Dziwolong 2 Napisano 1 godzinę temu Czym się różni rolex od zwykłego zegarka ze wszyscy mają osråne gacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 85 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: A może ja z Wawy jestem bo kto zabroni Z jukonu jesteś, ofiaro amnezji 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: I kogo to obchodzi ważne że mi się podobała Nikogo mnie też nie to przykład Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 40 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Odezwał się miękki kut.as z kwiatami tam gdzie nie trzeba ... Pamiętasz czy Ci przypomnieć co odyebałeś ? Beka z Ciebie równa była. kwiatek był w doniczce czyli tam gdzie trzeba zachowujesz się jakbyś wczoraj zlazł wprost z drzewa trudno ci zrozumieć że gdy przyjdziesz czasem wręczasz babce kwiaty nim popchniesz ... harnaś w puszce pewnie kręci damy lepiej widzą wprost kto tu jest zamożnym człowiekiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 211 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Dzisiaj skojarzylem dopiero co się mnie tak ludzie czepiali o ten zegarek bo ja wolałem z kalkulator casio jak koledzy O casio to moja ulubiona z dzieciństwa . A kultowe to każdy asortyment nadal trzyma cene. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 2 Napisano 1 godzinę temu Przy popychaniu kwiaty są zbędne. Po co się rzucać na takie tanie kurtuazję gdy się przyszło zakręcić śmigłem w farfeluna? Przerost formy nad treścią w tym przypadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 211 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Z jukonu jesteś, ofiaro amnezji A to już nie z Podkarpacia ani z Olkusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: kwiatek był w doniczce czyli tam gdzie trzeba zachowujesz się jakbyś wczoraj zlazł wprost z drzewa trudno ci zrozumieć że gdy przyjdziesz czasem wręczasz babce kwiaty nim popchniesz ... harnaś w puszce pewnie kręci damy lepiej widzą wprost kto tu jest zamożnym człowiekiem Był w kuchni na stole Taki z Ciebie zamożny człowiek Jaki się zowie, a Szyszka na to nara Nie chcę wracać do zamożnego Wybrała nie nas tylko lepszego Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 40 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dziwolong napisał: Czym się różni rolex od zwykłego zegarka ze wszyscy mają osråne gacie? pokazuje, że jest drogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: pokazuje, że jest drogi No tyle wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 37 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dziwolong napisał: Czym się różni rolex od zwykłego zegarka ze wszyscy mają osråne gacie? Cenom tak patrzę nowy taki mniej więcej jak miałem 14900 euro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Cenom tak patrzę nowy taki mniej więcej jak miałem 14900 euro Nigdy bym tyle nie dała nawet gdybym miala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 2 Napisano 1 godzinę temu Sprzedaj może kto kupi bo psychicznych żeby kupić guwno z napisem szanel nie brakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 40 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dziwolong napisał: No tyle wiem no to to jest jego całkowita funkcja zegarek za kilkaset złotych (poniżej tysiaka) spokojnie ma szafirowe szkło i automatyczny mechanizm, godzinę i datownik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 85 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: A to już nie z Podkarpacia ani z Olkusz O Olkuszu ani Podkarpaciu nie pisałeś latami jak ci się tam żyje i jak fajnie w porównaniu ze słabą Polską i polaczkami Dobra, nie ruszam dalej patykiem bo widzę, że słabe dziś ściemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 2 Napisano 1 godzinę temu Na klopsy starczy i donaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dziwolong napisał: Sprzedaj może kto kupi bo psychicznych żeby kupić guwno z napisem szanel nie brakuje Najpierw muszę go znaleźć ty masz szufladzie dzieciństwo czy jak to nie takie proste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Najpierw muszę go znaleźć ty masz szufladzie dzieciństwo czy jak to nie takie proste Nie mam bo wypjerdalam graty ze wszystkich epok. Dziś też wyebalam 3 wory guwna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 37 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dziwolong napisał: Na klopsy starczy i donaty No może by mi uratowal budżet na kilka lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2427 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Tak się dzieje jak są tajemnice to czasami coś nowego się odkryje. Mam dużo tajemnic i weź je teraz odkryj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: No może by mi uratowal budżet na kilka lat Też bym chciała wykopać jakiś skarb rodzinny i mieć wyebane jaja dozywotnio. Niestety w inne skraby jesteśmy bogaci xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2427 Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Codziennie go doznaje, kiedy karmisz karetkowego Głodnych trzeba nakarmić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 211 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Śliwka is Back napisał: O Olkuszu ani Podkarpaciu nie pisałeś latami jak ci się tam żyje i jak fajnie w porównaniu ze słabą Polską i polaczkami Dobra, nie ruszam dalej patykiem bo widzę, że słabe dziś ściemy. Ale twój mentor pisał ten który robi ludziom zdjęcia z ukrycia i mnie widział nawet na tle lasu A ty do rana byś warował jeżeli bym tu pisał psycholu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 40 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Głodnych trzeba nakarmić spragnionych napoić a nagich przyodziać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2427 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, VenusHorizon44 napisał: To tak jak ja dzisiaj mi się przypomniało że dziadek dał mi rolexa po 30latach Ważne że dał i to sie liczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 211 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Mam dużo tajemnic i weź je teraz odkryj A może ja też mam więcej i bądź teraz mądra i pisz wiersze Siebie warci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2427 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: spragnionych napoić a nagich przyodziać A chorych psychicznie to co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: A może ja też mam więcej i bądź teraz mądra i pisz wiersze Siebie warci Na przykład jak płynąłeś statkiem z Ameryki? 🫢 Opowiadałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2427 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: A może ja też mam więcej i bądź teraz mądra i pisz wiersze Siebie warci Moge pisać wiersze tylko wole końcówki że ty zacznij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 211 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, VenusHorizon44 napisał: No może by mi uratowal budżet na kilka lat Takie zegarki chodzą po 30 k nawet . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach