Outlawed 28 Napisano 27 Lipiec ''Tak, i rzucam dziećmi o.ścianę, amebo nieskończona. Ja prdl'' Tak do ciebie stary się zwracał? Cóż za erudycja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 27 Lipiec Uhu uhu ona mmm ona uhh jest stroj w szwach penka huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 143 Napisano 27 Lipiec 3 minuty temu, Outlawed napisał: ''Tak, i rzucam dziećmi o.ścianę, amebo nieskończona. Ja prdl'' Tak do ciebie stary się zwracał? Cóż za erudycja. Masz jakieś papiery na glowę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 11 Napisano 31 Lipiec Dnia 28.07.2026 o 00:41, Śliwka is Back napisał: Masz jakieś papiery na glowę? Ty masz. I w zablokowanym temacie jak zwykle gadasz głupoty i wprowadzasz w błąd. Guzik wiesz a się wypowiadasz purwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 95 Napisano 31 Lipiec 5 minut temu, Czarna kawa39 napisał: to Magda, załóż "ubranie", bo z daleka wyglądasz jak chaosowy klaudiusz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 11 Napisano 31 Lipiec 7 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Co to jest za słowo? Znowu było pite na werandzie i zęby polecą? Przepis na życie? Ogól się na jeża i jakoś to będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 31 Lipiec 12 minut temu, Lawless napisał: Przepis na życie? Ogól się na jeża i jakoś to będzie. Wyskoczyłas z matką na solówkę? Ostro! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 11 Napisano 31 Lipiec 9 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Szkoda mi moich pięknych czarnych i gęstych włosów. Wnusiu postaraj się, bo dziadki na rolki czekają. Jeżeli masz problemy z akceptowaniem siebie, to poszukaj specjalisty, bo forum i psychicznie chory Widmo nie pomoże ci. Ucieczka do chlania tym bardziej. Jesteś tutaj skończona i to by było na tyle zmijo. Talk to 🫷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 11 Napisano 31 Lipiec 4 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Wyskoczyłas z matką na solówkę? Ostro! Wrażeń szukasz? To nie tu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 31 Lipiec 13 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Szkoda mi moich pięknych czarnych i gęstych włosów. Wnusiu postaraj się, bo dziadki na rolki czekają. Jeżeli masz problemy z akceptowaniem siebie, to poszukaj specjalisty, bo forum i psychicznie chory Widmo nie pomoże ci. Ucieczka do chlania tym bardziej. Jesteś tutaj skończona i to by było na tyle zmijo. W hejcie pomoże, więcej jej nie trzeba 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 31 Lipiec 5 minut temu, Lawless napisał: Wrażeń szukasz? To nie tu. Zaraz znikam, więc mogłabyś mnie trochę pozabawiać. Korona ci z dopy nie spadnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 31 Lipiec 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Piękny zachód słońca i raj dla moich zmysłów 🩷 A dziękuję. Zaraz ci pokażę inny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach