ZbanowanaKawa 50 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Makaron ...... napisał: Nie wiem Dziękuję, ale lepiej nie podam Ci adresu To w końcu Cię zamykają, czy co? Zapłaciłeś ten mandat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: A co żelków nie lubisz? Lubię, ale zależy od firmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: ależ skąd ja mam dobrze ponad 185 razem z korzeniem uważam, że nie powinnaś tak nisko celować i tylko faceci powyżej 215 są prawdziwymi facetami żebyś się nie musiała schylać stojąc na taborecie Myślę że piwinna stawać na ambonie i taki jej mężczyzna potrzebny że on z ziemi a ona z ambony i by pasowałi wzrostem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Dziwolong napisał: Od salowej się odwal bo chodzi o te drugą pokùrwiona nie mniej niż twoja osoba. Nie dzwon do mnie zegnam Obydwie są spoko do mnie, ale Ty pokazujesz ostre pazury Nawet nie znam twojego numeru i nie chcę znać Edytowano 6 godzin temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Lubię, ale zależy od firmy Będą jakieś chcesz tylko zielone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Obydwie są spoko do mnie, ale Ty pokazuejsz ostre pazury Nawet nie znam twojego numeru i nie chcę znać Masz i obgryzaj 🦶 do tego się nadajesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Wiem będę cię pilnować i jak tylko sie zjawi podejrzana to bede walić prawym sierpowym Zaskakujesz ciągle i ja nie mogę bo mnie zamkną, ale Ty możesz jej śmiało wlać po twarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Bo wiedzieli żeby Cię nie sprawdzać albo jesteś cwańsza niż wyglądasz Nie wiem dlaczego ale ja bym naprawdę tą kobietę pobiła gdyby chciała mnje rozbierać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: To w końcu Cię zamykają, czy co? Zapłaciłeś ten mandat? Nie wiem, ale dam sobie radę spokojnie Magda Edytowano 6 godzin temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Będą jakieś chcesz tylko zielone Więc poproszę Haribo smak radości dla dzieci i dorosłych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Dziwolong napisał: Masz i obgryzaj 🦶 do tego się nadajesz Osz Ty ku.źwa Patusko przeginaj dalej zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie wiem dlaczego ale ja bym naprawdę tą kobietę pobiła gdyby chciała mnje rozbierać Nie wpuścili by na widzenie w takim razie , dlatego tak trzeba robić żeby nie podejrzewali Cię o wnoszenie czegoś czyli zapobiegać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Makaron ...... napisał: Osz Ty ku.źwa Patusko przeginaj dalej zobaczymy Gryz i nie pjerdol karłowaty starcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 6 godzin temu Tylko skubidu ci brakuje u boku i wozu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 6 godzin temu Pawełku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Makaron ...... napisał: Nie wiem, ale dam sobie radę spokojnie Magda Chciałam Ci zapłacić ten mandat. Chociaż pewnie źle bym na tym wyszła. Mam nadzieję, że masz jakąś nauczkę po tym. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Dziwolong napisał: Gryz i nie pjerdol karłowaty starcze Twoje zachowanie pokazuje, jaką zniszczoną i podłą kobietą się stałaś po tym co przeszłaś przez facetów na komendzie Życzę Ci byś na emeryturce którą masz faktycznie doszła do siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Chciałam Ci zapłacić ten mandat. Chociaż pewnie źle bym na tym wyszła. Mam nadzieję, że masz jakąś nauczkę po tym. Dobrze się czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nie wpuścili by na widzenie w takim razie , dlatego tak trzeba robić żeby nie podejrzewali Cię o wnoszenie czegoś czyli zapobiegać Ale żelka jednego to może by pozwolili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Chciałam Ci zapłacić ten mandat. Chociaż pewnie źle bym na tym wyszła. Mam nadzieję, że masz jakąś nauczkę po tym. Wiem, doceniam to Magda. Nie wyszłabyś źle, bo nie jestem takim facetem za jakiego może mnie masz. Mam nauczkę, ale nie poddaje się i walczę nawet z Policją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Twoje zachowanie pokazuje, jaką zniszczoną i podłą kobietą się stałaś po tym co przeszłaś przez facetów na komendzie Życzę Ci byś na emeryturce którą masz faktycznie doszła do siebie. To co ty przeszedłeś przez kobiety i tak jest gorsze. Bywaj zdrów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Twoje zachowanie pokazuje, jaką zniszczoną i podłą kobietą się stałaś po tym co przeszłaś przez facetów na komendzie Życzę Ci byś na emeryturce którą masz faktycznie doszła do siebie. Daj już spokój Przed chwilą, Dziwolong napisał: Dobrze się czujesz? Tak. Idę się myć i nie wiem jak rano wstanę. Przedawkowałam Kafe i idę na odtrucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Dziwolong napisał: To co ty przeszedłeś przez kobiety i tak jest gorsze. Bywaj zdrów Miałem normalne kobiety wokół siebie i teraz też je widzę pod postacią chociażby Magdy. Ciebie trudno brać za przykład normalnej. Wzajemnie zdrówka Patrycjo Edytowano 6 godzin temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Makaron ...... napisał: Miałem normalne kobiety wokół siebie i teraz też je widzę pod postacią chociażby Magdy. Ciebie trudno brać za przykład normalnej. Wzajemnie zdrówka Patrycjo Pod postacią mhm. Pa piękny a teraz możesz grać piękny cyganie swoje rzewne piesni bardzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Daj już spokój Tak, to koniec ... krucjaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Makaron ...... napisał: Miałem normalne kobiety wokół siebie i teraz też je widzę pod postacią chociażby Magdy. Ciebie trudno brać za przykład normalnej. Wzajemnie zdrówka Patrycjo Nie wciągaj mnie w Wasze wojny, bo mnie to nie obchodzi. Prywatnie sobie wyjaśnijcie i idźcie na kawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Ale żelka jednego to może by pozwolili Będą podejrzewać że to koks albo amfa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Nie wciągaj mnie w Wasze wojny, bo mnie to nie obchodzi. Prywatnie sobie wyjaśnijcie i idźcie na kawę Spoko, w nic Cię nie wciągam, też mi pisałaś o swoich problemach tutaj. Prywatnie nie mam z nią kontaktu i na kawę nie pójdziemy, bo za niski w uszach jestem Edytowano 5 godzin temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Będą podejrzewać że to koks albo amfa No tak bo kto przemyca żelka racja dobrze że tobie nie musze już przemycać bo to trochę było stresujące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: No tak bo kto przemyca żelka racja dobrze że tobie nie musze już przemycać bo to trochę było stresujące Stresujące jak zjedzenie bułki z masłem, bo co to dla Ciebie Dobra nocka i nie chce nawet myśleć, że będziesz smutna zwłaszcza przed snem, bo widmo bezradny wtedy, a jak śmiejesz się to mogę udać się na spoczynek. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach