Mapet 93 Napisano wczoraj o 17:04 6 minut temu, Owsicki napisał: Mnie Malowany i Babka Boża też kiedyś ostrzegali przed gienią A widzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano wczoraj o 17:07 (edytowany) 2 minuty temu, Mapet napisał: A widzisz pamiętam jak byłem zakochany ii oo gieniu Edytowano wczoraj o 17:07 przez Owsicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 5 Napisano wczoraj o 17:08 Przed chwilą, Owsicki napisał: pamiętam jak byłem zakochany ii oo gieniu Zesräny a nie zakochany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 93 Napisano wczoraj o 17:10 2 minuty temu, Owsicki napisał: pamiętam jak byłem zakochany ii oo gieniu Ty sie zako...esz srednio raz na miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 61 Napisano wczoraj o 17:12 14 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Nie masz stałej pracy i jesteś alkoholiczką. Cudzych mężów zostaw w spokoju i nie poniżaj się nigdy więcej, bo paczkomat ode mnie chciałaś zmijo. Widziałam, że kiedyś wbijesz mi nóż w żebra, ale nie sądziłam, że tak szybko to nastąpi. I pozostaje mi tylko przeprosić tych ludzi, którzy mnie ostrzegali, a ja byłam ślepa mając dobry wzrok. Widzidz gienek, teraz powinno się bez sprawdzenia powtarzać kilka razy dziennie te informacje na twój temat tak jak ty powtarzasz wyssane z palca bajki widmoka. Czaisz różnicę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 5 Napisano wczoraj o 17:13 1 minutę temu, yegariy napisał: Cho na nerwice tu blokujo XD A ty to kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 61 Napisano wczoraj o 17:13 1 minutę temu, yegariy napisał: Cho na nerwice tu blokujo XD Klaudusia blokerka jest z nami, jak miło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 57 Napisano wczoraj o 17:14 6 minut temu, Owsicki napisał: pamiętam jak byłem zakochany ii oo gieniu Moja babcia zawsze mówiła, że lepiej z chłopem stracić, niż z babą zyskać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 5 Napisano wczoraj o 17:14 2 minuty temu, yegariy napisał: Cho na nerwice tu blokujo XD Przecież ty wczoraj blokowałas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 5 Napisano wczoraj o 17:15 Przed chwilą, yegariy napisał: Twój stary XD Nie rób siary tato. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 57 Napisano wczoraj o 17:15 Przed chwilą, yegariy napisał: Twój stary XD Czemu tak brzydko? Stary nie nauczył kultury, tylko blokowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 6 Napisano wczoraj o 17:16 Chó Choru jesteście z choru piszecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 8 Napisano wczoraj o 17:16 Dziewczyny...miejcie odrobinę RiGCz-u. Jak można się tak wyzywać powtarzając to co wcześniej zwalczałyście jako kłamstwa? Obie mi krwi napsułyście, ale wcale mnie nie cieszy ten obrót sytuacji. Jeszcze więcej złej atmosfery na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 12 Napisano wczoraj o 18:32 1 godzinę temu, drzwi percepcji napisał: Jak się zbierze pleśń z wierzchu to da się zjeść... Prawie jak zimny kotlet smakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach