Makaron ..... 59 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 17 Napisano 1 godzinę temu Zagraj mi piękny cyganie.. Na na na 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 57 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, wielki bu git napisał: CICHO TAM SIEDZIEĆ BUSZMENIE JEDEN XDDD Busz to ty masz na lapach większy niż kudlaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, wielki bu git napisał: CICHO TAM SIEDZIEĆ BUSZMENIE JEDEN XDDD To kuźwa wyjdż do ludzi i nie blokuj terenu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Zagraj mi piękny cyganie.. Na na na Magda, dziś Ci ślicznotko nie zaimponuje .. za bardzo Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ..... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 17 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Makaron ..... napisał: Magda, dziś Ci ślicznotko nie zaimponuje .. za bardzo Poradzę sobie. Nle warto być dobrym i wiem już o tym Bądź sobą i nie cukruj mi, bo nie lubię tego. A nie chce mieć cukrzycy. Edytowano 1 godzinę temu przez Czarna kawa39 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Poradzę sobie. Nle warto być dobrym i wiem już o tym Bądź sobą i nie cukruj mu, bo nie lubię tego. A nie chce mieć cukrzycy. Ja też. Niestety sam się o tym ostatnio przekonałem w realu znów Jestem sobą i nei cukruje, bo sama nazwałaś mnie pięknym cyganem, a ja gram jedynie na nerwach czasami Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 17 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Ja też. Niestety sam się o tym ostatnio przekonałem w realu znów Jestem sobą i nei cukruje, bo sama nazwałaś mnie pięknym cyganem, a ja gram jedynie na nerwach Znowu Cię baba zostawiła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2357 Napisano 1 godzinę temu Niech blokuję to będzie tutaj więcej spokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Znowu Cię baba zostawiła? Tym razem lesbijką się okazała także tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 8 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Znowu Cię baba zostawiła? Tak jak ciebie mąż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 17 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Tym razem lesbijką się okazała także tego Lesbijka? Gdzie ty to wyrywasz. Jprd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 57 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Outlawed napisał: Tak jak ciebie mąż? Srsly rzujko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Lesbijka? Gdzie ty to wyrywasz. Jprd Tak, miałem wypad w teren i sama mnie znalazła w trawie (wypitego) Nie wyrywam, żle trafiam widocznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 13 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Za dużo się Gienia spodziewała po sprzedajnej amebie bez wrażliwości amen Edytowano 1 godzinę temu przez filomena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 57 Napisano 1 godzinę temu Pato na bogato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 17 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Outlawed napisał: Tak jak ciebie mąż? Mój mąż ma się dobrze. Niepotrzebnie jesteś zazdrosna o Makarona. A gdzie ojciec twojego syna i dziadki od blików? Skończ się kompromitować gruba, bo więcej ci nie pomogę, nawet jak cię komornik zlicytuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 13 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Tak, miałem wypad w teren i sama mnie znalazła w trawie (wypitego) Nie wyrywam, żle trafiam widocznie A skąd wiedziałeś że les może bi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 17 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Tak, miałem wypad w teren i sama mnie znalazła w trawie (wypitego) Nie wyrywam, żle trafiam widocznie Uważaj na siebie i na portfel, bo coraz więcej tego się szerzy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 57 Napisano 59 minut temu Przed chwilą, filomena napisał: A skąd wiedziałeś że les może bi Bo yebala jak zdechly śledz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kořalgor 19 Napisano 59 minut temu 3 minuty temu, Outlawed napisał: Tak jak ciebie mąż? Serio nie ma sensu. Masz klasę i jesteś godna zaufania. To mówi więcej niż jakieś wypisywane tutaj bzdury. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 8 Napisano 59 minut temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Mój mąż ma się dobrze. Niepotrzebnie jesteś zazdrosna o Makarona. A gdzie ojciec twojego syna i dziadki od blików? Skończ się kompromitować gruba, bo więcej ci nie pomogę, nawet jak cię komornik zlicytuje. Gruba? No nieźle. A miesiąc temu pisałaś, że jestem szczupła. No chorągiewa jak nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 17 Napisano 59 minut temu 2 minuty temu, filomena napisał: Za dużo się Gienia spodziewała po sprzedajnej amebie amen Mówisz o sobie? Bo śmierdzisz Moonem i odpowiesz za te wyzwiska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, filomena napisał: A skąd wiedziałeś że les może bi Przyznała się sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 57 Napisano 57 minut temu O tu sie stuknij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 17 Napisano 57 minut temu Przed chwilą, Outlawed napisał: Gruba? No nieźle. A miesiąc temu pisałaś, że jestem szczupła. No chorągiewa jak nic. To masz za łysą salową. Nigdy Ci nie pomogę, nawet jak będziesz głodna. Żegnam i powodzenia, bo zawiodłam się na tobie. Nie chodź za mną, bo nie wyrwę Ci ani Makarona ani Malowanego. Zazdrośnico. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 13 Napisano 56 minut temu 3 minuty temu, Mapet napisał: Bo yebala jak zdechly śledz czyli cos takiego jak ty po tym jak czarnobylak cie ossrał a ty dostalas padaczki i postanowilas sie zemscic i rzucac klontwy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 57 Napisano 56 minut temu Haa haa rzuj 0dbyt tal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 17 Napisano 55 minut temu 2 minuty temu, Makaron ..... napisał: Przyznała się sama To widać po zachowaniu. Skąd ty te baby bierzesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach