Mr Awesome 5 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2010 u babci. Sesja w Lucernie i na snopkach siana. Błękitne niebo z chmurami. Take me back Edytowano 1 godzinę temu przez Mr Awesome Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 44 Napisano 1 godzinę temu Bicu tu też zablokujesz? Skąd weźmiesz kasę, jak cię złapie WP i dostaniesz nakaz zapłaty za straty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 44 Napisano 1 godzinę temu Widmo też blokuje, ale on pieniędzy nie pozyskuje, więc z czego zapłaci? Więzienie też zna jak własną kieszeń, po licznych wyrokach za kradzieże i awantury 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 44 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Facundo napisał: Nakaz spłaty to Ty dostaniesz za to co zrobiłaś Przemkowi podła psychopatko Mówisz Moon? Tobą też się zajmę. Smakosz też nie pisze, ciekawe dlaczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 10 minut temu 54 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Bicu tu też zablokujesz? Skąd weźmiesz kasę, jak cię złapie WP i dostaniesz nakaz zapłaty za straty? Niech zablokuje chociaż nie zdążysz za dużo hejtować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 44 Napisano 9 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Niech zablokuje chociaż nie zdążysz za dużo hejtować. Ja nie przejeżdżam kotów i nle wysyłam kazirodczych wpisów, więc odbij zapchajdziuro, wstydząca się syna przed gachem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2442 Napisano 1 minutę temu 4 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Ja nie przejeżdżam kotów i nle wysyłam kazirodczych wpisów, więc odbij zapchajdziuro, wstydząca się syna przed gachem. Co z tego jak robisz inne rzeczy i jak już się tutaj na kogoś rzucisz to przestać ci ciężko a mogłabyś w tym czasie pogadać z mężem bo biedak sam pewnie do siebie gada z braku towarzystwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach