Mapet 95 Napisano 28 Lipiec Bukmacherka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 28 Lipiec Solone są bez smaku 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 28 Napisano 28 Lipiec 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Wiem paprykowe najlepsze Dawno tego nie jadłam i jakoś mam ochotę Co tak łagodnie? Już nie malowany-zesikany? No chorągiewka szuka przyjaciół. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 28 Lipiec Przed chwilą, Outlawed napisał: Co tak łagodnie? Już nie malowany-zesikany? No chorągiewka szuka przyjaciół. Madzia kochana przyjęła czelendz i jej wybaczamy bo jesteśmy miłosierni. A ty jesteś macicielem i chamem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 81 Napisano 28 Lipiec Przed chwilą, Outlawed napisał: Co tak łagodnie? Już nie malowany-zesikany? No chorągiewka szuka przyjaciół. napisala ta ktora przez 2h probowala mu swoej zdjecie wyslac i to z czasow kiedy jeszcze nie pila i pewnie nie wygladala jak menel miej troche samokrytyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 28 Lipiec Ale nie będziemy przyjaciółmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 28 Lipiec Taka hipokryzja nie będzie wybaczana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 28 Lipiec 2 minuty temu, Outlawed napisał: Co tak łagodnie? Już nie malowany-zesikany? No chorągiewka szuka przyjaciół. Przejmuję madzie, a ty judaszu precz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 81 Napisano 28 Lipiec nie ma widmoka na oficjalu nie ma beki wpadne wieczorem teraz pisz dumbo ze musialem sie w nim zakochac jak sliwka jak jeszcze troche podupadniesz na zdrowiu psychciznym to ludzie beda w tobie zakochani i tez beda tu wchodzic zeby w kraty uderzyc i patrzec jak swirujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 28 Lipiec 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Przecież napisałam, że go nie lubię, a odpowiadam z grzeczności. Wiem, że lubisz tylko hejt wariatko Pijana czy zazdrosna o niego jesteś? Nic mu nie zrobię i nie wyjdę z nim z forum, więc opanuj się Jeszcze zobaczymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 16 Napisano 28 Lipiec 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: nie ma widmoka na oficjalu nie ma beki wpadne wieczorem teraz pisz dumbo ze musialem sie w nim zakochac jak sliwka jak jeszcze troche podupadniesz na zdrowiu psychciznym to ludzie beda w tobie zakochani i tez beda tu wchodzic zeby w kraty uderzyc i patrzec jak swirujesz To ty tak piszesz ja nie sądzę że ty masz jakieś uczucia tylko jesteś glizda i robalem i mnie to zbytnio nie interesuje w skrocie spjerdalay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 28 Lipiec Przed chwilą, filomena napisał: To ty tak piszesz ja nie sądzę że ty masz jakieś uczucia tylko jesteś glizda i robalem i mnie to zbytnio nie interesuje w skrocie spjerdalay Przecież mun spoko gościu normalny. Już go nie kochasz? Nie można tak ludzi porzucać jak śmieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 28 Lipiec Ja mam dobre serce i nawet wrogowi podam rękę (ksysiowi kutange) w potrzebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 71 Napisano 28 Lipiec 7 minut temu, Outlawed napisał: Co tak łagodnie? Już nie malowany-zesikany? No chorągiewka szuka przyjaciół. Lepiej sie skup na swoich przyjaciołach, z masturbatorem dzieci daleko nie zajedziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 28 Lipiec Roszady się robiom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 71 Napisano 28 Lipiec 8 minut temu, Outlawed napisał: Co tak łagodnie? Już nie malowany-zesikany? No chorągiewka szuka przyjaciół. Forum wypluwa cie jak ciało obce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 28 Lipiec 1 minutę temu, Mapet napisał: Roszady się robiom Wiedziałem, że ten sojuszu dlugo nie przetrwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 28 Lipiec Przed chwilą, manekin napisał: Wiedziałem, że ten sojuszu dlugo nie przetrwa. Zaraz znikamy i pies ich drapal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 71 Napisano 28 Lipiec Ogolnie Gienus sprawa ma sie następująco. Nam nie przeszkadza, ze jesteś menelem. Tutaj takich pod dostatkiem. Nam przeszkadza zderzenie twoich menelskich realiów zderzonych z mniemaniem jak o hrabinie i królewnie z drewna. Dodać do tego twoje rzucanie sie jak goowno w przeręblu i powtarzanie bzdur o ludziach i sprawach o ktorych nie masz zielonego pojęcia (z prostej przyczyny a Mianowicie ile ty tu siedzisz? 3 miesiące? 5?) i mamy splot niefortunnych zdarzeń pod tytułem do widzenia ślepa Gienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 71 Napisano 28 Lipiec Nawet lizoduupy widmoka jakos sie tu umościły (nie u mnie co prawda), wiec to nawet nie to. U ciebie jest po prostu radioaktywne nagromadzenie krindzu z buszkami uwazaj bo cie libed będzie pokazywał jako ilustracja do swoich antynarkotykowych pogadanek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 28 Lipiec Przed chwilą, krezji napisał: Ogolnie Gienus sprawa ma sie następująco. Nam nie przeszkadza, ze jesteś menelem. Tutaj takich pod dostatkiem. Nam przeszkadza zderzenie twoich menelskich realiów zderzonych z mniemaniem jak o hrabinie i królewnie z drewna. Dodać do tego twoje rzucanie sie jak goowno w przeręblu i powtarzanie bzdur o ludziach i sprawach o ktorych nie masz zielonego pojęcia (z prostej przyczyny a Mianowicie ile ty tu siedzisz? 3 miesiące? 5?) i mamy splot niefortunnych zdarzeń pod tytułem do widzenia ślepa Gienia. I pojasnianie pisowni a jak rzuje to każdy widzi na codzień najprostsza linia oporu a na to zgody być nie będzie nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 71 Napisano 28 Lipiec Może i powtarzałaś po madzi, ok, ale masz swój mozg czy zawsze tak tępo podchodzisz do rzeczywistości? Nikt cie nie zmuszał do powtarzania, twoje tępe czyny świadczą jedynie o tobie. haaaaa haaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 71 Napisano 28 Lipiec Przed chwilą, giorgio t napisał: Nie zesraj się tam damski projekcie jąkały z zaburzeniami umysłowymi O hej bicu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 16 Napisano 28 Lipiec Każdy ma w dûpie Libeda i jakaś paryska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 71 Napisano 28 Lipiec Ze tez na to wcześniej nie wpadłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 28 Lipiec Przed chwilą, giorgio t napisał: Nie zesraj się tam damski projekcie jąkały z zaburzeniami umysłowymi Krzysztof Hubert pracuj bo nie po to chwilunia płaci za paroba dla swej damesy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 71 Napisano 28 Lipiec 1 minutę temu, Mapet napisał: I pojasnianie pisowni a jak rzuje to każdy widzi na codzień najprostsza linia oporu a na to zgody być nie będzie nigdy O to to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 71 Napisano 28 Lipiec Przed chwilą, Mapet napisał: Krzysztof Hubert pracuj bo nie po to chwilunia płaci za paroba dla swej damesy To bicus. Poznaje po rodzaju obsesji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 28 Lipiec 14 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Wiem paprykowe najlepsze Dawno tego nie jadłam i jakoś mam ochotę Raz mam szał na zieloną cebulkę, innym razem na paprykowe, albo fromaż. Dzisiaj stałem przy regale z chipsami i słyszałem jak do mnie przemawiają. Przeleciałem wzorkiem po ulubionych i już chciałem wyciągnąć rękę po jedną paczusie, ale w ostatniej chwili się powstrzymałem i szybko pobiegłem na chemię, żeby zagłuszyć zmysły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 28 Lipiec Każdy jest każdym a każdy jest nikim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach