ilu_z_ja 47 Napisano 5 godzin temu 24 minuty temu, Makaron ...... napisał: Niestety nie, ale dzięki za troskę Klin klinem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 94 Napisano 5 godzin temu Mm kawa mrozona poleć ktoś jakiś syrop do kawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 57 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mapet napisał: Mm kawa mrozona poleć ktoś jakiś syrop do kawy Nie pije kawy mrożonej, ale upiekłam ciasto murzynek z budyniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 57 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Mapet napisał: Nie badz matka Teresa dla dorosłego mężczyzny Wiem. Znowu źle na tym wyjdę, jak przy Ginie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 47 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Mapet napisał: Mm kawa mrozona poleć ktoś jakiś syrop do kawy Ja nie używam, więc nie pomogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 94 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Nie pije kawy mrożonej, ale upiekłam ciasto murzynek z budyniem Ja się odchudzam z malowany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 94 Napisano 5 godzin temu Za rok muszę być chuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 57 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mapet napisał: Za rok muszę być chuda W sensie by się zmieścić do ...enki ślubnej? 🫢 Mam koleżankę, która zawsze była przy kości i też zaczęła się odchudzać przed ślubem. Schudła 10 kg, które po ślubie dosyć szybko wróciły. Jak ktoś ją zapytał, co się dzieje? Odpowiedziała "Uj z chłopami, mam męża i nie muszę innym się podobać". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 94 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: W sensie by się zmieścić do ...enki ślubnej? 🫢 Mam koleżankę, która zawsze była przy kości i też zaczęła się odchudzać przed ślubem. Schudła 10 kg, które po ślubie dosyć szybko wróciły. Jak ktoś ją zapytał, co się dzieje? Odpowiedziała "Uj z chłopami, mam męża i nie muszę innym się podobać". No dokładnie muszę się zmieścić w kadr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 47 Napisano 5 godzin temu Ja w maju ledwo się mieściłem https://zapodaj.net/plik-bBmSdTFBxX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 94 Napisano 5 godzin temu Łapa dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 47 Napisano 5 godzin temu Tylko się tak wydaje, bo zgięte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 94 Napisano 5 godzin temu Z guwna bata nie ukręci a ty masz z czego rzeźbić tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 47 Napisano 5 godzin temu No coś tam jest pod fałdami. Jadę na ryby, joł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 8 Napisano 4 godziny temu 52 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Ja w maju ledwo się Co to za puchar? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 8 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Czarna kawa39 napisał: Nie pije kawy mrożonej, ale upiekłam ciasto murzynek z budyniem Dobrze brzmi. Dej przepis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2388 Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nie ma co traktować na serio jej majaków, a jeżeli ktoś to robi to ma w tym interes jeżeli salowa hejtuje tych których nie trawią. Lody społem mam znowu i te cappuccino najlepsze jednak A ja zrobiłam sobie cappuccino i mam kremówkę a na te twoje lody muszę wpaść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 6 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, BellaS napisał: Weź, obłudne te wszystkie babki srabki. Najpierw od urw łysych łbów i de/bili sie wyzywaja a za chwile sobie z dzióbków spijają W zależności od tego jak wiatr zawieje taki kierunek przyjmą. Tak to jest, jak się nie ma za grosz temperamentu i osobowości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 149 Napisano 3 godziny temu 26 minut temu, Onaaaa napisał: A ja zrobiłam sobie cappuccino i mam kremówkę a na te twoje lody muszę wpaść Jak się obrobisz z obowiązkami i dzień będzie krótszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 149 Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, Magical Mystery Siur napisał: Ty masz Czubert pojęcie o autach z dwulitrowymi silnikami w latach dwutysięcznychdwudziestych i podróżowaniu innymi drogami jak gminne Osoby na które się usilnie kreujesz jakiś nauczyciel akademicki , czy tam jakiś naukowiec nie siedzi na takiej kloace jak tutaj i nie wykłóca się o jakieś bzdury stosując na siłę jakieś przechwałki, bo mają lepsze zajęcia i bardziej ambitne. Rozumiesz już, że bardziej realna jest wygrana w totka niż twoja kreacja. I nie mi ale tym którzy ci wierzą winien jesteś szczerość i nie tutaj tylko prywatnie podpowiem , bo zanim ty załapiesz oczywistości to pasterka cię zastanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2388 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Lawless napisał: W zależności od tego jak wiatr zawieje taki kierunek przyjmą. Tak to jest, jak się nie ma za grosz temperamentu i osobowości. Salowa niedawno polecała przejść taką przemianę jaką ona przeszła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2388 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jak się obrobisz z obowiązkami i dzień będzie krótszy. To są lody na patyku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 57 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Salowa niedawno polecała przejść taką przemianę jaką ona przeszła 1 godzinę temu, ilu_z_ja napisał: Ja w maju ledwo się mieściłem Wrzuć zdjęcia ryby i klaty 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 149 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Lawless napisał: W zależności od tego jak wiatr zawieje taki kierunek przyjmą. Tak to jest, jak się nie ma za grosz temperamentu i osobowości. Samotność wobec której się nie ma predyspozycji skłania do takich zachowań. Tak to jest brak charakteru innymi słowy. A brak charakteru , niesłowność, braki w byciu konsekwentnym /ą, to jest brak szacunku i godności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 149 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: To są lody na patyku Rolady kilowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 6 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Salowa niedawno polecała przejść taką przemianę jaką ona przeszła Ja tam podziękuję za taką przemianę. W życiu chodzi o to, by się rozwijać, a nie uwsteczniać. 🫧 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 57 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, ilu_z_ja napisał: Ja w maju ledwo się mieściłem Figura adekwatna każdego policjanta po 40 - arce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2388 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Rolady kilowe Aaa rolady to dawno już nie jadłam chyba z 20 lat ale one zawsze jak sie otworzyło szybko szły i zaraz nie było ale że ty te kilo sam zjadasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2388 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Samotność wobec której się nie ma predyspozycji skłania do takich zachowań. Tak to jest brak charakteru innymi słowy. A brak charakteru , niesłowność, braki w byciu konsekwentnym /ą, to jest brak szacunku i godności. Niekoniecznie samotność bo mozna mieć ciężki i fałszywy charakter i tak bawić sie ludźmi i zmieniać ich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 149 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Aaa rolady to dawno już nie jadłam chyba z 20 lat ale one zawsze jak sie otworzyło szybko szły i zaraz nie było ale że ty te kilo sam zjadasz Musi być osoba towarzysząca która zje trochę więcej niż połowę czyli Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach