Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Na śmieciarce może jeździć, ale nie nie na karetce. Typ musiał wciskać bajeczki o Jukonie, żeby zainteresować jakąś chorą łanie, bo swoją osobowością nie potrafił żadnej przyciągnąć Ale ból dupska ma alkus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2394 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Toto obłąkane nawet nie czai że od kilku lat mam stałą pracę i dochody. Dobra nie wypieraj się już tylko twoja siostra ma wszystko mam nadzieję że twoja siostra ta miloarderka mnie polubiła i coś mi odpali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 64 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, ilu_z_ja napisał: Jak on nawet nie ma 400 zł na kartę wędkarską. To jest na rok opłata ? Sorry za zamieszanie, ale musiałam pocisnąć kłamczuszkowi Teraz wiesz, czemu zazdrości Ci nawet pracy u Niemca, bo nie ma pracy i nawet chodząc na randki kradł kwiaty i czereśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 59 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ale ból dupska ma alkus Niby o co? Jak ty tutaj jesteś największym pośmiewiskiem i odpadem ksysiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, MissBehavin napisał: Widzę że jest na Cda, więc też go z chęcią obejrzę. Dużo starych filmów nie widziałem jak poszperałem, a lubię tamte klimaty bo charyzmatyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2394 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Zablokujesz karetkowy? Każda ameba miała dziecko i nazywałeś ją kurffą. Każda prócz Klaudii, która została kupą Mnie tak nie nazywał i to jest zasłaniające Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KatalizatorKrzysztof 2 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Niby o co? Jak ty tutaj jesteś największym pośmiewiskiem i odpadem ksysiu Idziemy stad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Niby o co? Jak ty tutaj jesteś największym pośmiewiskiem i odpadem ksysiu Napisał alkus który pompy nie trzyma i zrobił z siebie sprzedawczyka privów, że teraz żadna z nim nic nie chce mieć do czynienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 59 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: To jest na rok opłata ? Sorry za zamieszanie, ale musiałam pocisnąć kłamczuszkowi Teraz wiesz, czemu zazdrości Ci nawet pracy u Niemca, bo nie ma pracy i nawet chodząc na randki kradł kwiaty i czereśnie Jak opłacisz w styczniu, to masz na cały rok, a jak np w kwietniu, to do końca grudnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 59 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, KatalizatorKrzysztof napisał: Idziemy stad Trzeba iść, bo zaraz mu wypier... przez ekran Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, KatalizatorKrzysztof napisał: Idziemy stad A gdzie on pójdzie i znowu zrobi z pyska buta se se se Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Trzeba iść, bo zaraz mu wypier... przez ekran Przyjedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MissBehavin 1 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Dużo starych filmów nie widziałem jak poszperałem, a lubię tamte klimaty bo charyzmatyczne. Mam tak samo. W zasadzie mało który nowy film przyciąga mą uwagę, więc w tym co teraz leci w kinach się nie orientuję. Nie lubię efektów komputerowych. Wolę takie..namacalne. Edytowano 8 godzin temu przez MissBehavin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Mnie tak nie nazywał i to jest zasłaniające No teraz to masz już pewność jak zmyśla ta starsza kobieta biegająca nago po lasach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 64 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Trzeba iść, bo zaraz mu wypier... przez ekran Zostawić go i zobaczymy o czym będzie karetkowy nawijał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 59 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Przyjedź Po co, jak z nory nie wyjdziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Jak ktoś go hejtował, to odgrażał się, że mamy odejść, bo idzie sobie coś zrobić. Gawędziarz i impotent żyjący w piwnicy i pewnie matka go utrzymuje. Libeda hejtował, że śpi z matką, mnie ojciec do wanny wchodził, a Jeżowa się cieszy, jak szczerbaty do suchara, bo może wąchać portki psychola. Wiem też, że leczył się psychiatrycznie. A libcio to akurat sprzedał się że robi ludziom z ukrycia zdjęcia i wrzuca do sieci celem hejtowania . Zresztą gnoił cię ostatnio koniu beskidzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasty z kafeterii 8 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, ilu_z_ja napisał: Trzeba iść, bo zaraz mu wypier... przez ekran zeesrałbyś się, zapijaczony, sfeminizowany leszczyku na strzała. widmok też, ale ty bardziej. Edytowano 8 godzin temu przez pasty z kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 59 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Zostawić go i zobaczymy o czym będzie karetkowy nawijał A o czym on może gadać? 90% jego czasu to kłótnie masz rację i szkoda tracić czasu na takie coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Po co, jak z nory nie wyjdziesz? Jak to po co żeby ci zdrowia dołożyć bo go nie masz jak każdy alkus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 59 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, pasty z kafeterii napisał: zeesrałbyś się, zapijaczony sfeminizowany leszczyku na strzała. widmok też, ale ty bardziej. Też tak uważam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2394 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: No teraz to masz już pewność jak zmyśla ta starsza kobieta biegająca nago po lasach Zawsze miałam jasność od początku bo ona piszę o kimś źle akurat kiedy ma taką ochotę. Ale potrafi być miła i wszystko zależy jaki ma w tej chwili interes w tym. Jest kompletnie nie stała w tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, pasty z kafeterii napisał: zeesrałbyś się, zapijaczony, sfeminizowany leszczyku na strzała. widmok też, ale ty bardziej. O ile wcześniej psy by go nie rozszarpały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasty z kafeterii 8 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Też tak uważam. zawsze trafnie każdego leszcza rozpoznam i zdiagnozuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 59 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jak to po co żeby ci zdrowia dołożyć bo go nie masz jak każdy alkus Na zdjęciach było widać jaki jestem schorowany. Dobra wypier.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KatalizatorKrzysztof 2 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, pasty z kafeterii napisał: zawsze trafnie każdego leszcza rozpoznam i zdiagnozuję. XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Zawsze miałam jasność od początku bo ona piszę o kimś źle akurat kiedy ma taką ochotę. Ale potrafi być miła i wszystko zależy jaki ma w tej chwili interes w tym. Jest kompletnie nie stała w tym. Zwłaszcza jak przymila się to trzeba uważać, bo coś brudnego się za tym kryje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 59 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, pasty z kafeterii napisał: zawsze trafnie każdego leszcza rozpoznam i zdiagnozuję. Zgadza się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 59 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, KatalizatorKrzysztof napisał: XD Wyderka?🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Na zdjęciach było widać jaki jestem schorowany. Dobra wypier.. Tłusta locha kondycji nie ma żadnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach