Kořalgor 13 Napisano 1 godzinę temu Kiedy rano nie wejde tam posty wieczorno sprzed 3 godzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 25 Napisano 1 godzinę temu Napawaj się tym póki możesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 372 Napisano 1 godzinę temu bułki z prozakiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 151 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajā napisał: Z pewnością. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 66 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Kořalgor napisał: A tak zupelnie z innej beczki. Jaka powazna i odpowiedzialna praca umozliwia ci napierdzielanie co wieczor o 2 w nocy tutaj? Cieciówa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kořalgor 13 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJajā napisał: Napawaj się tym póki możesz. We wrzesniu wracasz do pracy, bo tera przerwa wakacyjna w szkolach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 151 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, szmul napisał: dla niektorych to wypad niczym u sojki za morze popcorn mozna jesc z konfiturami wg lerzaczka Leżak robi rzeczy, o których mi się nawet nie śniło. W zasadzie to takie, o których chyba bym nawet śnić nie chciała. Edytowano 1 godzinę temu przez Lussesita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kořalgor 13 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Cieciówa To by nie pisala o 3 w nocy ze sie przebudzila bo menel wylazl ze smietnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kořalgor 13 Napisano 1 godzinę temu Chyba ze to taki jakis specjalny osrodek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 25 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Kořalgor napisał: A tak zupelnie z innej beczki. Jaka powazna i odpowiedzialna praca umozliwia ci napierdzielanie co wieczor o 2 w nocy tutaj? Taka której nie jesteś sobie w stanie wyobrazić nawet w moim wykonaniu. Wiem że sens twojego życia to praca ale mi to kolo chùja lata. Masz pjerdolca jakiegoś. Idz walić konia/farfeluna starej (?) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 25 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Kořalgor napisał: We wrzesniu wracasz do pracy, bo tera przerwa wakacyjna w szkolach? Widze ze cie nurtuje ta kwestia. I bardzo dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kořalgor 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajā napisał: Taka której nie jesteś sobie w stanie wyobrazić nawet w moim wykonaniu. Wiem że sens twojego życia to praca ale mi to kolo chùja lata. Masz pjerdolca jakiegoś. Idz walić konia/farfeluna starej (?) Uła ale sie zapiekła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 25 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kořalgor napisał: Uła ale sie zapiekła Maz mnie utrzymuje. Myślisz że tylko ty masz takie szczęście do birkinow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kořalgor 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajā napisał: Maz mnie utrzymuje. Myślisz że tylko ty masz takie szczęście do birkinow? Ciebie tez zapraszaja na zaburzeni pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 372 Napisano 1 godzinę temu lepiej jak memusia utrzymuje bo nie trzeba myc jaj w misce i cmokac za dach nad glowom oraz miske ryzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kořalgor napisał: Ciebie tez zapraszaja na zaburzeni pl Idz walić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kořalgor 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajā napisał: Idz walić Co prawda nie sprawdzalam ale na pewno sie uciesza jak tam zostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kořalgor 13 Napisano 1 godzinę temu Trust me sama najlepsiejsza ekipa czeka tam na ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 151 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJajā napisał: Idz walić Oślepnie od tego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 66 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Lussesita napisał: Leżak robi rzeczy, o których mi się nawet nie śniło. W zasadzie to takie, o których chyba bym nawet śnić nie chciała. Głód potrafi zmusić homo sapiens do uległości absolutnej nawet i z braku laku zje nawet przedstawiciela tego samego gatunku . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 25 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kořalgor napisał: Co prawda nie sprawdzalam ale na pewno sie uciesza jak tam zostaniesz Musisz poćwiczyć w manipulacje od samego guru. I yebnac potylica w witrynę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 25 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Oślepnie od tego. Jego stara i tak jest slepa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kořalgor 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajā napisał: I yebnac potylica w witrynę. Na jodze cwiczymy rozne pozycje ale tej nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kořalgor 13 Napisano 1 godzinę temu Moze mi pokazesz jak to sie robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 66 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Kořalgor napisał: To by nie pisala o 3 w nocy ze sie przebudzila bo menel wylazl ze smietnika Na stróżówce może spać jak najbardziej , bo gdzie indziej przyjmą byłą samicę psa bez żadnych kwalifikacji 3 minuty temu, Kořalgor napisał: Co prawda nie sprawdzalam ale na pewno sie uciesza jak tam zostaniesz Ban od razu tego samego dnia i ono wie o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2332 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Głód potrafi zmusić homo sapiens do uległości absolutnej nawet i z braku laku zje nawet przedstawiciela tego samego gatunku . Ale to trzeba mieć trochę tłuszczu bo same kości i skóra to niesmaczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kořalgor 13 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Na stróżówce może spać jak najbardziej , bo gdzie indziej przyjmą byłą samicę psa bez żadnych kwalifikacji Ban od razu tego samego dnia i ono wie o tym Czemu na zaburzeni pl ktos mialby ja banowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 25 Napisano 1 godzinę temu Cały czas ci pokazuje jak działa świat ale ze ty wolisz wyginac ogon w jakiejś jodze to juz bynajmniej nie mój problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 151 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Głód potrafi zmusić homo sapiens do uległości absolutnej nawet i z braku laku zje nawet przedstawiciela tego samego gatunku . Historia zna takie przypadki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 66 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale to trzeba mieć trochę tłuszczu bo same kości i skóra to niesmaczny Miękkie tkanki jedli w takich sytuacjach jeżeli wierzyć historii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach