ẂywaloneJaja 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Bo mi blokują powiadomienia o nie wiem czy ktoś coś do mnie pisze. Wszyscy mają zablokowane. A to chyba i tak nic ważnego nawet jak ktoś pisze. Bynajmiej ja nic nie widzę ciekawego do cb i wogle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: Ciekawe, gdzie podziała się kitkowa Niburdumia, czy jak jej to było? A może to Jeżowa? 🫢 nie tamta umiala pisac po wystepach widmoka chyba uciakla pop paru latach zrozumiala ze jedyny jej rozmowca nie jest normalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: Ciekawe, gdzie podziała się kitkowa Niburdumia, czy jak jej to było? A może to Jeżowa? 🫢 Siedzi na koncie swoim. Ona aż tak ułomna nie była mimo wszystko tylko wariatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ẂywaloneJaja napisał: Wszyscy mają zablokowane. A to chyba i tak nic ważnego nawet jak ktoś pisze. Bynajmiej ja nic nie widzę ciekawego do cb i wogle nie ja zwykle mam dzialajace dlatego ten wredny tirowiec czy widmok cie cytuje i wkleja spam zeby zablokowac powiadomienia to moze byc sernik z tym spamem na skrzynki skoro tobie nie blokuje on z toba gada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 59 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: Haha do mnie nigdy nikt nie pisze xD wspolczuje Ja teraz plaster szynki tne na 3 bo mi szkoda było kupić za 8 i wziolem za 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 8 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: Haha do mnie nigdy nikt nie pisze xD wspolczuje " hcesz z noża i do jeziora"? Pisownia oryginalna wiadmości, którą dostałam w sobotę i z tego nicku były blokowane tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 939 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ẂywaloneJaja napisał: Wszyscy mają zablokowane. A to chyba i tak nic ważnego nawet jak ktoś pisze. Bynajmiej ja nic nie widzę ciekawego do cb i wogle Nie lubię czytać wszystkiego jak leci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Ja teraz plaster szynki tne na 3 bo mi szkoda było kupić za 8 i wziolem za 5 Ja tak pocięta szynkę jadłam ostatni raz z 28 lat temu i chleb beż skórek xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: " hcesz z noża i do jeziora"? Pisownia oryginalna wiadmości, którą dostałam w sobotę i z tego nicku były blokowane tematy. Może to mun bo on pjerdolniety i lubi się podszywac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Nie lubię czytać wszystkiego jak leci. Wybredna damesa z cb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 8 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: Siedzi na koncie swoim. Ona aż tak ułomna nie była mimo wszystko tylko wariatka To nie była ta Sylwia, co widziała wszędzie znajomych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 59 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: Ja tak pocięta szynkę jadłam ostatni raz z 28 lat temu i chleb beż skórek xD Normalnie na pół tne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 939 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, ẂywaloneJaja napisał: Haha do mnie nigdy nikt nie pisze xD wspolczuje Mogę Ci się wbić na skrzynkę. Napisz co chcesz przeczytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, TymczasowaFarfeluna napisał: " hcesz z noża i do jeziora"? Pisownia oryginalna wiadmości, którą dostałam w sobotę i z tego nicku były blokowane tematy. te teksty to widmok ten bez tekstow to moze jakis sernik czy wlasnie menel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 939 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: Wybredna damesa z cb Mam swoje ulubione czy obsesyjne osoby. Libed pisze za długie teksty. A szkoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 10 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, TymczasowaFarfeluna napisał: To nie była ta Sylwia, co widziała wszędzie znajomych? Nie sylwia była prawdziwie chora a nibusia to kreacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 10 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Mogę Ci się wbić na skrzynkę. Napisz co chcesz przeczytać. To się nie liczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 915 Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: zmieniam zdanie to moze byc malowany tirowiec juz pownien dostac ataku stawiam 60 na tirowca 40 na malowanego U tirowca nawet kiedy próbuje udawać że to nie on widać taki charakterystyczny afekt ten wydaje się dużo spokojniejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: To się nie liczy aj ci moge wiersze widmoka przeforwardowac moon tez ma takie jazdy i blokuje i udaje innych ale on cie nienawidzi wiec do ciebie tez by pisal bo cie zawsze zglasza rano do bana to i wiersze by ci wysylal jakby tym poeta od pedo tekstow byl on Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 939 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: To się nie liczy Jeśli zmienisz zdanie to daj znać. Już wiem w jakim stylu trzeba to robić. Chamsko i bez ortografii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: aj ci moge wiersze widmoka przeforwardowac moon tez ma takie jazdy i blokuje i udaje innych ale on cie nienawidzi wiec do ciebie tez by pisal bo cie zawsze zglasza rano do bana to i wiersze by ci wysylal jakby tym poeta od pedo tekstow byl on Mun mi proponował seksualistyczne zboczenstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: U tirowca nawet kiedy próbuje udawać że to nie on widać taki charakterystyczny afekt ten wydaje się dużo spokojniejszy. moze jeszcze nic nie wypil wlasnie tez staralem sie go sprowokowac i sie dziwie ze jeszcz enie dostal ataku zwykle jak sie mu grozi to od razu ma atak a ten spokojniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 8 Napisano 5 godzin temu Tirowiec zwykle się odgraża, że jak nie dostanie nudli, to będzie blok. Później zakłada masę tematów o Salix i innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Jeśli zmienisz zdanie to daj znać. Już wiem w jakim stylu trzeba to robić. Chamsko i bez ortografii. Guwno wiesz. Zegnam ozieble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diazepam 3 Napisano 4 godziny temu 50 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: malowany moze blokowac pamietam jak iska mi powiedziala ze ona w 6 osob blokuja moje tematy bo mnie nie lubia, wtedy sie z tego smialem ale teraz w sumie jak policzyc malowanych przemkow ii lexow to mogla miec 5 simpow do pomocy Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 4 godziny temu 50 minut temu, ẂywaloneJaja napisał: Mun mi proponował seksualistyczne zboczenstwa aha musialas odmowic skoro tak cie nie lubi a co proponowal opowiedz nam jakies ploteczki ? pewnie chcial ciebie i chlopa jakiegos do sexu zebys agenta zaprosila albo cos w ten desen zgadlem ? on zawsze chce chlopa i babe zeby nie miec sam siebei za geja jak sa 3 osoby to juz nei gej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 4 godziny temu 25 minut temu, Diazepam napisał: Tak a ty kto ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: a ty kto ? Malowany. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 10 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: aha musialas odmowic skoro tak cie nie lubi a co proponowal opowiedz nam jakies ploteczki ? pewnie chcial ciebie i chlopa jakiegos do sexu zebys agenta zaprosila albo cos w ten desen zgadlem ? on zawsze chce chlopa i babe zeby nie miec sam siebei za geja jak sa 3 osoby to juz nei gej Wulgarne i nieromantyczne rzeczy bez udziału osób trzecich. Jesteś jak przekupa na targu dla plebsu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 10 Napisano 4 godziny temu A ja jestem pruderyjna i został odrzucony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach