Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 9 godzin temu 26 minut temu, Dziwolong napisał: Nie te kropki laczycz kochany Nie manipuluj bo pięknie cię ktoś zgasił jakbyś pod kamieniem żyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 9 godzin temu 46 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: A ja się boję kobiet, które przejeżdżają koty sąsiadki i jeszcze się cieszą, że sąsadka ma dużo kotów Dlaczego odbijałaś gacha własnej matce i kopulujesz z nim w wannie po czym biegasz nago po lesie zwyrolko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nie manipuluj bo pięknie cię ktoś zgasił jakbyś pod kamieniem żyła To chyba trauma twojego życia- manipulacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Dlaczego odbijałaś gacha własnej matce i kopulujesz z nim w wannie po czym biegasz nago po lesie zwyrolko Piękne fantazje. Dokładnie taką samą wiadomość dostałam z nicku, z którego zablokowałeś temat. Czyli to byłeś jednak ty krecie. Edytowano 9 godzin temu przez ZbanowanaKawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 49 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Dziwolong napisał: To chyba trauma twojego życia- manipulacje. Podobno mieliśmy łączyć kropki Kto zajmował się jego psami gdy siedział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Dziwolong napisał: To chyba trauma twojego życia- manipulacje. No dobrze ci napisał ktoś , że trzymanie pod kloszem to będzie drugi leżak. A ty próbujesz nieudolnie manipulować żeby wyjść na znawcę problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 20 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Dlaczego odbijałaś gacha własnej matce i kopulujesz z nim w wannie po czym biegasz nago po lesie zwyrolko Chciała się pozbyć gaha mamy? To moje przypuszczenie może napusciła Gienie. to był ten sam. Dziad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Podobno mieliśmy łączyć kropki Kto zajmował się jego psami gdy siedział Pewnie siostra o której tu pisze. Zresztą co nas to obchodzi. Zwykły patol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Podobno mieliśmy łączyć kropki Kto zajmował się jego psami gdy siedział Siostra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 9 godzin temu Ludzie zazwyczaj wstydzą się wyroku nawet gdy im się noga powinie a tu wielka duma i pierś wypięta jak do orderu plus pogarda dla każdego kto te kropki łączy. Patol hałs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 49 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: No dobrze ci napisał ktoś , że trzymanie pod kloszem to będzie drugi leżak. A ty próbujesz nieudolnie manipulować żeby wyjść na znawcę problemu Jeśli o mnie chodzi to do 18 roku życia w domu tylko w sumie spałem a bywało że nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zzosia napisał: Chciała się pozbyć gaha mamy? To moje przypuszczenie może napusciła Gienie. to był ten sam. Dziad. Płaska zawsze ryła z łysej o tym buni że niby odbiła go matce żeby się walić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Podobno mieliśmy łączyć kropki Kto zajmował się jego psami gdy siedział Nie ma psów. Ma opaskę i siedzi w piwnicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Płaska zawsze ryła z łysej o tym buni że niby odbiła go matce żeby się walić Jaka pogoda w Ameryce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 9 godzin temu 39 minut temu, edeek napisał: obozy i kolonie dla dzieci sa od 8 r ż chyba wiec skoro dla ciebie 13 latek na wakacjach bez starych to coś dziwnego czy niepokojącego to chyba sama bylas ostro chowana pod kloszem Niektórzy uważają że nie wolno nigdzie wyjechać do 16 roku życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 20 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Płaska zawsze ryła z łysej o tym buni że niby odbiła go matce żeby się walić Gach po co jej cudzy mąż zapewne Bunia.mial swoją żonę. Składa się do kupy w 99 procentach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: No dobrze ci napisał ktoś , że trzymanie pod kloszem to będzie drugi leżak. A ty próbujesz nieudolnie manipulować żeby wyjść na znawcę problemu Tylko ze nie chodziło o trzymanie pod kloszem a fakt że Twoja pupilka wytyka innym sposob spędzania czasu bez męża podczas gdy ona jako matka napjerdala tu non stop bez mała zamiast ofiarować swój czas dziecku które jest ważniejsze niż mąż dla każdego normalnego. Zresztą po co ja ro tłumaczę i komu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Dziwolong napisał: Ludzie zazwyczaj wstydzą się wyroku nawet gdy im się noga powinie a tu wielka duma i pierś wypięta jak do orderu plus pogarda dla każdego kto te kropki łączy. Patol hałs Jeżowa, która z Magdy przepoczwarzyła się w Matyldę, otwarcie tutaj pisała, że Ksysiu siedzi za kradzieże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Piękne fantazje. Dokładnie taką samą wiadomość dostałam z nicku, z którego zablokowałeś temat. Czyli to byłeś jednak ty krecie. Miałaś wrzucić co ci pisał ale chyba nie umiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Dziwolong napisał: Ludzie zazwyczaj wstydzą się wyroku nawet gdy im się noga powinie a tu wielka duma i pierś wypięta jak do orderu plus pogarda dla każdego kto te kropki łączy. Patol hałs Nie dbam o opinie w takim miejscu, a poza tym jeszcze nie spotkałem się na realu z negatywną opinią w żywe oczy , to czego miałbym się wstydzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Zzosia napisał: Gach po co jej cudzy mąż zapewne Bunia.mial swoją żonę. Składa się do kupy w 99 procentach. Zgłaszam wszystkie twoje hejty. Daj rencisto udający kobietę żyć łudziom🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Siostra. Ja bym sie bała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 13 Napisano 9 godzin temu 14 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nie manipuluj bo pięknie cię ktoś zgasił jakbyś pod kamieniem żyła W chatce na kurzej łapce wieczorna se żyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Niektórzy uważają że nie wolno nigdzie wyjechać do 16 roku życia Wtedy by doszło do produkcji osób niesamodzielnych trzymanych pod kloszem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nie dbam o opinie w takim miejscu, a poza tym jeszcze nie spotkałem się na realu z negatywną opinią w żywe oczy , to czego miałbym się wstydzić. Jak komentują twój słaby wzrok, brak pracy i blizny na czole? Opowiadasz ludziom na ulicy jakie masz fantazje oblechu? Bo sporo tego w nocy poczytałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, koto napisał: W chatce na kurzej łapce wieczorna se żyje Tam w ogóle też musi być wesoło jak zamiarowała kupić kastet do obrony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawy sierpowy buni 0 Napisano 9 godzin temu 13 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Dlaczego odbijałaś gacha własnej matce i kopulujesz z nim w wannie po czym biegasz nago po lesie zwyrolko ja nadal w to nie wierzę, to zbyt wielka abstrakcja nawet jak na to forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Jak komentują twój słaby wzrok, brak pracy i blizny na czole? Opowiadasz ludziom na ulicy jakie masz fantazje oblechu? Bo sporo tego w nocy poczytałam. To akurat nie są moje słabe punkty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Dziwolong napisał: Tylko ze nie chodziło o trzymanie pod kloszem a fakt że Twoja pupilka wytyka innym sposob spędzania czasu bez męża podczas gdy ona jako matka napjerdala tu non stop bez mała zamiast ofiarować swój czas dziecku które jest ważniejsze niż mąż dla każdego normalnego. Zresztą po co ja ro tłumaczę i komu. Jak nie chodziło jak każdy widzi coś pisała. Oburzylaś sie że pojechał sam a powinien siedzieć w domu bo nie ma 16 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jak nie chodziło jak każdy widzi coś pisała. Oburzylaś sie że pojechał sam a powinien siedzieć w domu bo nie ma 16 lat No chyba nie sądzę. I kto tu manipuluje? Zastanawiam się jaki jest Twój cel tego trolingu jawnego ale na nic logicznego nie wpadłam. W każdym razie zal mi ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach