ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 53 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Znam i wiem, że jesteś niski ledwie 150cm a prawdziwy facet zaczyna się od 215cm co najmniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Idziesz do paki? Wygrałeś i przywiozę ci żelki Nie wolno nic wnosić przecież wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Szkoda że niższy nie jestem bo był miał święty spokój i bezpieczny ze strony tej wariatki łysej Ale masz kazirodcze fantazje. Zgłaszam wszystkie twoje komentarze i pożegnasz się z tym nickiem krecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Makaron ...... napisał: Ty się udaj o Choroszczy najlepiej, bo gadać się z Tobą kulturalnie nie da. Bierz przykład z Magdy to normalna kobieta nie to co Ty Będę miała ochotę to się udam i chùi ci do tego narcystyczny szogunie. Pies cie yebal i twoja dziewkę też bo mnie wkùrwiacie od dawna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: cicho! teraz przynajmniej faceci poniżej 185 są bezpieczni Jezusie co z Hubertem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: ledwie 150cm a prawdziwy facet zaczyna się od 215cm co najmniej Czymś uraziłam? Lubię czasami wsadzić kij w mrowisko, a co sobie tam myślisz, to mam gdzieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nie wolno nic wnosić przecież wiesz Przemycę mu tego żelka zielonego niech ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 53 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jezusie co z Hubertem prawdziwy facet od 215cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Ale masz kazirodcze fantazje. Zgłaszam wszystkie twoje komentarze i pożegnasz się z tym nickiem krecie. A dasz wiarę że nowy niczek a nawet identyczny jak obecny to kwestia bodaj minuta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Szkoda że niższy nie jestem bo był miał święty spokój i bezpieczny ze strony tej wariatki łysej Nie chce cie martwić ale też sie martwię o ciebie właśnie i może zmierz sie jeszcze raz bo może trochę zmalałeś ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 53 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Czymś uraziłam? Lubię czasami wsadzić kij w mrowisko, a co sobie tam myślisz, to mam gdzieś ależ skąd ja mam dobrze ponad 185 razem z korzeniem uważam, że nie powinnaś tak nisko celować i tylko faceci powyżej 215 są prawdziwymi facetami żebyś się nie musiała schylać stojąc na taborecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Dziwolong napisał: Będę miała ochotę to się udam i chùi ci do tego narcystyczny szogunie. Pies cie yebal i twoja dziewkę też bo mnie wkùrwiacie od dawna Co Ci się dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Przemycę mu tego żelka zielonego niech ma Lepiej nie bo na suchą łaźnie Cię wezmą i ta sama płeć co Ty będzie zaglądać wszędzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Co Ci się dzieje? Gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: prawdziwy facet od 215cm Uff czyli jesteście wszyscy bezpieczni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: ależ skąd ja mam dobrze ponad 185 razem z korzeniem uważam, że nie powinnaś tak nisko celować i tylko faceci powyżej 215 są prawdziwymi facetami żebyś się nie musiała schylać stojąc na taborecie Nie pytałam o korzeń i po co te szczegóły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 53 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: żebyś się nie musiała schylać stojąc na taborecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 53 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Uff czyli jesteście wszyscy bezpieczni miejmy nadzieję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie chce cie martwić ale też sie martwię o ciebie właśnie i może zmierz sie jeszcze raz bo może trochę zmalałeś ostatnio Raczej już nie urosne a garbić się nie w moim stylu i coś trzeba wymyślić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Idziesz do paki? Wygrałeś i przywiozę ci żelki Nie wiem Dziękuję, ale lepiej nie podam Ci adresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Lepiej nie bo na suchą łaźnie Cię wezmą i ta sama płeć co Ty będzie zaglądać wszędzie Spróbowała by tylko to zaraz by leżała na podłodze powalona A tobie przemywałam i mówiłeś bym przemywała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 53 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Nie pytałam o korzeń i po co te szczegóły? a zapomniałem - lufa jak w czołgu Rudy 102 nawet kaliber się zgadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Dziwolong napisał: Będę miała ochotę to się udam i chùi ci do tego narcystyczny szogunie. Pies cie yebal i twoja dziewkę też bo mnie wkùrwiacie od dawna Wkur.wiacie, a to niby czemu co Ci Magda S.. zrobiła i Ja, że tak nas traktujesz, a udajesz teraz jej koleżanke ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Mam takie zdjęcie na którym ja się schylam a koleżanka stoi na palcach xD 2 dėbile 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Makaron ...... napisał: Nie wiem Dziękuję, ale lepiej nie podam Ci adresu A co żelków nie lubisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: a zapomniałem - lufa jak w czołgu Rudy 102 nawet kaliber się zgadza Nie pytałam o lufe. Widzę, że głodnemu chleb na myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Wkur.wiacie, a to niby czemu co Ci Magda S.. zrobiła i Ja, że tak nas traktujesz, a udajesz teraz jej koleżanke ? Od salowej się odwal bo chodzi o te drugą pokùrwiona nie mniej niż twoja osoba. Nie dzwon do mnie zegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Spróbowała by tylko to zaraz by leżała na podłodze powalona A tobie przemywałam i mówiłeś bym przemywała Bo wiedzieli żeby Cię nie sprawdzać albo jesteś cwańsza niż wyglądasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 53 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Dziwolong napisał: Mam takie zdjęcie na którym ja się schylam a koleżanka stoi na palcach xD 2 dėbile Ja mam zdjęcie z pomalowaną dziwnie twarzą, filiżanką w ręce i napisem na tablicy za mną, że mam djupe bez gaci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Raczej już nie urosne a garbić się nie w moim stylu i coś trzeba wymyślić Wiem będę cię pilnować i jak tylko sie zjawi podejrzana to bede walić prawym sierpowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach