ilu_z_ja 77 Napisano 1 godzinę temu W powietrzu unosi się dym. Czuć zapach spalenizny. Popiół uniesiony przez wiatr bezwładnie opada na rozgrzaną ziemię. Można dotrzeć, że gdzieniegdzie jeszcze się żarzy. Cisza, spokój. Uczucie pustki jest mocno odczuwalne. Niektórym udało się uciec w lepsze, bezpieczniejsze miejsce, a inni zostali uwięzieni tutaj na zawsze. Przykry widok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 12 Napisano 1 godzinę temu Wszystko się kiedyś kończy ... kafe również Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ponury Książe 6 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, ilu_z_ja napisał: W powietrzu unosi się dym. Czuć zapach spalenizny. Popiół uniesiony przez wiatr bezwładnie opada na rozgrzaną ziemię. Można dotrzeć, że gdzieniegdzie jeszcze się żarzy. Cisza, spokój. Uczucie pustki jest mocno odczuwalne. Niektórym udało się uciec w lepsze, bezpieczniejsze miejsce, a inni zostali uwięzieni tutaj na zawsze. Przykry widok. Moja obecność przeczy rzekomemu stanu rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 527 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, ilu_z_ja napisał: Niektórym udało się uciec w lepsze, bezpieczniejsze miejsce, a inni zostali uwięzieni tutaj na zawsze. Przykry widok. To wywal z mieszkania lustra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 77 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ponury Książe napisał: Moja obecność przeczy rzekomemu stanu rzeczy. Ty jesteś jedną mrówka, która wyszła z ziemi i próbuje odbudować cały ekosystem. To za mało. Forum umiera powolną śmiercią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 77 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Baba napisał: To wywal z mieszkania lustra I kto tu mówi huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 527 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: I kto tu mówi huh Kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 77 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Kto? Poczułem chłód 🥶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 527 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Poczułem chłód 🥶 Pozazdrościć, że masz klimatyzację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 77 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Pozazdrościć, że masz klimatyzację Uff, jakoś tak nagle mnie zmroziło i się wystraszyłem, ale już jest okej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ponury Książe 6 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, ilu_z_ja napisał: Ty jesteś jedną mrówka, która wyszła z ziemi i próbuje odbudować cały ekosystem. Mam to wpisane w naturę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 527 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Uff, jakoś tak nagle mnie zmroziło i się wystraszyłem, ale już jest okej No. Bo zaczynasz marudzić jak stara baba po menopauzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 77 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Baba napisał: No. Bo zaczynasz marudzić jak stara baba po menopauzie A może my też mamy taki etap w życiu, tylko spowodowany czymś innymi, a po drugie tutaj jest Polska i tutaj się marudzi! 4 minuty temu, Ponury Książe napisał: Mam to wpisane w naturę Przypominasz mi tym awatarem widmoka 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 527 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: A może my też mamy taki etap w życiu Owszem. Nazywa się andropauza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ponury Książe 6 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Przypominasz mi tym awatarem widmoka 🥺 A, muszę go zmienić. To był przypływ chwili, zaczytuje się ostatnio w Bułhakowie i Behemot mi przyszedł do głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 30 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Owszem. Nazywa się andropauza błędnie bo nam się nic nie wstrzymuje i około 20% w ogóle to nie dotyczy pozostałym poziom testosteronu spada przez całe życie (jak ma 50 to ma mniej niż jak miał 40, a jak 60 to mniej niż jak miał 50) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 77 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Baba napisał: Owszem. Nazywa się andropauza No widzisz i ja właśnie mam andropauze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 77 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Ponury Książe napisał: A, muszę go zmienić. To był przypływ chwili, zaczytuje się ostatnio w Bułhakowie i Behemot mi przyszedł do głowy. Konieczne zmień, bo aż mnie odrzuca i chyba lepiej nie mieć takiego samego motywu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 527 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: błędnie bo nam się nic nie wstrzymuje i około 20% w ogóle to nie dotyczy pozostałym poziom testosteronu spada przez całe życie (jak ma 50 to ma mniej niż jak miał 40, a jak 60 to mniej niż jak miał 50) No Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 77 Napisano 1 godzinę temu Więc sobie mogę marudzić do woli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ponury Książe 6 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: No widzisz i ja właśnie mam andropauze A jak z libido? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 30 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, ilu_z_ja napisał: No widzisz i ja właśnie mam andropauze masz niedzielawieczór - weekend przeleciał przez palce, a jutro trzeba iść do roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 527 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: No widzisz i ja właśnie mam andropauze Myślisz, że moje życie różami usłane? Mam problemy jak każdy śmiertelnik, może nawet większe niż ty i dlatego nie mam zamiaru rozpaczać, że jakieś forum się sypie. Od netu jestem uzależniona. Od forum nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 30 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ponury Książe napisał: A jak z libido? co na jakiegoś chłopa spojrzę to mnie w ogóle nie rusza więc chyba całkiem kaput Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2419 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: błędnie bo nam się nic nie wstrzymuje i około 20% w ogóle to nie dotyczy pozostałym poziom testosteronu spada przez całe życie (jak ma 50 to ma mniej niż jak miał 40, a jak 60 to mniej niż jak miał 50) Tak sobie to tłumaczycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 77 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ponury Książe napisał: A jak z libido? Ooo matko, łoł, panie drogi, o tak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 30 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak sobie to tłumaczycie oczywiście - każdy z nas myśli, że to właśnie on jest w tych 20% 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 77 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: masz niedzielawieczór - weekend przeleciał przez palce, a jutro trzeba iść do roboty Mam stwierdzona andropauze i koniec kropka. Jestem poważnie chory, ale dziękuje za e-diagnoze znachorze z koziej wólki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 527 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Ooo matko, łoł, panie drogi, o tak jest Mogę ci emotki pożyczyć jak coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2419 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: co na jakiegoś chłopa spojrzę to mnie w ogóle nie rusza więc chyba całkiem kaput To przepadłeś bo jak cię już mężczyzna nie rusza to tragedia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach