krezji 11 Napisano 1 godzinę temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
raslup ist der Trottel 24 Napisano 55 minut temu 33 minuty temu, krezji napisał: Tak Srak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 58 Napisano 33 minuty temu (edytowany) Piękna pogoda. Zaparkowałem rowerem, siedzę na ławce i przed 19 wciąż można się grzać w słońcu... Czemu całe lato takie nie może być? Na co komu te chłody były? A i przegląd zrobiłem dziś... Już 150 śpiewają, a 95 po 7.40 za l #DziejeSię Edytowano 32 minuty temu przez eRCe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 9 Napisano 9 minut temu Po 30 stopni ma być cały tydzień, więc tylko się cieszyć. Bo niedługo będzie jesień i zacznie się narzekanie, że zimno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 11 Napisano 1 minutę temu 29 minut temu, eRCe napisał: Piękna pogoda. Zaparkowałem rowerem, siedzę na ławce i przed 19 wciąż można się grzać w słońcu... Czemu całe lato takie nie może być? Na co komu te chłody były? A i przegląd zrobiłem dziś... Już 150 śpiewają, a 95 po 7.40 za l #DziejeSię Mogłoby. Ja dziś do pracy rowerem skoczyłam a po na luzaku jeszcze sie przejechałam. Jedynie zakupy to był gorszy pomysł, słabo mi sie jechało jedna reka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach