam wszosy. Rybki biorą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 35 Napisano 30 Sierpień Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: Zakończyłam sezon wakacyjny garnkiem lecza Podlałam wszosy. Rybki biorą? slabo, ale cos tam ostnio udalo sie zlowic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 49 Napisano 30 Sierpień 6 minut temu, Be quiet! napisał: slabo, ale cos tam ostnio udalo sie zlowic Nie wstawiaj zdjęć, bo Cię Widmo zje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 35 Napisano 30 Sierpień 1 minutę temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Nie wstawiaj zdjęć, bo Cię Widmo zje. on ewentualnie moze szczerzyc zeby do monitora i go opluc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 49 Napisano 30 Sierpień 4 minuty temu, Be quiet! napisał: on ewentualnie moze szczerzyc zeby do monitora i go opluc Ekspres do kawy się zepsuł Matyldzie Jeż. Zapytałam czemu Widmo jej tego nie naprawi. Wiesz co odpowiedziała? "Widmo nie może do niej jeździć" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 35 Napisano 30 Sierpień 2 minuty temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Ekspres do kawy się zepsuł Matyldzie Jeż. Zapytałam czemu Widmo jej tego nie naprawi. Wiesz co odpowiedziała? "Widmo nie może do niej jeździć" szczerze? to huy mnie oni obchodza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 49 Napisano 30 Sierpień 7 godzin temu, Be quiet! napisał: szczerze? to huy mnie oni obchodza Słuszna koncepcja.. Wariaty i karły szaleją, więc zamykam dziś swój interes 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalny kanibal 1 Napisano 30 Sierpień Aspijki ciągle wydalają tlenek węgla(IV) przez nos bądź usta. Po prostu oddychają. Inne niż Aspijki osoby płci żeńskiej też to czynią, mężczyźni czy kotki też to czynią. Ponoć człowiek w ciągu doby emituje aż kilkaset gramów dwutlenku węgla. To o wiele więcej niż masa gazów jelitowych wydalanych w ciągu doby przez przeciętnego człowieka. Dwutlenek węgla jest wydalany przez cały czas, oddychanie trwa ciągle, w przeciwieństwie do wydalania gazów jelitowych. Aspijki mają płuca, oskrzela, hemoglobinę, język, zęby, wargi, nos, oczy. Inne kobiety też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 138 Napisano poniedziałek o 09:08 19 godzin temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Ekspres do kawy się zepsuł Matyldzie Jeż. Zapytałam czemu Widmo jej tego nie naprawi. Wiesz co odpowiedziała? "Widmo nie może do niej jeździć" Hah, czyżby popylał w bransoletce na kostce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach