Bez emocji 14 Napisano 1 Sierpień (edytowany) Edytowano 1 Sierpień przez Bez emocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 14 Napisano 1 Sierpień Nie wiem czy to przez przemęczenie, ale coś jest nie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 11 Napisano 1 Sierpień Kolejny. Plan się nie powiódł buhaha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 14 Napisano 1 Sierpień (edytowany) Mylisz mnie z kimś żulson Edytowano 1 Sierpień przez Bez emocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 22 Napisano 1 Sierpień 5 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Żulson się nudzi i zaczepia ludzi Nawet nie zakłada już tematów, bo nikt tam nie przyjdzie wiedząc, jaka z niej kłamczucha i tutka geriatryczna Mocno zazdrościsz że Gina ma powodzenie a ty nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 11 Napisano 1 Sierpień 5 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Żulson się nudzi i zaczepia ludzi Nawet nie zakłada już tematów, bo nikt tam nie przyjdzie wiedząc, jaka z niej kłamczucha i tutka geriatryczna A łysa nadaje z cieciówy. Ty byś przylazła zapewne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 14 Napisano 1 Sierpień Zakaz karmienia trola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Keden 4 Napisano 1 Sierpień Kiedyś byłam młoda i ładna, mało ważyłam, to dziadki płacili mi za sexy filmiki i bycie ich wnuczką, a teraz jestem stara już i bieda w kieszeni. Sponsorów brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 14 Napisano 1 Sierpień Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Priwjet Kraków dziś cały mokry i w chmurach Joł. U mnie też pada od rana i dopiero teraz się uspokoiło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 11 Napisano 1 Sierpień 9 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Za bardzo weszło ci towarzystwo Widmo do krwiobiegu. Ciekawe, co na to żony tych dziadków, co pokazywałaś im pissde na rolkach No i ten bałagan, którego nie jesteś w stanie sama ogarnąć, bo nawet do tego się nie nadajesz Prędzej do ciebie to podobne, skoro zdradzałaś byłego męża pod wiaduktem ostrzyżona na jeża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 14 Napisano 1 Sierpień To temat bez kłótni i jadu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 75 Napisano 1 Sierpień Pieczeń rzymskie ładnie wchodzi od wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 1 Sierpień 3 minuty temu, Lawless napisał: Prędzej do ciebie to podobne, skoro zdradzałaś byłego męża pod wiaduktem ostrzyżona na jeża. Pokaż stópki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 14 Napisano 1 Sierpień Pulpety zapiekles? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 1 Sierpień Mnie Malowany i Babka Boża też kiedyś ostrzegali przed gienią 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drzwi percepcji 1 Napisano 1 Sierpień 4 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Pieczeń rzymskie ładnie wchodzi od wczoraj Jak się zbierze pleśń z wierzchu to da się zjeść... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki10 3 Napisano 1 Sierpień 8 minut temu, Lawless napisał: Prędzej do ciebie to podobne, skoro zdradzałaś byłego męża pod wiaduktem ostrzyżona na jeża. Ha ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 14 Napisano 1 Sierpień Przed chwilą, Owsicki napisał: Mnie Malowany i Babka Boża też kiedyś ostrzegali przed gienią Bo my się znamy na czlowiekach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 11 Napisano 1 Sierpień 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Nie masz stałej pracy i jesteś alkoholiczką. Cudzych mężów zostaw w spokoju i nie poniżaj się nigdy więcej, bo paczkomat ode mnie chciałaś zmijo. Widziałam, że kiedyś wbijesz mi nóż w żebra, ale nie sądziłam, że tak szybko to nastąpi. I pozostaje mi tylko przeprosić tych ludzi, którzy mnie ostrzegali, a ja byłam ślepa mając dobry wzrok. Kto tu kogo przed kim ostrzegał haha. Ale ja zawsze wdupie miałam, co kto gada. Więc sobie nie wycieraj gęby tymi kłamstwami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2514 Napisano 1 Sierpień 5 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Nie masz stałej pracy i jesteś alkoholiczką. Cudzych mężów zostaw w spokoju i nie poniżaj się nigdy więcej, bo paczkomat ode mnie chciałaś zmijo. Widziałam, że kiedyś wbijesz mi nóż w żebra, ale nie sądziłam, że tak szybko to nastąpi. I pozostaje mi tylko przeprosić tych ludzi, którzy mnie ostrzegali, a ja byłam ślepa mając dobry wzrok. Paczkomat masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 1 Sierpień 6 minut temu, Owsicki napisał: Mnie Malowany i Babka Boża też kiedyś ostrzegali przed gienią A widzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 1 Sierpień (edytowany) 2 minuty temu, Mapet napisał: A widzisz pamiętam jak byłem zakochany ii oo gieniu Edytowano 1 Sierpień przez Owsicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 14 Napisano 1 Sierpień Przed chwilą, Owsicki napisał: pamiętam jak byłem zakochany ii oo gieniu Zesräny a nie zakochany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 1 Sierpień 2 minuty temu, Owsicki napisał: pamiętam jak byłem zakochany ii oo gieniu Ty sie zako...esz srednio raz na miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 152 Napisano 1 Sierpień 14 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Nie masz stałej pracy i jesteś alkoholiczką. Cudzych mężów zostaw w spokoju i nie poniżaj się nigdy więcej, bo paczkomat ode mnie chciałaś zmijo. Widziałam, że kiedyś wbijesz mi nóż w żebra, ale nie sądziłam, że tak szybko to nastąpi. I pozostaje mi tylko przeprosić tych ludzi, którzy mnie ostrzegali, a ja byłam ślepa mając dobry wzrok. Widzidz gienek, teraz powinno się bez sprawdzenia powtarzać kilka razy dziennie te informacje na twój temat tak jak ty powtarzasz wyssane z palca bajki widmoka. Czaisz różnicę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 14 Napisano 1 Sierpień 1 minutę temu, yegariy napisał: Cho na nerwice tu blokujo XD A ty to kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 152 Napisano 1 Sierpień 1 minutę temu, yegariy napisał: Cho na nerwice tu blokujo XD Klaudusia blokerka jest z nami, jak miło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 14 Napisano 1 Sierpień 2 minuty temu, yegariy napisał: Cho na nerwice tu blokujo XD Przecież ty wczoraj blokowałas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach