Makaron ..... 58 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 58 Napisano 1 godzinę temu I tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 25 Napisano 1 godzinę temu To krzysztof i łobuzy zmanipulowane za kamienico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 58 Napisano 58 minut temu 14 minut temu, WywaloneJajā napisał: To krzysztof i łobuzy zmanipulowane za kamienico Widmo nie ma na imię Krzysztof Patrycja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 25 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Widmo nie ma na imię Krzysztof Patrycja A od kiedy ma to dla ciebie znaczenie jak kto ma na imię Makronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2332 Napisano 53 minuty temu 4 minuty temu, Makaron ..... napisał: Widmo nie ma na imię Krzysztof Patrycja Wiesz jakie ma imię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 513 Napisano 51 minut temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Wiesz jakie ma imię Matyldo, oczywiście, że Hubert 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 58 Napisano 50 minut temu 5 minut temu, WywaloneJajā napisał: A od kiedy ma to dla ciebie znaczenie jak kto ma na imię Makronie Od wtedy kiedy pierdzielisz głupoty Policjantko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 25 Napisano 49 minut temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Od wtedy kiedy pierdzielisz głupoty Policjantko Przeproś caryce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 58 Napisano 49 minut temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Wiesz jakie ma imię Pewnie, że wiem mówiłaś mi, że chyba to ryba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 513 Napisano 48 minut temu Przed chwilą, WywaloneJajā napisał: Przeproś caryce ucałuj jej... dłonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 372 Napisano 47 minut temu sledzik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 25 Napisano 46 minut temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ucałuj jej... dłonie Płetwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 25 Napisano 46 minut temu Przed chwilą, szmul napisał: sledzik To umyj cìpe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 58 Napisano 46 minut temu 3 minuty temu, WywaloneJajā napisał: Przeproś caryce Adwokatem diabła jesteś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 25 Napisano 44 minuty temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Adwokatem diabła jesteś ? Samym diabłem i masz ja przeprosić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2332 Napisano 44 minuty temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Matyldo, oczywiście, że Hubert No bo to Hubert i ty jako jedyny tutaj czytasz ze zrozumieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2332 Napisano 43 minuty temu 5 minut temu, Makaron ..... napisał: Pewnie, że wiem mówiłaś mi, że chyba to ryba To skorpion i rybki zjada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 15 Napisano 43 minuty temu 5 minut temu, WywaloneJajā napisał: Przeproś caryce Niech przeprosi jej męża. Obca kobita. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 372 Napisano 43 minuty temu 2 minuty temu, WywaloneJajā napisał: To umyj cìpe pachnie owocami cytrusowymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2332 Napisano 43 minuty temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ucałuj jej... dłonie Stópki najlepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 25 Napisano 40 minut temu 2 minuty temu, szmul napisał: pachnie owocami cytrusowymi Grejfjuta wsadziłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 278 Napisano 38 minut temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Stópki najlepiej Proszę się odstosunkować od moich stóp, bo skarpetą całodniową poszczuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 58 Napisano 38 minut temu 5 minut temu, WywaloneJajā napisał: Samym diabłem i masz ja przeprosić W prawiczka się bawisz czy o uj Ci chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 25 Napisano 37 minut temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: W prawiczka się bawisz czy o uj Ci chodzi Z porem w dupje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 58 Napisano 36 minut temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: To skorpion i rybki zjada Wiadomka, dlatego nie zjadam przynęty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 58 Napisano 35 minut temu 1 minutę temu, WywaloneJajā napisał: Z porem w dupje Twojej gówniaro jedna, bo tak się zachowujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 372 Napisano 35 minut temu 5 minut temu, WywaloneJajā napisał: Grejfjuta wsadziłaś. to zalezy od imocji seksualnych i innych towarzyszoncych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 513 Napisano 34 minuty temu 3 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Proszę się odstosunkować od moich stóp, bo skarpetą całodniową poszczuję. jednych to odgoni ale przyciągnie jeszcze gorszych tych, którzy lubią francuskie sery 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2332 Napisano 32 minuty temu 3 minuty temu, Makaron ..... napisał: Wiadomka, dlatego nie zjadam przynęty Czasem możesz zrobić wyjątek i upolować przynętę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach