Zаwsze przychodzi noc 211 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Chcesz się przekonać zezowaty, do czego jesteś zdolny gnębiąc pewnego starszego Pana? Zablokujesz zezowaty temat, a ja jednak nie chce denerwować Makarona, więc zajmij się mamuchą i odejdź stąd Robisz za pośmiewisko , a skrina to ty się w życiu nie nauczysz robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Którą wczoraj odyebałeś i prywate wywaliłeś Wywalić Ci dziś coś ? może w ryło ? szkoda, że nie da się przez net. Przestań Makaron 🫢 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 211 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: W końcu dziś zaćmienie słońca było W jej wieku takie rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Robisz za pośmiewisko , a skrina to ty się w życiu nie nauczysz robić Ale jakoś tu jesteś i wałęsasz się jak ten bezpański pies. Aport i do budy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Jak twoje sprawy? Ogarnąłeś to jakoś? Tak, jeszcze mandatu nie zapłaciłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 40 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A dlaczego nastąpiła żenada? Może komuś coś opada to chyba karpackie tak na niego działa że mu przez komputer babka wypiękniała chciałby po niej skakać brzoskwinkę niech grzeje jak jej nie przeliże to sam oszaleje łóżko by połamał ambonę zwichrował żenada w tym największa że to puste słowa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: W końcu dziś zaćmienie słońca było Możesz zająć się swoim psychicznie chorym Ksysiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 211 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Jestem ale Hubert mnie nie slucha i zrobi co zechcę Należą jej się baty za te hejty na Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Tak, jeszcze mandatu nie zapłaciłem Dam ci kasę. Powiedz słowo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 211 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Możesz zająć się swoim psychicznie chorym Ksysiem? Ani psychiczny ani Krzyś i co teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: to chyba karpackie tak na niego działa że mu przez komputer babka wypiękniała chciałby po niej skakać brzoskwinkę niech grzeje jak jej nie przeliże to sam oszaleje łóżko by połamał ambonę zwichrował żenada w tym największa że to puste słowa... Puste słowa to Ty odpyerdalasz Magda Jeż woli Widmo Szyszka ma faceta A Ty kur.wa poeta Od siedmiu boleści Będziesz mnie szkalował Mając marne treści Więc trzymaj się Swojej powieści Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2427 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ani psychiczny ani Krzyś i co teraz Szach mat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2427 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Możesz zająć się swoim psychicznie chorym Ksysiem? Zajmuje sie przecież ale Hubertem Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 2 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Dam ci kasę. Powiedz słowo. A mi dasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Dam ci kasę. Powiedz słowo. Nie chcę dzięki Słowo brzmi ... romantico kolacja z Tobą Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 1 godzinę temu Chwilunia jaki podniecony Chce zostać naznaczony Czepia się brzoskwinki Opłakując wdzięki Szynszylki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 211 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Ale jakoś tu jesteś i wałęsasz się jak ten bezpański pies. Aport i do budy. Zwykle ostatni zgasze światło jak na ero , bo takie jest założenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dziwolong napisał: A mi dasz? Też masz mandat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2427 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Należą jej się baty za te hejty na Ciebie Tak należą ale nie wiedziałam że ty umiesz dać baty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 211 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Szach mat Konie to są inteligentne i obraziłem konie nazywając ją koniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 40 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Makaron ...... napisał: Którą wczoraj odyebałeś i prywate wywaliłeś Wywalić Ci dziś coś ? może w ryło ? szkoda, że nie da się przez net. przyniosę ci drabinkę i rękę rozbujam będziesz mi za wiatrak robił koło huya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Też masz mandat? A to jakiś fetysz ze tylko mandaty opłacasz? Ja potrzebuje na wakacje ol inkluziw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 211 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak należą ale nie wiedziałam że ty umiesz dać baty A bo ja tylko Ciebie słucham jak Boga 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: przyniosę ci drabinkę i rękę rozbujam będziesz mi za wiatrak robił koło huya Uważam, że przesadzasz. Miej chłopie jakiś umiar i wypad stąd. Ostatni raz rudzielcu zaczepiasz Makarona. Tam sobie załóż swój temat i wypłakuj się innym do rękawa. Mnie twoje problemy nie interesują i nie podoba mi się od wczoraj co robisz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Makaron ...... napisał: Nie chcę dzięki Słowo brzmi ... romantico kolacja z Tobą Zamkną Cię i kto będzie odpalał szafę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: przyniosę ci drabinkę i rękę rozbujam będziesz mi za wiatrak robił koło huya Jeszcze raz kur.wiu wywalisz tu prywatę w moim kierunku i zaczepisz to dostaniesz to na co zasłużyłeś, a uwierz mi, że po takim czymś wypyerdolisz stąd szybko Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 2 Napisano 1 godzinę temu Choroba psychiczna postepuje jak widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2427 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: to chyba karpackie tak na niego działa że mu przez komputer babka wypiękniała chciałby po niej skakać brzoskwinkę niech grzeje jak jej nie przeliże to sam oszaleje łóżko by połamał ambonę zwichrował żenada w tym największa że to puste słowa... Jeśli komuś babka wypiękniała To nie tylko jedno karpackie Lecz całą skrzynkę wychleptał biedaczysko. Skakanie po niej to może być ryzyko Że to się skończy w szpitalu z krzykiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Makaron ...... napisał: Jeszcze raz kur.wiu wywalisz tu prywatę w moim kierunku i zaczepisz to dostaniesz to na co zasłużyłeś, a uwierz mi, że po takim czymś wypyerdolisz stąd szybko Już lepiej? Jprd za upierdliwy typ z niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 40 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Jeszcze raz kur.wiu wywalisz tu prywatę w moim kierunku i zaczepisz to dostaniesz to na co załsużyłeś, a uwierz mi, że po takim czymś wypyerdolisz stąd szybko Pawełku jaką prywatę? to już nie lubisz jak się na publiku pisze kto ma jak na imię i gdzie mieszka? to trzeba było tego nie robić w moją stronę Radomsko to nie Łódź ale nie masz się czego wstydzić (no może poza piciem, spaniem na trawniku i byciem zawiniętym na izbę wytrzeźwień) ale to takie Drobne uchybienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach