ilu_z_ja 59 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Miałbym przepraszać za swój styl który jest celowy ,gdzie tu logika i pokarz ten wpis bo może mnie z kimś pomyliłeś. Nie pomyliłem. Mniejsza z tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magical Mystery Siur 30 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ale jest faktem że z roboty kradłeś i pewnie załapałeś żeby nie przyznawać się do innych kradzieży . Czyli co pracownik uczelni wynosi z roboty amoniak żeby zlikwidować grzyba w chałupie i łazi za ludźmi na forum żeby im dowalić i dowartościować się Tak widmok, bo jak ci się gdzieś zrobi taki czarny zaciek od grzyba na silikonie pod prysznicem to wacik z amoniaku załatwia to w 15 minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, KatalizatorKrzysztof napisał: Tutka czy śliwkowy zwyrolek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KatalizatorKrzysztof 2 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Tutka czy śliwkowy zwyrolek Maj nejm iż Kritofer from Kanada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 59 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: A alkohol już nie pomaga i jako stworzenie stadne ciągnie cię do ludzi Ograniczyłem alko. Dobrze, że mam szopa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Magical Mystery Siur napisał: Tak widmok, bo jak ci się gdzieś zrobi taki czarny zaciek od grzyba na silikonie pod prysznicem to wacik z amoniaku załatwia to w 15 minut Gdyby to było bezpieczne to w sklepach by sprzedawali i może ty komorę gazową robiłeś jak sobie uroiłeś, że jesteś naukowcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KatalizatorKrzysztof 2 Napisano 9 godzin temu Prison iz maj lajf 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, ilu_z_ja napisał: Nie pomyliłem. Mniejsza z tym. No nie przypominam sobie takiej akcji i ja tam nie chciałem pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, ilu_z_ja napisał: Ograniczyłem alko. Dobrze, że mam szopa. A czemu nie coś żywego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 59 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: No nie przypominam sobie takiej akcji i ja tam nie chciałem pisać Nie wiem, czy zauważyłes, ale ty nie przypominasz sobie żadnej żadnej twojej kompromitującej akcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 59 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: A czemu nie coś żywego Bo sra i śmierdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magical Mystery Siur 30 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Gdyby to było bezpieczne to w sklepach by sprzedawali i może ty komorę gazową robiłeś jak sobie uroiłeś, że jesteś naukowcem A co w tym niebezpiecznego - nikt ci nie każe ulomie tego wdychać, aplikujesz, odczekujesz i potem wietrzysz - czego nie rozumiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Bo sra i śmierdzi. No tak żywe zwierzęta to obowiązek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 59 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: No tak żywe zwierzęta to obowiązek No, a ja nie mam czasu się wyspać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2394 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: A czemu nie coś żywego Bo jak wyjeżdżałam to nie miałam co zrobić ze zwierzątkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Magical Mystery Siur napisał: A co w tym niebezpiecznego - nikt ci nie każe ulomie tego wdychać, aplikujesz, odczekujesz i potem wietrzysz - czego nie rozumiesz? Ale po co ktoś miałby wdychać ten syf i robić komorę gazową z domu , a wietrzenie tego też kłopotliwe jakby nie można było kupić coś normalnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 14 Napisano 9 godzin temu Człowiek wchodzi styrany po całym dniu a tu znowu Jukon. Ziew. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 59 Napisano 9 godzin temu Sory, ale nie macie piersi, farfeluny i pisanie z wami nie sprawia mi przyjemności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KatalizatorKrzysztof 2 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Bo sra i śmierdzi. Tak jak kobieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 14 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ale po co ktoś miałby wdychać ten syf i robić komorę gazową z domu , a wietrzenie tego też kłopotliwe jakby nie można było kupić coś normalnego Dlatego ty Krzysztofie nie robisz w łazience komory gazowej tylko oddajesz stolec w sławojce. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magical Mystery Siur 30 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ale po co ktoś miałby wdychać ten syf i robić komorę gazową z domu , a wietrzenie tego też kłopotliwe jakby nie można było kupić coś normalnego Ale skąd wiesz czy wietrzenie jest kłopotliwe skoro przy twoim intelekcie nie masz tak naprawdę pojęcia o czym piszesz, a ciężko zrobić komorę gazową w domu jednym wacikiem z amoniakiem który znajduje się w łazience Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Bo jak wyjeżdżałam to nie miałam co zrobić ze zwierzątkiem U mnie to by ktoś zaglądał gdybym udał się w podróż. To kwestia logistyki i zaplecza Matyldo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: Dlatego ty Krzysztofie nie robisz w łazience komory gazowej tylko oddajesz stolec w sławojce. Teraz każdy ma łazienkę w domu nawet na twojej wiosce , bo to nie są jakieś kosmiczne koszta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 59 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: U mnie to by ktoś zaglądał gdybym udał się w podróż. To kwestia logistyki i zaplecza Matyldo W podróż za kraty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2394 Napisano 9 godzin temu 22 minuty temu, ilu_z_ja napisał: 8 kg w miesiąc, więc jak siedzący? Ja cały czas jestem w ruchu, aż mi czasu brakuje na sen. Kolega 20 w miesiąc i niestety okazało się że jest bardzo chory a najpierw sie cieszył ze chudnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 59 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, KatalizatorKrzysztof napisał: Tak jak kobieta. Bez przesady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Magical Mystery Siur napisał: Ale skąd wiesz czy wietrzenie jest kłopotliwe skoro przy twoim intelekcie nie masz tak naprawdę pojęcia o czym piszesz, a ciężko zrobić komorę gazową w domu jednym wacikiem z amoniakiem który znajduje się w łazience Zależy ile tego grzyba masz, bo jak użyjesz setkę amoniaku to trzeba z chałupy uciekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KatalizatorKrzysztof 2 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Bez przesady Jak pachnie kobieta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 59 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Kolega 20 w miesiąc i niestety okazało się że jest bardzo chory a najpierw sie cieszył ze chudnie. Przez chorobę, to chyba co innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2394 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: U mnie to by ktoś zaglądał gdybym udał się w podróż. To kwestia logistyki i zaplecza Matyldo U mnie też i by zaglądał ale to dodatkowy kłopot dla kogoś a poza tym zwierzaczki tęsknią i piszczą strasznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach