Onaaaa 2447 Napisano 10 godzin temu 50 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Pisała na forum, że podała tutaj nr telefonu do kontaktu dla Leżaka, a później się wyparła i zapytała mnie, czy zapisałam ten jej numer Właśnie pytałam leżaka czy ma moj numer i zobacz co odpisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ja mam numer i powiedz lepiej o co chodzi z tym buni kto to jest właściwie dla ciebie , bo zdaje się że mocny hak płaskiej dechy na ciebie Tylko ty masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Właśnie pytałam leżaka czy ma moj numer i zobacz co odpisał Widziałem i łysa chyba myślała, że jesteś tą Anastazją jak wygłupialiśmy się i nazywałem Cię Asią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Przy płaskiej to nawet ziemniaków nie wolno byłoby jeść, bo to dla plebsu zapewne i chyba nikt nie chciałby być na miejscu tego sugar daddy, bo zawał murowany Bez ziemniaków co to za życie by było ani frytki ani do obiadu do ryby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sardynia na kafeterii 29 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, salix napisał: Napisał gość, którego muza co kilka postów melduje, że zjadłaby frytki albo żelka. Faktycznie, przy takiej głębi intelektualnej trudno się nudzić. Widzę, że ten znowu ma fazę, że Ty to ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Bez ziemniaków co to za życie by było ani frytki ani do obiadu do ryby Więcej dodatków jakieś sałatki i ryby niż tych ziemniaków, ale ja lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Widziałem i łysa chyba myślała, że jesteś tą Anastazją jak wygłupialiśmy się i nazywałem Cię Asią. A to może o to jej chodziło no tak z Asią to były żarty ale Matylda jest prawdziwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, Onaaaa napisał: Właśnie pytałam leżaka czy ma moj numer i zobacz co odpisał Współczuję choroby i mitomani niczym u karetkowego zapchajdziuro. Powiedz swojemu koledze, żeby nie wrzucał mi swoich kazirodczych wpisów o moim ojcu, bo jak się zdenerwuje, to wrzucę co twój "Hubert" pisał mi w nocy. To, że jesteś ślepa i specjalnej troski, to już przemilczę. Żegnam ozięble. Edytowano 10 godzin temu przez ZbanowanaKawa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Sardynia na kafeterii napisał: Widzę, że ten znowu ma fazę, że Ty to ja No ciekawe czy zaprzeczy że nie jest płaską dechą i jak wytłumaczy identyczny styl pisania jak u płaskiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Więcej dodatków jakieś sałatki i ryby niż tych ziemniaków, ale ja lubię. Tak wiadomo I ja też tak lubie jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Współczuję choroby i mitomani niczym u karetkowego zapchajdziuro. Powiedz swojemu koledze, żeby nie wrzucał mi swoich kazirodczych wpisów o moim ojcu, bo jak się zdenerwuje, to wrzucę co twój "Hubert" pisał mi w nicy. To, że jesteś ślepa i specjalnej troski, to już przemilczę. Żegnam ozięble. Ponawiam pytanie o co chodzi z buni o którym płaska trąbiła w kółko jak cie gnoiła i wiem że to dla ciebie jest niewygodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Współczuję choroby i mitomani niczym u karetkowego zapchajdziuro. Powiedz swojemu koledze, żeby nie wrzucał mi swoich kazirodczych wpisów o moim ojcu, bo jak się zdenerwuje, to wrzucę co twój "Hubert" pisał mi w nicy. To, że jesteś ślepa i specjalnej troski, to już przemilczę. Żegnam ozięble. To wrzuć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Właśnie pytałam leżaka czy ma moj numer i zobacz co odpisał Z Magdy zrobiłaś się Matyldą, niczym Ksysiu, Hubertem patronem myśliwych? Ja cały czas mam wrażenie, że jesteś innym nickiem Widmoka, bo tak głupiej ameby to on tutaj nie miał. A kilka ich było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ponawiam pytanie o co chodzi z buni o którym płaska trąbiła w kółko jak cie gnoiła i wiem że to dla ciebie jest niewygodne Nie znam karetkowy. Skończ wrzucać mi na skrzynkę swoje chore kazirodcze wpisy, bo chyba traumę jakąś z więzienia nadal masz. Do psychiatry won, a nie spamować skrzynki fantazjami erotycznymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To wrzuć Co to znaczy że pisałem w "nicy" i to ja mam problemy ze wzrokiem i niech wrzuca co niby pisałem jak ja mam komunikator wyłączony i będzie bredzić że kosza mi dała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Nie znam karetkowy. Skończ wrzucać mi na skrzynkę swoje chore kazirodcze wpisy, bo chyba traumę jakąś z więzienia nadal masz. Do psychiatry won, a nie spamować skrzynki fantazjami erotycznymi. Płaska pisała że bunio to gach twojej mamy którego jej odbiłaś i na ambonie kopulacja chora psychicznie osobo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sardynia na kafeterii 29 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: No ciekawe czy zaprzeczy że nie jest płaską dechą i jak wytłumaczy identyczny styl pisania jak u płaskiej. Wcześniej to Śliwka miała identyczny styl pisania jak ja, a jeszcze wcześniej inni według ciebie Nie interesujesz mnie, chyba że już tak agresywnie dzwonisz, że nie da się ciebie ominąć. Czasem uśmiechnę się z politowaniem, widząc, jak okłamujesz Jeżową w różnych kwestiach, wypierasz się faktów itd., ale każdy ma święte prawo chcieć być okłamywanym, skoro tak lubi Nie jestem Salix i odstosunkuj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Co to znaczy że pisałem w "nicy" i to ja mam problemy ze wzrokiem i niech wrzuca co niby pisałem jak ja mam komunikator wyłączony i będzie bredzić że kosza mi dała Pisałeś w nocy spamując też skrzynkę Libedowi. Czemu się nie leczysz psychiatrycznie, tylko z innych nicków zasrywasz innym skrzynki, swoimi fantazjami erotycznymi? Mogę to wrzucić i dopiero będą jaja Ksysiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Z Magdy zrobiłaś się Matyldą, niczym Ksysiu, Hubertem patronem myśliwych? Ja cały czas mam wrażenie, że jesteś innym nickiem Widmoka, bo tak głupiej ameby to on tutaj nie miał. A kilka ich było Wrzuć co niby pisałem bo nie przypominam sobie abym kiedykolwiek do ciebie pisał na priv ty tępa łysa pało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Sardynia na kafeterii napisał: Wcześniej to Śliwka miała identyczny styl pisania jak ja, a jeszcze wcześniej inni według ciebie Nie interesujesz mnie, chyba że już tak agresywnie dzwonisz, że nie da się ciebie ominąć. Czasem uśmiechnę się z politowaniem, widząc, jak okłamujesz Jeżową w różnych kwestiach, wypierasz się faktów itd., ale każdy ma święte prawo chcieć być okłamywanym, skoro tak lubi Nie jestem Salix i odstosunkuj się. Śliwkowy gdyby nie pisał jak ty i nie podrabiał ciebie to nikt by zwyrola nie podejrzewał że jest twoim projektem. A teraz salix pisze identycznie jak ty więc albo cię podrabia , albo to jest twoje alter ego do pisania hejtów płaska decho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 20 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Płaska pisała że bunio to gach twojej mamy którego jej odbiłaś i na ambonie kopulacja chora psychicznie osobo. I tego tatsiaa odbiła w wannie ją obracał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Wrzuć co niby pisałem bo nie przypominam sobie abym kiedykolwiek do ciebie pisał na priv ty tępa łysa pało Wiem, że jesteś łysy po tylu wyrokach, ale sporo można się dowiedzieć po tych wiadomościach jakie masz fantazje. Mnie one nie interesują ślepy krecie i nie życzę sobie, byś do mnie pisał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Idź na SOR i podlecz głowę. Nie pomogę ci, bo nie jestem psychiatrą. Jeżeli myślisz, że jesteś tutaj bezkarny, to możesz się jednak zdziwić dziwaku. Kto to jest bunio i dlaczego go odbiłaś swojej matce żeby z nim kopulować na ambonie chory łbie Edytowano 10 godzin temu przez Zаwsze przychodzi noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Wiem, że jesteś łysy po tylu wyrokach, ale sporo można się dowiedzieć po tych wiadomościach jakie masz fantazje. Mnie one nie interesują ślepy krecie i nie życzę sobie, byś do mnie pisał. Ale ja nigdy do ciebie nie pisałem na priv , bo jesteś zjеbem więc jeżeli twierdzisz że pisałem to to wklej , albo przyznaj się że zmyślasz zakłamana stara urwo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Zzosia napisał: I tego tatsiaa odbiła w wannie ją obracał. Sądziłem że na ambonie haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 904 Napisano 10 godzin temu 17 minut temu, Sardynia na kafeterii napisał: Widzę, że ten znowu ma fazę, że Ty to ja Przedostatnio byłam "sliwkowym", wczoraj niemiecka świnia, a dzisiaj tobą. Od dawna mam na stałe zepsute powiadomienia widzę że ktoś mnie cytował dopiero kiedy wejdę w temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 20 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nago obcięta na jeża Potem tatuś przynosił wiaderka 🫤 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach