Mr Awesome 5 Napisano 2 godziny temu (edytowany) We all shine Edytowano 2 godziny temu przez Mr Awesome Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 5 Napisano 2 godziny temu Lubię tańczyć w flash-mobach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 44 Napisano 1 godzinę temu Bicu śmieszna jest twoja obrona i zabieranie głosu, kiedy każdy wie, że blokujesz tematy ziejąc hejtem. Twoja matka musi być dumna z ciebie, mając tak mądrego syna z cycami 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Bicu śmieszna jest twoja obrona i zabieranie głosu, kiedy każdy wie, że blokujesz tematy ziejąc hejtem. Twoja matka musi być dumna z ciebie, mając tak mądrego syna z cycami 🫢 Oczywiście że Hubert spał w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Oczywiście że Hubert spał w nocy To nie było do ciebie zapchajdziuro. Twój Ksysiu karetkowy wrzucał mi na skrzynkę masę kazirodczuch wpisów. Poznał już twojego syna? Bo ja bym się jednak obawiała zostawić syna z kimś takim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 392 Napisano 1 godzinę temu Jerzowa co robisz z kumplami co uwazajom ze zaraz sie przeroochacie bo nie jestes chamska huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: To nie było do ciebie zapchajdziuro. Twój Ksysiu karetkowy wrzucał mi na skrzynkę masę kazirodczuch wpisów. Poznał już twojego syna? Bo ja bym się jednak obawiała zostawić syna z kimś takim. Nie wiesz kto wrzucał więc nie oskarżaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa <3 12 Napisano 1 godzinę temu ZbanowanaKawa jest wkurzona, ja bym uważał. Jednego gagadka z Łyszkowic już załatwiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie wiesz kto wrzucał więc nie oskarżaj. Wiem kto. Nie broń karetkowego zapchajdziuro, bo nic z tego dobrego nie będzie. Mam nadzieję, że już nie przejeżdzasz kotów sąsiadki 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, szmul napisał: Jerzowa co robisz z kumplami co uwazajom ze zaraz sie przeroochacie bo nie jestes chamska huh Mówię że źle sie czuję i zeby sobie poszli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 59 minut temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: No tak, trudno uwierzyć, że ktoś kto pisze publicznie "niemiecka świnio" i inne szmatławe rzeczy mógłby coś brzydkiego napisać na priv. Jesteś żałosna. Tak a widziałaś te wpisy nocne? I też nie widząc pewna jesteś że to on? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 58 minut temu 3 minuty temu, Elciaa napisał: ZbanowanaKawa jest wkurzona, ja bym uważał. Jednego gagadka z Łyszkowic już załatwiła. Czyli co trzeba uciekać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 49 Napisano 58 minut temu Ja skończyłem prace na dziś chyba se obiad zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 51 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak a widziałaś te wpisy nocne? I też nie widząc pewna jesteś że to on? Gdzieś na 99,9% A teraz podniecaj się tym 0,1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 5 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak a widziałaś te wpisy nocne? I też nie widząc pewna jesteś że to on? Też nic nie widziałam. Zmyślają, aby mieć pożywkę do hejtu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 44 Napisano 57 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak a widziałaś te wpisy nocne? I też nie widząc pewna jesteś że to on? Mnie zastanawia, dlaczego ty jako jedyna, nie masz zablokowanej skrzynki. Hmmm 🫢 Ślepy karetkowy wrzucał mi obrzydliwe wiadomości o seksie z ojcem. Coś jeszcze dodać zapchajdziuro? Ty serio jesteś ślepa, czy jednak trollujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 392 Napisano 57 minut temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Mówię że źle sie czuję i zeby sobie poszli. Majom za idjotki podatne na wpływy i srraja do głowy huh żenada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Mnie zastanawia, dlaczego ty jako jedyna, nie masz zablokowanej skrzynki. Hmmm 🫢 Ślepy karetkowy wrzucał mi obrzydliwe wiadomości o seksie z ojcem. Coś jeszcze dodać zapchajdziuro? Ty serio jesteś ślepa, czy jednak trollujesz? Bo może umiem odblokować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 5 Napisano 55 minut temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Byłaś zbyt zajęta zakładaniem kolejnego konta po pijaku. Ja ci już dawno odpuściłam, ty nie omieszkujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 55 minut temu (edytowany) 3 minuty temu, Mr Awesome napisał: Też nic nie widziałam. Zmyślają, aby mieć pożywkę do hejtu. Nic nie było ale wmówią nam że było i całe forum widziało tylko nie my Edytowano 54 minuty temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 51 Napisano 54 minuty temu Przed chwilą, Mr Awesome napisał: Ja ci już dawno odpuściłam, ty nie omieszkujesz. Zachowuj się kulturalnie wobec wszystkich, ignorowanie pojedynczych osób to żadna zasługa do chwalenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 898 Napisano 54 minuty temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Tak a widziałaś te wpisy nocne? I też nie widząc pewna jesteś że to on? Przestań już kleić głupa wczoraj pół wieczoru pisał z własnego nicku dokładnie to samo. Gardzę tobą za tę żałosną obłudę. Edytowano 53 minuty temu przez salix 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
say my name say my name 38 Napisano 53 minuty temu 2 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Byłaś zbyt zajęta zakładaniem kolejnego konta po pijaku. Było jakies show? Bo ja akurat na koncercie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 44 Napisano 53 minuty temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nic nie było ale wmówią nam że było i całe forum widziało tylko nie my Jesteś psychopatka jak Widmo. Zgłoś się na leczenie w trybie pilnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach