Mr Awesome 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: Ty za to błyszczysz i w mig zorientowałaś się, że mogłam przeczytać tylko pierwszą linijkę posta,, bo przecież temat zablokowany. Dziękuję za resztę odpowiedzi. Kwintesencja. Nie doczytasz, i dopowiesz swoje. Kloaka intelektualna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 44 Napisano 1 godzinę temu Wrzuciłabym tutaj wiadomości od Widma i Bica, które dosłałam w nocy. Można się nieźle zaskoczyć 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 103 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mr Awesome napisał: Kwintesencja. Nie doczytasz, i dopowiesz swoje. Kloaka intelektualna. Orle intelektu, własnie dlatego zapytałam, bo początek posta można zrozumieć dwojako, a reszta była niewidoczna. Ja prdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 51 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Orle intelektu, własnie dlatego zapytałam, bo początek posta można zrozumieć dwojako, a reszta była niewidoczna. Ja prdl Śliwka, a ty nadal nie rozwijasz wpisów na profilu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 5 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Orle intelektu, własnie dlatego zapytałam, bo początek posta można zrozumieć dwojako, a reszta była niewidoczna. Ja prdl To nie było zwykłe pytanie tylko przytyk. Średnio inteligentny szympans wiedziałby jak przeczytać czyjś post nawet na zablokowanym temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 103 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Śliwka, a ty nadal nie rozwijasz wpisów na profilu? Nie, jak klikam na posta wysyla mnie na zablokowany temat 2 minuty temu, Mr Awesome napisał: To nie było zwykłe pytanie tylko przytyk. Średnio inteligentny szympans wiedziałby jak przeczytać czyjś post nawet na zablokowanym temacie. To było pytanie, średnio inteligentny szympans by to zauważył. W ogóle to mocne słowa jak na kogoś, kto się pare godzin wcześniej cieszył, że się zarejestrował Edytowano 1 godzinę temu przez Śliwka is Back Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 5 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Śliwka is Back napisał: Nie, jak klikam na posta wysyla mnie na zablokowany temat To było pytanie, średnio inteligentny szympans by to zauważył. W ogóle to mocne słowa jak na kogoś, kto się pare godzin wcześniej cieszył, że się zarejestrował A ten twój avatar to ma być śmieszny czy fajny? Bo nie wychodzi ani jedno, ani drugie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 12 Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, Mr Awesome napisał: Nie, to było nawiązanie do kłamstw łysej. Raz twierdzi, że z litości chciała mi robić paczki, innym razem, że sama o nie prosiłam. Nie błyszczysz intelektem. A kto chciałby od stróżującej salowej paczki? to są jakieś jaja co ona wymyśla.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 12 Napisano 53 minuty temu 53 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Napisałam ci w nocy, że zgłoszę twoje IP za blokowanie forum, uporczywe nękanie, stalking i hejty... Nie jesteś tutaj bezkarny i to by było na tyle mały. Są sposoby na takich jak ty Jak blokowanie forum jest przestepstwem (lol) to jak rozumiem fałszywe oskarżenie o takowy też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 44 Napisano 5 minut temu 46 minut temu, koto napisał: Jak blokowanie forum jest przestepstwem (lol) to jak rozumiem fałszywe oskarżenie o takowy też. Blokujesz forum ty i stąd twoje oburzenie. Nawet jak o tym wspomnę borderze, to ty od razu się pojawiasz i się tłumaczysz. Juz ci napisałam ale chyba cię trzyma jeszcze kac, że nie jesteś tutaj bezkarny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach