VenusHorizon44 2 Napisano 3 godziny temu Taki że się wchodzi i od razu klimat gdzieś 1998 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 62 Napisano 3 godziny temu Musiałbyś komputery wymienić na takie z dùpom i dyskietki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 84 Napisano 2 godziny temu Dzisiaj na śmietniku widziałem retro wiezę na płyty cd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 84 Napisano 2 godziny temu W sensie półkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 53 Napisano 2 godziny temu Musisz powiesić plakat Spice Girls. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 2 Napisano 2 godziny temu 31 minut temu, Mapet napisał: Musiałbyś komputery wymienić na takie z dùpom i dyskietki No Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 30 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: Dzisiaj na śmietniku widziałem retro wiezę na płyty cd Ja widziałam wczoraj kibel i opony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 2 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Śliwka is Back napisał: Musisz powiesić plakat Spice Girls. No moja dziewczyna miała i słuchała wgl miałem z kolegom iść na film się okazało na miejscu że jest z napisami to wybraliśmy żółwie mindza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 62 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, VenusHorizon44 napisał: No moja dziewczyna miała i słuchała wgl miałem z kolegom iść na film się okazało na miejscu że jest z napisami to wybraliśmy żółwie mindza Pamiętam to guwno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach