Malowany 720 Napisano 6 godzin temu Wstałem jak człowiek, co w ostatnie wikendy się nie zdarzało. Jestem spokojny, wyciszony, czuję się tak normalnie. Zrobiłem sobie kawę. Poszedłem do parku zapalić fajkę. Siedzę na ławce pod drzewem i popijam redbula. Z 36 stopni zrobiło się 20. Pada deszcze. W powietrzu unosi się jego zapach... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 720 Napisano 1 godzinę temu Nic kur.. nie jest normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 52 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Nic kur.. nie jest normalnie Drama queen. Może załóż kanał na YouTube? Ile ty byś miał komentarzy wspierających od fanek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 720 Napisano 1 godzinę temu Źle ze mną. Chciałem, żeby ktoś podał rękę, pomógł mi wstać i przytulił, ale usłyszałem, że nie mam pięciu lat. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 720 Napisano 1 godzinę temu Huy w to wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 44 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Malowany napisał: Źle ze mną. Chciałem, żeby ktoś podał rękę, pomógł mi wstać i przytulił, ale usłyszałem, że nie mam pięciu lat. Depresja Cię bierze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 720 Napisano 1 godzinę temu A kiedyś puściła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 59 minut temu 23 minuty temu, Malowany napisał: Źle ze mną. Chciałem, żeby ktoś podał rękę, pomógł mi wstać i przytulił, ale usłyszałem, że nie mam pięciu lat. Trzeba było udawać żeś niewidomy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 44 Napisano 59 minut temu Widuś widzę cię. Ale nie wrzucaj mi więcej kazirodczych wiadomosci, bo nie obchodzą mnie twoje fantazje erotyczne prawiczku z piwnicy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 5 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Widuś widzę cię. Ale nie wrzucaj mi więcej kazirodczych wiadomosci, bo nie obchodzą mnie twoje fantazje erotyczne prawiczku z piwnicy. Lepiej zdradzać męża pod wiaduktem i nago biegać po lesie obciętą na jeża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 239 Napisano 56 minut temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Trzeba było udawać żeś niewidomy. Teraz to trzeba zdjąć urоk z niego bo został przeklęty i będzie coraz gorzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 720 Napisano 56 minut temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Trzeba było udawać żeś niewidomy. Poziom twojej dojrzałości dorównuje twojemu promyczkowi 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 44 Napisano 56 minut temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Trzeba było udawać żeś niewidomy. Tylko ślepi przejeżdżają koty i śmieją się, że sąsadka ma ich dużo 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 55 minut temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Teraz to trzeba zdjąć urоk z niego bo został przeklęty i będzie coraz gorzej. To trzeba jechać do znachora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 44 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, Mr Awesome napisał: Lepiej zdradzać męża pod wiaduktem i nago biegać po lesie obciętą na jeża. Piszesz jak Widmo. Nie idź tą drogą i przestań pić. Zajmij się szukaniem pracy i swoim synem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 54 minuty temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Poziom twojej dojrzałości dorównuje twojemu promyczkowi Dzięki za komplement Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 49 Napisano 54 minuty temu 29 minut temu, Malowany napisał: Źle ze mną. Chciałem, żeby ktoś podał rękę, pomógł mi wstać i przytulił, ale usłyszałem, że nie mam pięciu lat. Ja mogę bo wiem że żyjesz bez płyt od dawna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 44 Napisano 54 minuty temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To trzeba jechać do znachora Krzyś niech odpala karetkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 239 Napisano 54 minuty temu Przed chwilą, Mr Awesome napisał: Lepiej zdradzać męża pod wiaduktem i nago biegać po lesie obciętą na jeża. Nie mam reakcji już ale uśmiechnę się i dodam że podobno zdradzała z gachem matki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 54 minuty temu 2 minuty temu, Mr Awesome napisał: Lepiej zdradzać męża pod wiaduktem i nago biegać po lesie obciętą na jeża. I na ambonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 44 Napisano 53 minuty temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: I na ambonie. Nie byłaś na amerykańskiej ambonie w Jukonie? 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 720 Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Ja mogę bo wiem że żyjesz bez płyt od dawna Poratuj płytom, oddam nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 239 Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To trzeba jechać do znachora Do szeptuchy ale nie ma na to zgody starożytnych , bo menda ma cierpieć i się zapić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 720 Napisano 52 minuty temu Wypie...ać kłócić się gdzieś indziej, ja tu cierpię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 44 Napisano 52 minuty temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nie mam reakcji już ale uśmiechnę się i dodam że podobno zdradzała z gachem matki Ooo kazirodcze wpisy. Często masz takie fantazje? Twoja stara matka wie o tym? Czy byłeś świadkiem czegoś, czego nie powinieneś widzieć, będąc ślepy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 239 Napisano 51 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: I na ambonie. Nago obcięta na jeża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 5 Napisano 50 minut temu 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nie mam reakcji już ale uśmiechnę się i dodam że podobno zdradzała z gachem matki Patrząc na jej podły charakter wcale by mnie to nie zdziwiło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 44 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nago obcięta na jeża Nie widziałeś nigdy nagiej kobiety? Pewnie tylko facetów w pudle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 239 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Ooo kazirodcze wpisy. Często masz takie fantazje? Twoja stara matka wie o tym? Czy byłeś świadkiem czegoś, czego nie powinieneś widzieć, będąc ślepy? Nie znam szczegółów ale płaska coś tam ćwierkała z twojej prywaty o buni i ty już wiesz o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 50 minut temu (edytowany) 6 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Tylko ślepi przejeżdżają koty i śmieją się, że sąsadka ma ich dużo 🫢 główną przyczyną przedwczesnej śmierci u kotów wychodzących są wypadki komunikacyjne (potrącenia przez samochody). Czyli że duzo ludzi ślepych jeździ? Edytowano 49 minut temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach