Mr Awesome 4 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Woooo Edytowano 3 godziny temu przez Mr Awesome Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieżne cyce vodianova 25 Napisano 2 godziny temu (edytowany) A, i mieszkamy w lesie nad morzem, nie na wsi Poza drugim domem w mieście oczywiście Edytowano 2 godziny temu przez drapieżne cyce vodianova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 72 Napisano 2 godziny temu Wiedzialam, ze sie tutaj z hejtem przeniesie teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Wiedzialam, ze sie tutaj z hejtem przeniesie teraz. Przewidywalna ta jątrzyca jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieżne cyce vodianova 25 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Wiedzialam, ze sie tutaj z hejtem przeniesie teraz. Przeczytałam, jak harujesz biedaku przy dzieciach i domu. Może zamiast zakupu kolejnej Birkin, mąż wynajmie ci kogoś do pomocy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 392 Napisano 2 godziny temu Nudna idjotka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieżne cyce vodianova 25 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Mr Awesome napisał: Przewidywalna ta jątrzyca jest. "No rozumiem, wypisujesz o mnie bzdury, nawet gdy nie piszę na forum aktualnie, a potem kiedy ci pasuje, to ty się już nie bawisz i proszę mi nie wypominać alkoholizmu". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 4 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, drapieżne cyce vodianova napisał: A, i mieszkamy w lesie nad morzem, nie na wsi Poza drugim domem w mieście oczywiście No tak, to rezydencja. Żadna tam wieś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieżne cyce vodianova 25 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mr Awesome napisał: No tak, to rezydencja. Żadna tam wieś. Zwyczajnie podaję ci, jak wygląda nasza codzienna miejscówka, skoro pisałaś o niej przez dwie doby, wymyślając swoje fantazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, drapieżne cyce vodianova napisał: Zwyczajnie podaję ci, jak wygląda nasza codzienna miejscówka, skoro pisałaś o niej przez dwie doby, wymyślając swoje fantazje Hihi. Gnój wyrzuciłaś? Ferrari zatankowałaś? A nie, nie masz prawka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieżne cyce vodianova 25 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mr Awesome napisał: Hihi. Gnój wyrzuciłaś? Ferrari zatankowałaś? A nie, nie masz prawka. Po prostu każę zaprzęgać karetę Nara, miłego tankowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, drapieżne cyce vodianova napisał: Po prostu każę zaprzęgać karetę Nara, miłego tankowania Osraj się. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieżne cyce vodianova 25 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mr Awesome napisał: Osraj się. I taką Genię wszyscy kochamy, dobrze, że wróciłaś do cugu "na pełnej" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 4 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, drapieżne cyce vodianova napisał: I taką Genię wszyscy kochamy, dobrze, że wróciłaś do cugu "na pełnej" Mnie kochają ciebie zaś nienawidzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieżne cyce vodianova 25 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mr Awesome napisał: Mnie kochają ciebie zaś nienawidzą. W takim razie całe szczęście, że masz w życiu to forum, Geniusiu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 72 Napisano 1 godzinę temu Co do tego tekstu "przypomina paris hilton, bo jest znana z dymania po pijaku i korków analnych, ale tamta przynajmniej ma swój majątek" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 100 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Co do tego tekstu "przypomina paris hilton, bo jest znana z dymania po pijaku i korków analnych, ale tamta przynajmniej ma swój majątek" Beka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 4 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Koŕalgor napisał: Co do tego tekstu "przypomina paris hilton, bo jest znana z dymania po pijaku i korków analnych, ale tamta przynajmniej ma swój majątek" Kto się uważa za Paris Hilton? Plaska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 100 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Koŕalgor napisał: Co do tego tekstu "przypomina paris hilton, bo jest znana z dymania po pijaku i korków analnych, ale tamta przynajmniej ma swój majątek" "ewka sie zachowuje jak paris hilton tylko obawiam sie ze jedyne co ma z nia wspolnego to sex tasma co najwyzej bo zwykle opowiada wlasnei o tym a nie o wakacjach czy jakie biznesy prowadza tylko ze ja chlop dyma nawet po pijaku czy korkach analnych. " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 392 Napisano 1 godzinę temu Paris jest sympatyczna nie to co plaska sciera xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 72 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BellaS napisał: Beka Potem padlo jeszcze cos takiego o wiadomo kim "erudyta to on nie jest, tak mozna napisac np. o chwiluni, a on jest znany z dymania, imprez i koksu" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, szmul napisał: Paris jest sympatyczna nie to co plaska sciera xD Tak. Poszalała za młodu, co powspomina to jej, ale nigdy nie czułam od niej takiego cringu jak od Beyonce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 101 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szmul napisał: Paris jest sympatyczna nie to co plaska sciera xD Fajny poziom. I jeszcze serduszko dostala od drugiego gołąbka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 72 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BellaS napisał: "ewka sie zachowuje jak paris hilton tylko obawiam sie ze jedyne co ma z nia wspolnego to sex tasma co najwyzej bo zwykle opowiada wlasnei o tym a nie o wakacjach czy jakie biznesy prowadza tylko ze ja chlop dyma nawet po pijaku czy korkach analnych. " To jest zabawniejsze zapomnialam tej sex tasmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 100 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: To jest zabawniejsze zapomnialam tej sex tasmy Tu trzeba cytaty zbierać bo się będą wypierać w żywe oczy co było napisane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 20 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, BellaS napisał: "ewka sie zachowuje jak paris hilton tylko obawiam sie ze jedyne co ma z nia wspolnego to sex tasma co najwyzej bo zwykle opowiada wlasnei o tym a nie o wakacjach czy jakie biznesy prowadza tylko ze ja chlop dyma nawet po pijaku czy korkach analnych. " Chodzi zalana? Chyba se podmywa? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 392 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Fajny poziom. I jeszcze serduszko dostala od drugiego gołąbka masochistce co by sie pociela bez chlapcia moze sie to podobac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drapieżne cyce vodianova 25 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: Fajny poziom. I jeszcze serduszko dostala od drugiego gołąbka Z drugiej strony, jak rozumiem, to cytat z libeda, więc nie widzę obecnie żadnej różnicy w poziomach pomiędzy nim a nimi, czy widmokiem na przykład Temu pan, z grona normalnych userów, już podziękowano, jeśli chodzi o mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 896 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka is Back napisał: Fajny poziom. I jeszcze serduszko dostala od drugiego gołąbka Trzeci gołąbek z misiem w awku wcześniej przyklaskiwał patohejterowi od "wysrywania trupków" i blokowania forum, więc chyba wiadomo, z kim mamy do czynienia. Towarzystwo samo wystawia sobie świadectwo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 72 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BellaS napisał: Tu trzeba cytaty zbierać bo się będą wypierać w żywe oczy co było napisane Obstawialam, ze temat z samego rana zniknie, dlatego mialam beke ze udalo mi sie doczekac tej paris hilton tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach