Mapet 95 Napisano 1 Sierpień Koniu pokaz zemby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 1 Sierpień To dla bica do wlozenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 49 Napisano 1 Sierpień Kolejna bije na melinie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 28 Napisano 1 Sierpień (edytowany) 13 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Będziesz miał jakieś postępowanie? Bo kto będzie odpalał szafę grającą, a do Łodzi mi nie po drodze Tak, jak nie zapłacę krzywny w wysokości 1220 zela to prace społeczne lub paka.. zgadnij co wybiorę Edytowano 1 Sierpień przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 28 Napisano 1 Sierpień 10 minut temu, Onaaaa napisał: Jakby co moge napisać ci list do więzienia Dzięki, ale lepiej pisz wiesze Magda są bezpieczniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 28 Napisano 1 Sierpień (edytowany) 4 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: To nie jest dużo pieniędzy. Wybierzesz czyny społeczne.. Nie masz czasami dosyć takiej adrenaliny? Mylisz się... Mam, ale skoro Rząd wypyerdala miliardy na obcych, to ja społecznie się nie udzielam W pace jest łatwiej i za darmo ... Edytowano 1 Sierpień przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 1 Sierpień To tera jez bd miała dylemat ktory łobuz kocha najmocniej krzysztof zostaję wyparty przez nowego gita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 28 Napisano 1 Sierpień Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Łobuz kocha najbardziej Ja możesz Magda, przecież Cię tam na randkę nie zabiorę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 1 Sierpień 8 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Same łobuzy tutaj. Gdzie te normalne chłopy? Chyba jednak wyginęły jak mamuty Normalni śpią o tej porze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 28 Napisano 1 Sierpień 3 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Wolisz iść siedzieć i mam jezidzc na widzenia? Wolę, bo nie będziesz mnie na spacerniaku widywała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 1 Sierpień Myślałem że to widmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2572 Napisano 1 Sierpień 8 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Wolisz iść siedzieć i mam jezidzc na widzenia? 🫢 A co myślałaś? Jeździj i pocieszaj kolegę i paczki rób 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 28 Napisano 1 Sierpień 6 minut temu, Onaaaa napisał: A co myślałaś? Jeździj i pocieszaj kolegę i paczki rób Po Polsku Magda ... inaczej się nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2572 Napisano 1 Sierpień 7 minut temu, Bez emocji napisał: Myślałem że to widmo Hubert śpi a pisałeś że śpią o tej porze normalni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 28 Napisano 1 Sierpień (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Hubert śpi a pisałeś że śpią o tej porze normalni Yybebac Huberta cały czas o nim mówiwsz tutaj priv Ja prrdl. dziewczyno i ile Ty masz lat ? Pubilcznie chcesz pokazać swoje ja ? ku.dre Magda Edytowano 1 Sierpień przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2572 Napisano 1 Sierpień 21 minut temu, Mapet napisał: To tera jez bd miała dylemat ktory łobuz kocha najmocniej krzysztof zostaję wyparty przez nowego gita Nie mam dylematu i nie uważam że łobuz kocha najbardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 1 Sierpień 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Nie lepiej to zapłacić i mieć święty spokój? Dałabym Ci te pieniądze, ale aż tak dobrze Cię nie znam. Czasami lepiej schować honor do kieszeni i wyciągnąć wnioski, śpiąc spokojnie 🩷 Po co Ci to? Myslalam ze to widmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 11 Napisano 1 Sierpień 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Nie lepiej to zapłacić i mieć święty spokój? Dałabym Ci te pieniądze, ale aż tak dobrze Cię nie znam. Czasami lepiej schować honor do kieszeni i wyciągnąć wnioski, śpiąc spokojnie 🩷 Po co Ci to? Taka z ciebie właśnie filantropka na pokaz. Afiszujesz się z chęcią pomocy, podczas gdy nikt o to nie pyta, a potem przekręcasz że ktoś chciał od ciebie pomocy. Jesteś żałosna w tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 1 Sierpień 5 minut temu, Onaaaa napisał: Hubert śpi a pisałeś że śpią o tej porze normalni Czyli wszystko się zgadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2572 Napisano 1 Sierpień 2 minuty temu, Makaron ...... napisał: Yybebac Hunerta cały czas o nim mówiwsz tutaj priv Ja prrdl. dziewczyno i ile Ty masz lat ? Pubicznie chcesz pokazać swoje ja ? ku.dre Magda I zaczęło się bo już późno a ty wypiłeś więc będziesz mnie atakował ale to nic nowego i przyzwyczaiłam się. Dobra nie chce sie z tobą kłócić więc dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 28 Napisano 1 Sierpień (edytowany) 6 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Nie lepiej to zapłacić i mieć święty spokój? Dałabym Ci te pieniądze, ale aż tak dobrze Cię nie znam. Czasami lepiej schować honor do kieszeni i wyciągnąć wnioski, śpiąc spokojnie 🩷 Po co Ci to? Nie chcę od Ciebie pieniędzy szanuje Cię Magda, więc jedyne czego chce, to pozonać Cię jeszcze lepiej niż Ty mnie Po to mi to, że jesteś zarąbistą kobietą i nie oceniasz mnie źle to i tyle. Śpij spokojnie Edytowano 1 Sierpień przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 1 Sierpień 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Masz koty w domu? Ja mam 3 czarne i stąd ta miłość 🩷 Nie mam żadnego zwierzakow, ale jak miałbym miec to pieseła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 11 Napisano 1 Sierpień 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: Wyyebać ciebie,gienka i blokera, kilka osób pisze częściej i wraca normalne kafe z gadkami na różne tenaty na kilkadziesiąt stron, a świry robią za świry, a nie za menadżerów tego miejsca.. Już wypełzła wiesniara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 1 Sierpień Przed chwilą, Lawless napisał: Już wypełzła wiesniara. To wracaj do barlogu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 1 Sierpień I nie wypelzywuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 1 Sierpień 2 minuty temu, Mapet napisał: Uu Co tam już mialczysz kociambra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 49 Napisano 1 Sierpień 3 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Wyyebać ciebie,gienka i blokera, kilka osób pisze częściej i wraca normalne kafe z gadkami na różne tematy na kilkadziesiąt stron, a świry robią za świry, a nie za menadżerów tego miejsca.. ktos wam przeszkadza w gadce? to wy sie pultacie a potem nie macie o czym gadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach