Mapet 95 Napisano 31 Lipiec Bo nie widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 31 Lipiec Nie da się tu pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 31 Lipiec Oj tam. Ja po prostu wyjdę stąd po angielsku I nic nie będę oznajmiać tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 31 Lipiec Muszę się posmarowac oldspajs tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 31 Lipiec Nic to nie daje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 31 Lipiec Ja zaraz idę spać i alivederci roma. Mogą sobie blokować do ösranej śmierci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 31 Lipiec A to chùi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 31 Lipiec Oldspajs używasz. Ostatnio widziałem w biedronce piskacz za 22 zł, to już wolałem sobie Axe wziąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 31 Lipiec Tak wzielam dla odmiany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 31 Lipiec Chcesz paluszka cebulkowego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 31 Lipiec Aby zapachnieć chwile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 31 Lipiec Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Chcesz paluszka cebulkowego? Nie bo dziś po kiełbie jestem. I wala mi popalone palcy po kąpieli wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 31 Lipiec Środek wakacji, a ja raz kiełbe jadłem z grilla. Nad jeziorem to w ogóle nie byłem, ale jutro do pracy i trzy dni wolnego oł je Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 31 Lipiec Jak jem to już mi przechodzi napalenie na kielbe. Kiedyś to lepiej smakowało albo to sentyment z dzieciństwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 31 Lipiec A ja się boję już na tą nerwicę wchodzić ja pieerdole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 31 Lipiec Nie wiem, czy to nie działa w ten sposób, że czegoś bardzo chcesz, a jak już to masz to szału nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 31 Lipiec 1 minutę temu, Owsicki napisał: A ja się boję już na tą nerwicę wchodzić ja pieerdole To temat prywatny. A niby czemu? Będzie wpedrol od Dali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 49 Napisano 31 Lipiec etam twierdza chyba ze jestes normalny na zywo tylko zebys nie rozpowiadal tego co gadaja i sie zaglebial w incelskie fantazje ze do klubow chodza zeby sie dymac po toaletach xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 31 Lipiec No niestety też prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 31 Lipiec Nie chce mi się już tam siedzieć na razie, a spotkanie dopiero w przyszły weekend jeśli miałoby do niego dojść, więc mogę sobie stamtąd odejść. Namawiają mnie na wyjście na disco, jeszcze ten jej chłopak czy kolega, a ja nie chce nigdzie iść na miasto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 31 Lipiec 1 minutę temu, żmija mynżołówka podparise napisał: etam twierdza chyba ze jestes normalny na zywo tylko zebys nie rozpowiadal tego co gadaja i sie zaglebial w incelskie fantazje ze do klubow chodza zeby sie dymac po toaletach xd a ja mam w doopie co oni pieerdolą, robię sobie co chce, a stamtąd już wychodzę, a z dalilą też już nie chce się spotykać i elo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 31 Lipiec Ja normalny nie jestem, bo na miasto nie pójdę i nie chce iść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 31 Lipiec Jakbym bliżej mieszkał, to poszlibyśmy na kebaba, albo jakieś chińskie mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 31 Lipiec Ja bym z wami poszła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 31 Lipiec 1 minutę temu, Owsicki napisał: Nie chce mi się już tam siedzieć na razie, a spotkanie dopiero w przyszły weekend jeśli miałoby do niego dojść, więc mogę sobie stamtąd odejść. Namawiają mnie na wyjście na disco, jeszcze ten jej chłopak czy kolega, a ja nie chce nigdzie iść na miasto Posrauo ich. Nie rozumieją, że będziesz się źle czuł? Jak chcą to niech idą sami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 49 Napisano 31 Lipiec starczy usunac sobie z glowy wykop i teorie chady i inne bo ludzie tak nie dzialajom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 31 Lipiec Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Posrauo ich. Nie rozumieją, że będziesz się źle czuł? Jak chcą to niech idą sami. tak właśnie im piszę, i życzę im miłej zabawy nie wiem czemu chcą mnie w to mieszać, ja tam nie chce, dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 31 Lipiec 1 minutę temu, Mapet napisał: Ja bym z wami poszła Na tany tany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 49 Napisano 31 Lipiec 5 minut temu, Owsicki napisał: a ja mam w doopie co oni pieerdolą, robię sobie co chce, a stamtąd już wychodzę, a z dalilą też już nie chce się spotykać i elo. lubiom cie widze i co ci szkodzi ale jak tam uwazasz buraku huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach