Bu_Bu 12 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Wiesz, że on myślał na nerwicy, że tam się ręcznie przeklikuje np 700 stron, zamiast wpisać nr strony? I on kogoś tępym nazywa, a jak mu to napisałem, to zamknął morde i udawał, że nie widzi. Najmądrzejszy w całej wsi Edytowano 4 godziny temu przez Bu_Bu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 12 Napisano 4 godziny temu Z wszystkimi się śmieje i uważa za najmądrzejszego, a teraz żeby pokazać dystans do siebie, to sobie klapki wstawił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 7 Napisano 4 godziny temu powtorz to jeszcze 100 razy nie nie myslalem ze ktos przeklikuje tylko nie wiedzialem ze wpisuja numer i nie napisali ze na pasku sadzilem ze gdzie indziej. ja nic nie przeklikuje bo jestem zbyt leniwy i jak mnie nie ma tydzien to nie czytam wszystkiego tylko odpowiadam na to co do mnie i ide na koniec. po uj bym mial jakies wysrywy z calego tygodnia czytac jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 4 godziny temu Nie wiem czy krejzi nie potrzebuje naszej pomocy bo smierdzi patologiom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 7 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Bu_Bu napisał: i udawał, że nie widzi. o to sie obraziles ze ci nie odpisalem nie chcialo mi sie tlumaczyc ze zrozumiaelm ze oni gdzis jak jest numer strony to wpisuja w jakies pole bo sa takei skrypty ze wlasnie tam sobie wpisujesz numer strony a nie na pasku. mniejsza o to nie chce mi sie tlumaczyc i mysl co chcesz i jeszcze pisalem ze nie wiedzialem o jakiejs kropce wiec teraz napisz 10 razy ze libed nie wiedzial ze jest kropka na telefonie i mozna w nia kliknac Edytowano 4 godziny temu przez obwoźny sprzedawca klapków 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drzwi percepcji 1 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, obwoźny sprzedawca klapków napisał: po uj bym mial jakies wysrywy z calego tygodnia czytac jak ty Świeże wysrywy to już OK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 4 godziny temu Ty też tam siedziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 559 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Bu_Bu napisał: Z wszystkimi się śmieje i uważa za najmądrzejszego, a teraz żeby pokazać dystans do siebie, to sobie klapki wstawił A ty, to kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 12 Napisano 4 godziny temu To dlaczego zapytałeś, czy tyle stron chciało mi się przeklikiwac? Nawet krezji ci dała screen ci wstawić? Będziesz iskrę od tępych obrażal? Dobra wypier .. bo się nawet przyznać nie potrafisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, drzwi percepcji napisał: Świeże wysrywy to już OK swieze albo o sobie to co innego po co odpisywac na cos sprzed tygodnia nikt juz nie pamieta sam ze to pisal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 4 godziny temu Z iskrom by pasowali do siebie piękna para z zulnara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 12 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dziwolong napisał: Ty też tam siedziesz? Czasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, obwoźny sprzedawca klapków napisał: swieze albo o sobie to co innego po co odpisywac na cos sprzed tygodnia nikt juz nie pamieta sam ze to pisal Dostałeś bana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dziwolong napisał: Ty też tam siedziesz? wszyscy tam siedza ale tylko czytaja bo admin mowil ostatnio ze przyszli za nami i jedni zglaszlai wszystkie posty inni pisali bzdury bo sadzili ze tam jak tu i jak zglosza 30 razy cos to ktos bana dostanie a dostal taki bicu czy widmok zglaszajacy i dostali moderacje wiec siedza i tylko czytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 12 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, obwoźny sprzedawca klapków napisał: o to sie obraziles ze ci nie odpisalem nie chcialo mi sie tlumaczyc ze zrozumiaelm ze oni gdzis jak jest numer strony to wpisuja w jakies pole bo sa takei skrypty ze wlasnie tam sobie wpisujesz numer strony a nie na pasku. mniejsza o to nie chce mi sie tlumaczyc i mysl co chcesz i jeszcze pisalem ze nie wiedzialem o jakiejs kropce wiec teraz napisz 10 razy ze libed nie wiedzial ze jest kropka na telefonie i mozna w nia kliknac Jakoś krejzi też zrozumiała to co ja, że nie ogarniasz tyle wystarczy, nie muszę 10 razy. Dobranoc tępa strzalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 559 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, obwoźny sprzedawca klapków napisał: wszyscy tam siedza ale tylko czytaja Doprawdy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 7 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Bu_Bu napisał: To dlaczego zapytałeś, czy tyle stron chciało mi się przeklikiwac? Nawet krezji ci dała screen ci wstawić? Będziesz iskrę od tępych obrażal? Dobra wypier .. bo się nawet przyznać nie potrafisz bo jest tepa a ty penwie malowany bo kto by iskre bronil inny nic na to nie poradze ze zrozumiano jak zrozumiano ja wiem co myslalem i myslalem o tych numerach nie w linku tylko na dole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 12 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Baba napisał: A ty, to kto? To ja, tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 7 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Dostałeś bana? nie ale ten nick mi sie bardziej podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 53 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Doprawdy? Ty jako bywalec wszystkich polskich for powinnaś przytaknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, obwoźny sprzedawca klapków napisał: wszyscy tam siedza ale tylko czytaja bo admin mowil ostatnio ze przyszli za nami i jedni zglaszlai wszystkie posty inni pisali bzdury bo sadzili ze tam jak tu i jak zglosza 30 razy cos to ktos bana dostanie a dostal taki bicu czy widmok zglaszajacy i dostali moderacje wiec siedza i tylko czytaj Ja tam nie siedzę i nie zamierza w związku z tym nie interesujo mnie meandry nerwicy. Jak poczuje ze potrzebuje towarzystwa z kukulczego gniazda to po prostu dobrowolnie pojadę do Choroszczy na turnus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Bu_Bu napisał: Jakoś krejzi też zrozumiała to co ja, że nie ogarniasz tyle wystarczy, nie muszę 10 razy. Dobranoc tępa strzalo mzoe zrozumiala to co ty i co w zwiazku z tym ? juz ci napsialem nie chcialo mi sie tlumaczyc bo to bez znaczenia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 559 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Bu_Bu napisał: To ja, tylko Ale kumplami my som nadal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 53 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, obwoźny sprzedawca klapków napisał: bo jest tepa a ty penwie malowany bo kto by iskre bronil inny nic na to nie poradze ze zrozumiano jak zrozumiano ja wiem co myslalem i myslalem o tych numerach nie w linku tylko na dole. Ale to bez różnicy czy ktoś wpisze tu czy tam. Wyszło, że znasz tylko przeklikiwanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 559 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Ty jako bywalec wszystkich polskich for powinnaś przytaknąć Nie wszystkich. Jak się okazuje nie znam tej samosia i tego forum na k? Tu już tylko zaglądam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 12 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Ale kumplami my som nadal? Of Kors 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 12 Napisano 4 godziny temu Patrzcie na tepaka https://zapodaj.net/plik-pk5T8fV3Ni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Ale to bez różnicy czy ktoś wpisze tu czy tam. Wyszło, że znasz tylko przeklikiwanie. tak dokladnie tam jest to czego tu nie ma i jak crazy napisala to wy mysleliscie o tym w linku a ja o tym o czym ty teraz piszesz ze jak klika sie na ten > to wpisujesz numer strony czyli o miejsce gdzie tu jest znaczek >> ja o tym pisalem ze nie wiedzialem a ten wyzej mi pisze o linku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 53 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Nie wszystkich. Jak się okazuje nie znam tej samosia i tego forum na k? Tu już tylko zaglądam. Bo już nie istnieją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 53 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, obwoźny sprzedawca klapków napisał: tak dokladnie tam jest to czego tu nie ma i jak crazy napisala to wy mysleliscie o tym w linku a ja o tym o czym ty teraz piszesz ze jak klika sie na ten > to wpisujesz numer strony czyli o miejsce gdzie tu jest znaczek >> ja o tym pisalem ze nie wiedzialem a ten wyzej mi pisze o linku Tu i tam masz tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach