ZbanowanaKawa 23 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jak widzisz jeżeli mi się chce to powód zawsze znajdę, a nawet kija w celu porachowania kości Czemu psycholu zaczepiasz ludzi i gdzie jest moderator? Edytowano 3 godziny temu przez ZbanowanaKawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Makaron ...... napisał: Mi z Tobą również, wolę Magdy towarzystwo Po kiego Widmo tu przylazł? 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jak widzisz jeżeli mi się chce to powód zawsze znajdę, a nawet kija w celu porachowania kości Nie robi to na mnie wrażenia w realu a co dopiero pjerdolenie jakiegoś psychicznego frustrata w necie. Ty naprawdę myślisz że jak napiszesz coś "groznego" to ktokolwiek się tu ósra po pachy z wrażenia że jesteś taki zayebisty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 211 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Czepiasz psycholu zaczepiasz ludzi i gdzie jest moderator? Raczej nie biega nago po lesie tylko udał się na spoczynek jak normalny homo sapiens Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 2 Napisano 3 godziny temu Nie za bardzo rozumiem co to ma na celu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 211 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dziwolong napisał: Nie robi to na mnie wrażenia w realu a co dopiero pjerdolenie jakiegoś psychicznego frustrata w necie. Ty naprawdę myślisz że jak napiszesz coś "groznego" to ktokolwiek się tu ósra po pachy z wrażenia że jesteś taki zayebisty? Nie pytałem jak wrażenia, bo nawiązuje że jesteś niekonsekwentne skoro wracasz jak bumerang Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Dobra dobra. Nie podlizuj się Lizać to się możemy razem Edytowano 3 godziny temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Raczej nie biega nago po lesie tylko udał się na spoczynek jak normalny homo sapiens Śmieszne, że psychol i złodziej nawraca ludzi, na podrzędnym forum dla bab. Mamucha Jeż już nudna i szukasz adrenaliny? Pytanie, kiedy porzucisz ją do kąta jak inne ameby nieboszczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nie pytałem jak wrażenia, bo nawiązuje że jesteś niekonsekwentne skoro wracasz jak bumerang Czy ja ci coś obiecywałam że tak przezywasz? Nie sądzę. Zreszta dobra weź spjerdalaj skoro po dobroci się nie da na tematy neutralne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 211 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Śmieszne, że psychol i złodziej nawraca ludzi, na podrzędnym forum dla bab. Mamucha Jeż już nudna i szukasz adrenaliny? Pytanie, kiedy porzucisz ją do kąta jak inne ameby nieboszczki Rzekł koń beskidzki ścięty na jeża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Makaron ...... napisał: Lizać to się możemy razem Opanuj się 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 40 Napisano 3 godziny temu zimno niby nie jest ale bez przesady ciarki mnie przechodzą niestety z żenady... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 211 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dziwolong napisał: Czy ja ci coś obiecywałam że tak przezywasz? Nie sądzę. Zreszta dobra weź spjerdalaj skoro po dobroci się nie da na tematy neutralne. Też nachodzisz ludzi to teraz wiesz jak to jest i nie dla mnie , a wobec samej siebie jesteś niesłowna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Rzekł koń beskidzki ścięty na jeża Mocne słowa jak na psychicznie chorego impotenta z Krakowa, który nie ma kasy i udaje karetkowego z Jukonu. Mogę stracić nick, ale nie będę czubie udawać, że nic się nie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Też nachodzisz ludzi to teraz wiesz jak to jest i nie dla mnie , a wobec samej siebie jesteś niesłowna A to już zupełnie niczyja sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Opanuj się 🫢 Ty też Jarasz mnie i tyle. Edytowano 3 godziny temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: zimno niby nie jest ale bez przesady ciarki mnie przechodzą niestety z żenady... Co ci się dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 211 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Mocne słowa jak na psychicznie chorego impotenta z Krakowa, który nie ma kasy i udaje karetkowego z Jukonu. Mogę stracić nick, ale nie będę czubie udawać, że nic się nie dzieje Widocznie mam akurat kaprys uruсhomić konia beskidzkiego i to bez większego wysiłku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Widocznie mam akurat kaprys uruсhomić konia beskidzkiego i to bez większego wysiłku Nie podniecaj się karetkowy, bo wrzucę screny karetkowy i znowu zablokujesz temat, a wiemy, że blokujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Makaron ...... napisał: Ty też Jarasz mnie i tyle. Wołaj Jeżową, żeby zabrała stąd swojego Huberta z karetki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 211 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Nie podniecaj się karetkowy, bo wrzucę screny karetkowy i znowu zablokujesz temat, a wiemy, że blokujesz Wiemy jacy my to ile jest tych koniów w jednym i wątpię czy ty potrafisz skrina zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 211 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Wołaj Jeżową, żeby zabrała stąd swojego Huberta z karetki Pobudzona jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Wiemy jacy my to ile jest tych koniów w jednym i wątpię czy ty potrafisz skrina zrobić Chcesz się przekonać zezowaty, do czego jesteś zdolny gnębiąc pewnego starszego Pana? Zablokujesz zezowaty temat, a ja jednak nie chce denerwować Makarona, więc zajmij się mamuchą i odejdź stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2427 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: zimno niby nie jest ale bez przesady ciarki mnie przechodzą niestety z żenady... A dlaczego nastąpiła żenada? Może komuś coś opada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Wołaj Jeżową, żeby zabrała stąd swojego Huberta z karetki A co ja mam do niej ? Mnie jej Hubert nie interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2427 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Wołaj Jeżową, żeby zabrała stąd swojego Huberta z karetki Jestem ale Hubert mnie nie slucha i zrobi co zechcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: zimno niby nie jest ale bez przesady ciarki mnie przechodzą niestety z żenady... Którą wczoraj odyebałeś i prywate wywaliłeś Wywalić Ci dziś coś ? może w ryło ? szkoda, że nie da się przez net. Edytowano 3 godziny temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: A co ja mam do niej ? Mnie jej Hubert nie interesuje Jak twoje sprawy? Ogarnąłeś to jakoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2427 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Pobudzona jesteś W końcu dziś zaćmienie słońca było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 2 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Wołaj Jeżową, żeby zabrała stąd swojego Huberta z karetki Przy takich atakach woli się trzymać z bezpiecznego daleka. Wygodniej jest pomijać niewygodne fakty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach